neni
|
Zdravo Neža! Sem včeraj izvedela za tvojo žalostno zgodbo in sem čisto šokirana. Predvsem mi ne gresta iz glave tvoja sončka, ki sta bila že tako velika in jaz si iz srca želim, da bi jima uspelo. Pred tabo so žalostni dnevi in vedi, da solze morajo ven, da bodo nekoliko omilile tvojo bolečino. V četrtek bo eno leto, odkar sem se jaz morala posloviti od mojega četrtega angelčka. In še vedno veliko mislim nanj, na vse štiri. In čeprav sem sedaj noseča in čakam oktober, da spoznam svoj zaklad, bodo moji srčki vedno v mojem spominu in vsi datumi, ki so povezani z njimi. In jaz še vedno pogosto mislim nanje in jih imam neizmerno rada. Ampak čas je pomagal, ni več tako hudo, so pa spomini in ljubezen do njih. In vem, da ko bom umrla, jih bom vse štiri dobila nazaj in se že veselim tega srečanja. Želim ti, da tvoja bolečina čimprej mine, čimmanj neprijetnih srečanj s "firbci". Vedi, kakšno srečo imaš, ker imaš svojega dragega, ki trpi s tabo in vedi, da bo naslednjič drugače, čpeprav te bo strah za umret. Vem, da si želiš čimprej spet poskusit, vendar trenutno nisi niti fizično in niti psihično v stanju za nov poskus. Ti bodo že G povedali kdaj boš pripravljena (mora se ti uredit M in maternica mora prit v normalno stanje), zaupaj jim in ne sili prehitro, ker je tudi pingvinčkov škoda, ker imajo lep uspeh in so pravi borci. Jaz mislim, vsaj pol leta, saj čas tako hitro beži. Na nov postopek pa ne moreš, dokler imaš pingvinčke in tudi ne bi bilo smiselno. Mislim nate in na tvoja . Neni
|