|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uporaba obrazne maske?
2.7.2007 13:05:22   
Liona
Ojla,

zanima me kako vi postopate oz. ste postopale, ko ste imele doma dojenčka in ste bile malo prehlajene (rahel izcedek iz nosu in pekoče grlo). Ker naš Svit ni dojen, ne dobiva od mene nobenih protiteles. Zanima me, če je uporaba maske nujna oz. kaj mi vi predlagate? Ne znam si predstavljati otročka z zamašenim noskom, saj verjetno ne more niti dihati, kaj šele jesti... Ali se le motim in preveč kompliciram?

Hvala za predloge in vaše izkušnje

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uporaba obrazne maske?
2.7.2007 13:18:16   
Pikca
jaz sem bila prehlajena, ko sem rodila, in so mi v porodnišnici dali maske - morala sem jih nositi vedno, ko sem se ukvarjala z otrokom in jih redno menjavati - torej vsakič novo masko. potem doma pa je patronažna rekla, da so maske brez veze, ker se lahko tudi drugače naleze - prek rok recimo. tko, da sem jih potem nehala uporabljat, mali pa se ni nalezel.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.7.2007 14:11:39   
blue sky
Ko je imel naš Alen 1 mesec, sem jaz dobila virozo, zato sem cel teden nosila masko, ko sem ga hranila, previjala ali cartala. Je zelo zoprno, ampak je treba poskrbeti, da otrok dobi čim manj bacilov in ne zboli. Je pa prav tako potrebna higiena rok - jaz sem si jih večkrat dnevno razkužila.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2007 9:03:08   
martinuška
Ko je bila naša user posted image  nekje 2-3 mesece stara, sva oba z v.d. možem bila bolna z gripo. Najin ukrep je bil kihanje/kašljanje vedno stran od ta male, pa roke umit/razkužit vsake toliko časa. Torej brez maske. Se mi zdi namreč, da se preko dotika in rok da dosti prej okužit, zato sva si tudi razkuževala roke takrat. Sicer si rok nisva nikoli razkuževala, samo ko sva bila midva bolna, da se mala ne bi okužila.

Obrazna maska pa se tudi meni zdi brezveze.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?