|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi to lahko bilo?
2.7.2007 8:35:52   
mišeka
Živjo!

Od petka (29.6) imam krče v trebuhu (prav pri popku), ovulacijo naj bi imela okrog 27.6. Včeraj 1.7 pa sem krvavela (ampak samo kako urco (temno rdeče-rjava kri). Ampak krči mi ne pojenjajo od petka.

Posim povejte mi kaj si mislite. Moja G je pa že dva tedna na dopustu.

Hvala vsem pa čim več user posted image

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj bi to lahko bilo?
2.7.2007 9:11:24   
Ivi33
Naredi test, pa boš videla.

Srečno ...

(odgovor članu mišeka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.7.2007 9:12:40   
nov03
ivi33 ma prow...naredi test in srečno...

lp,
Uršula

(odgovor članu Ivi33)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.7.2007 9:27:54   
mišeka
ja, ampak a ni tako, da šele ko user posted image  zamuja, narediš test? Jaz user posted image  naj bi dobila 10/11.7. drug teden.

(odgovor članu mišeka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.7.2007 9:59:51   
moci
kupi en malo cenejši test (npr. baby check testne trakove) in ga naredi zjutraj po navodilih. mislim, da bi vseeno moral pokazat. ga boš pa potem še 1x, saj sta 2 v paketuuser posted image

(odgovor članu mišeka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.7.2007 10:36:27   
Pingvinčica
Kaj pa če je vgnezditvena krvavitev? 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.7.2007 10:37:16   
Pingvinčica
A ja še to, poskuši še nekaj dni počakat potem pa naredi test, tako kot so ti svetovale že predhodnice. 

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.7.2007 10:41:24   
bekyca
Jaz tudi mislim, da bi to lahko bila vgnezditvena krvavitev. Jajčece se vgnezdi (če se) nekje teden dni po oploditvi. Sama si lahko najbolje izračunaš ali bi to štimalo, glede na to, kdaj si imela O.

Vseeno ti pa priporočam, da počakaš na dan predvidene M, če pride se tako ve kakšna je situacija, če pa ne, pa narediš test. Sliši se simpl ja, samo saj vem kako je tole čakanje zoprno. Sama sem šele v tretjem krogu, pa me vseeno tole čakanje iz meseca v mesec prav ubija. Trenutno je ne pričakujem 4.7. - še dva dni čakanja.....jaoooooo, ubija. user posted image  

Ti pa držim pestke, da zagledaš user posted image . Sporoči!

Lp

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.7.2007 10:51:10   
mišeka
Punce najlepša hvala za vaša mnenja. Želim vam čim večuser posted image  in da čimprej zagledateuser posted image

Pozdravčki.

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?