|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: konec dvojne sreče
2.7.2007 11:45:43   
Maxica
user posted image Joj, kar zmrazi me vedno, ko se spomnim na vas. Tako zelo se mi smilite in iz srca bi vam privoščila, da bi bili še vedno skupaj.user posted image user posted image user posted image  Želim ti, da bi čimprej lahko ponovno zanosila in končno objela svoj mali zaklad, ki ga bosta gotovo čuvala dva mala angelčka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Srečno, mislim na vas.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.7.2007 11:49:23   
viv_
user posted image  Drži se... čeprav se to verjetno sliši nemogoče!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.7.2007 11:50:59   
lejca
Neza ..
a si dobila moje zs?
lejca

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.7.2007 12:01:22   
neni
Zdravo Neža!

Sem včeraj izvedela za tvojo žalostno zgodbo in sem čisto šokirana. Predvsem mi ne gresta iz glave tvoja sončka, ki sta bila že tako velika in jaz si iz srca želim, da bi jima uspelo. Pred tabo so žalostni dnevi in vedi, da solze morajo ven, da bodo nekoliko omilile tvojo bolečino.

V četrtek bo eno leto, odkar sem se jaz morala posloviti od mojega četrtega angelčka. In še vedno veliko mislim nanj, na vse štiri. In čeprav sem sedaj noseča in čakam oktober, da spoznam svoj zaklad, bodo moji srčki vedno v mojem spominu in vsi datumi, ki so povezani z njimi. In jaz še vedno pogosto mislim nanje in jih imam neizmerno rada. Ampak čas je pomagal, ni več tako hudo, so pa spomini in ljubezen do njih. In vem, da ko bom umrla, jih bom vse štiri dobila nazaj in se že veselim tega srečanja.

Želim ti, da tvoja bolečina čimprej mine, čimmanj neprijetnih srečanj s "firbci". Vedi, kakšno srečo imaš, ker imaš svojega dragega, ki trpi s tabo in vedi, da bo naslednjič drugače, čpeprav te bo strah za umret.

Vem, da si želiš čimprej spet poskusit, vendar trenutno nisi niti fizično in niti psihično v stanju za nov poskus. Ti bodo že G povedali kdaj boš pripravljena (mora se ti uredit M in maternica mora prit v normalno stanje), zaupaj jim in ne sili prehitro, ker je tudi pingvinčkov škoda, ker imajo lep uspeh in so pravi borci. Jaz mislim, vsaj pol leta, saj čas tako hitro beži. Na nov postopek pa ne moreš, dokler imaš pingvinčke in tudi ne bi bilo smiselno.

Mislim nate in na tvoja user posted image user posted image .

Neni

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.7.2007 12:12:37   
pety78
Neža...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam besed! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da ti bodo naše tolažbe vsaj malo olajšale to trpljenje, ki ga preživljata. V mislih smo z vama. Bodita si v oporo in vedita, da imata dva user posted image user posted image , ki čuvata na vaju. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.7.2007 12:15:53   
Anonimen
Tako mi je žal zate...user posted image

(odgovor članu Neža81)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
2.7.2007 12:18:39   
Sulfinija
Neža,user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lep pozdrav!

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.7.2007 12:20:56   
emaa
Neža drži se, vzemita si čas, da se zacelita in potem naprej. Tudi zamrznjenčki so veliki borci.
Ne vem kakšna je tvoja bolečina, vendar pa že borba tvojega otroka, da bi preživel, je težka za starše, kaj šele, če otroku ne uspe. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.7.2007 12:32:32   
Anonimen
Neža, user posted image

Tudi jaz mislim, da so zamrznjenčki veliki borci. Imaš jih veliko, tako da, ko boš pripravljena, te bojo komaj čakali.user posted image

Še enkrat izrekam sožalje ob izgubi princa in princese user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
2.7.2007 12:34:39   
teja*
Neža - Iskreno sožalje

Teja

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 35
2.7.2007 12:50:07   
Bonnie_RR
user posted image user posted image user posted image

Še enkrat iskreno sožalje.user posted image user posted image user posted image Vajine bolečine si niti predstavljat ne morem...user posted image

