Anonimen -> Tekoči problemi! (4.11.2004 10:02:40)
|
Pozdravljena.... Evo poiskus reševanja ugank.... 1. glede flaše, za čaj imam eno luknjo, za čisto mleko 2 za mleko z dodatki (kašica z banano npr., da je bolj gosto) pa 3 luknjice, ker drugače ne gre kaj ven 2. flaške pa perem kar z vodo in cetom pa je 3. moj se ne ozira kaj dosti na prestavljanje ure, ker itak bedi 3/4 dneva, tako da je njemu vseeno koliko je ura :) 4. glede kopanja, pa moj tudi še včasih kdaj pade ko sedi, tak da še ne mora sedet sam in se mu kupila tisti obroč za kopanje in ga not posadim in se on zabava jaz pa ga umivam....in sma v bani tud pol ure, včasih se jaz zraven v bano uštulim... 5. kapo pa si moj isto na oči vleče, tak da ne vem kaj tu storit...tudi če je zavezana pod bradico jo nekak zvleče na sebe in ga tudi ne moti kaj, ne vem kak to.... 6. za korenček pa mogoče probaj z oljem 31 če poznaš, malo pokapaš gor, zribaš in opereš.....jaz vse madeže skoraj tako ven dobim...al pa mogoče tisti vanish al kaj ja, če bi to pomagalo.... 7. za likanje pa tud jaz rabim nekoga :) 8. za kosilo pa jaz delam pečen krompir v kosih in sojine polpete....pa to ti je en, dva, tri :) Pa lepo se imejta... Papa
|
|
|
|