Želim vama vse dobro...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
2.7.2007 12:53:49   
puncica
Neža jokamo s tabo, moje sožalje user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 37
2.7.2007 13:03:40   
andreja2000
Neža  user posted image user posted image user posted image  ,tako hudo mi je,sem spremljala tvojo zgodbo in sedaj jočem s tabo user posted image user posted image user posted image .Tvoja user posted image user posted image se sedaj igrata z vsemi user posted image  tam nekje,tudi moji so tam in skupaj nam mežikajo kot najsvetljše zvezde neba!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
2.7.2007 13:07:06   
daga11
Neža, ob tem branju so se mi orosile oči, najbrž se bodo tebi vedno ko boš pomislila nanju!
Bodita močna in jaz bom držala pesti in upala da vama čimprej uspe-
da boš lahko svojega sončka pestovala!

user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
2.7.2007 13:21:20   
modrooka
user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 40
2.7.2007 12:47:08   
renata nana
Neža -zelo mi je žal
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
2.7.2007 13:58:50   
tinkamiška
Neža mislim na tebe!user posted image
Tako zelo žal mi je.....

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 42
2.7.2007 14:03:23   
zarjica
Neža, zelo, zelo mi je žal. Tudi jaz sem bila skupaj s tabo med oktoberkami 2007, pa žal nisem več. Tudi meni je moj sinko mahal z UZ samo nekaj ur pred smrtjo....bil je tako živahen, da sem bila prepričana, da bo še vse v redu. Pa ni bilo. Vem kaj preživljaš. Tudi jaz - kar sama bi najraje umrla od bolečine, ki je ne prenesem več. In ne vem kdaj bo bolje.
Vem, da nobena beseda ne more pomagati, vsaj meni ni. Z možem sva sama, razočarana nad vsem...
Draga moja, drži se!

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 43
2.7.2007 14:07:14   
Saša27
Neža, vedi da vaju vajina angelčka gledata nekje in vesta, da bi bila prečudovita starša, izjokaj se, spravi bolečino iz sebe, in vedi, da te imamo tukaj na RR rade.user posted image user posted image user posted image
Zarjica, tudi tebi en velik user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 2.7.2007 14:08:24 >

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 44
2.7.2007 14:22:31   
Anonimen
Neža, en velik user posted image zate in za tvojega moža!

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
2.7.2007 18:27:54   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Neža, vedi da vaju vajina angelčka gledata nekje in vesta, da bi bila prečudovita starša, izjokaj se, spravi bolečino iz sebe, in vedi, da te imamo tukaj na RR rade.user posted image user posted image user posted image
Zarjica, tudi tebi en velik user posted image user posted image user posted image

se kar podpišem,
user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 46
2.7.2007 20:27:58   
dajamaja
Iskreno sožalje za vse prestano gorje. Veliko moči in volje za nov začetek vama želim, vso srečo in da se nič slabega niti v najmanjši meri ne zgodi več! Dovolj sta trpela.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 47
2.7.2007 21:42:07   
Anitka
Ojoj, šele sedaj vidim in jokam ob tej žalostni novici.

Draga Neža in ati vem, da ni besed, ki bi omilile vajino bolečino, zato vama izrekam iskreno sožalje. Skušajta ostati karseda močna in vedita, da sem v teh težkih trenutkih v mislih tudi jaz z vama.

Vajina pa naj vaju spremljata in čuvata na vajinih poteh...

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 48
3.7.2007 10:17:23   
Neža81
Vsem iskrena hvala za tolažilne in vzpodbudne besede. user posted image user posted image user posted image

Ravnokar sem izvedela, da se bova od najinih dveh user posted image user posted image  poslovila v četrtek. Upam, da bo čimprej konec tega težko pričakovanega dneva. Verjteno bo to najhujši dan najinega življenja. Še vedno ne morem verjeti, da se je to zgodilo. Pa tako lepo je potekala nosečnost.... razen problemov povezanih z mano. Otročka sta bila vedno zdrava. Trenutno nimam nič upanja, da bo kaj uspeha z zamrzjenčki... ne vem... mogoče, ko bo čas vsaj malo zacelil rane, bo mišljenje drugače. 

Joj, kako težko se je popasti s to bolečino .... user posted image user posted image user posted image user posted image   ... utrujena sem od vsega.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
3.7.2007 11:40:37   
biba77
Draga Neza,

neni ti je zelo lepo napisala. Poslusaj jo in si vzemi cas zase in za moza. Pusti telesu in dusi, da se sprijaznita, umirita in spocijeta. Potem pa bo slo tudi naprej.

user posted image   Bodi mocna!  user posted image

V cetrtek bo pa tudi na nasem oknu svecka gorela...user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.