|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako naj se odločim
2.7.2007 17:50:31   
Anonimen
Jaz sem na tem področju svetnica in v skladu s tem mišljenjem tudi odgovarjam. A misliš da bom ji napisala bravo punca, tak se to delauser posted image . Saj sem ji prej že napisala naj si omisli še tretjega, ki bo mešanica obeh prvih, da bo končno popolen. Ker če naš partner ni tak, potem je očitno najboljše si poiskati ljubimca, kot pa se posvetiti svojemu zakonu in tam reševati zadeve. Saj menda ni bilo tako že od vedno, da se je ob njem počutila kot ob bratuuser posted image . Če pa se je, pa si je popolnoma sama kriva za nastalo situacijo, kaj pa se gre možit z nekom, ki v njenih očeh ni alfa in omega in je ne zadovoljuje in dopolnjuje na vsek kritičnih področjih. Ker bo mogoče kdaj boljše...Pa ni nikoli nič boljše, za dober in uspešen zakon je še kako treba pljunit v roke. In v to sigurno ne spada ljubimec.
Če pa vidiš da ne gre več pa pusti moža pri miru in odidi k svojemu jebuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
2.7.2007 21:58:43   
Anonimen
Po svoje imate prav, res me niti ne moti. Samo skrbi me, kaj, če mož izve. Ne vem, kako bo reagiral. Verjetno me bo pretepel, potem pa vse skupaj oprostil.
Vidim, da vas je nekaj začudenih, ker sem omenila, da nimava enake prehrane z ljubimcem. To je pomembno, saj ima on res posebno prehrano. Jaz sem izrazita mesojedka, on pa vegeterijanec. Ne je niti rib, jajc, mlečnih izdelkov. Glede tega je malo drugačen, ampak pri ljubimcu mi je to vseeno. Ne predstavljam si pa družinskega življenja z njim, ker ne vem, kako bi brez goveje juhe ob nedeljah.
Mogoče mi bo uspelo obdržati oba. Zaenkrat bom še uživala, upam, da bo trajalo še dolgo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
2.7.2007 22:12:18   
trojči
user posted image user posted image user posted image  No comment.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
2.7.2007 22:20:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Zaenkrat bom še uživala, upam, da bo trajalo še dolgo.

Verjemi, dolgo ne bo trajalo.. Razčisti pri sebi, koga si želiš.. Ker ljubiš itak ne nobenega.. Ker, če bi katerega izmed njiju ljubila, bi imela slabo vest, da si z drugim.. Vse to dela užitek, biti na dveh stolih.. Kar pa ni vredu, ker boš na koncu itak ostala sama..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
2.7.2007 22:30:08   
Anonimen
Žalostno je da ne spoštuješ moža...............še miljonkrat bolj žalostno pa je da niti najmanj ne spoštuješ SEBE!

Pa resno me zanima kakšne vere si oz. sta z možemuser posted image Ker v mojmu svetem pismu nisem nikjer zasledila da vera tolerira varanje, laganje, nespoštovanje, egoizem, sebičnost, tepež žene ali kogarkoli...še sreča da mamo spoveduser posted image

Drugače pa: delej kar ti srce poželi. Ti živiš s sabo, svojo vestjo in svojo lažjo.
Kul da lahko uživaš v takem stanju. Kaj je lepšga k imet moža ki te mlati, ljubimca ki te potolaži in pamet ki ti govori da uživašuser posted image -ti zavidam po eni strani. Jaz sama sebi težko tako lažem.

< Sporočilo je popravil karin24 -- 2.7.2007 22:32:40 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
2.7.2007 22:31:02   
mamsi
Mogoče ponavlam za katero, ... nisem vseh brala. Zakaj pa ne obdržiš tko kot je bilo do zdaj, zakaj pa se kar naenkrat odločaš med obema. Imej moža in še ljubimca, ali pač ne znese več??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   [Brisano sporočilo]
2.7.2007 22:36:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
2.7.2007 22:40:59   
Anonimen

Verjetno me bo pretepel, potem pa vse skupaj oprostil.

Kar zanimiva posledica. Zato.,,uživaj z ljubimcem, kolikor je mogoče in če ti ostane še pet sekund prostega časa, si omisli še dodatnega ljubimca.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
2.7.2007 23:01:36   
Anonimen

Verjetno me bo pretepel, potem pa vse skupaj oprostil.

Wauuu..

jst bi se ****l.. pa delal analize.. pa tuhtal.. zakaj se mi je to zgodilo.. in pol mio variant taksnih in drugacnih.. in se bi se zastrukal..

On pa simpl te bi prebutu in konc debate.. user posted image user posted image

Sej pravim, da je svet narejen preprosto.. samo nism se se cist naucu bit bolj preprost.. :))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
2.7.2007 23:08:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Sej pravim, da je svet narejen preprosto.. samo nism se se cist naucu bit bolj preprost.. :))

...zato pa...beri in se uči user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
2.7.2007 23:09:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

...zato pa...beri in se uči user posted image

Sej berem..in se ucim.. :)) Zdej vem kaj je treba nardit..v teh primerih..:)) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
3.7.2007 7:07:34   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Jah saj ni nikjer napisala, kakšni odgovori so dovoljeni in kakšni niso. Če ima pa nekdo drugačno mnenje pa to še ni napadanje.
Ne morem napisat, da mi je varanje ok, če mi ni.

Tudi jaz sem napisala, da ne odobravam varanja, samo če ga nima več rada in če se do nje obnaša, kot da je otrok oz. ga mora skozi na nekaj opozarjat, da pa vendarle tudi sama obstaja, naj gresta narazen, ali pa se ptrudita oba in se ponovno zaljubitauser posted image . Samo morata OBA kaj za to naredit oz. imam občutek, da ona dela na tem, on pa ne kaj dosti.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 62
3.7.2007 7:12:14   
srki
Ne vem no, če te ima mož samo za "predmet", to zame ni OK.

In moja sedanja ugotovitev? Zate nista ne mož ne ljubimec dobra.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 63
3.7.2007 7:55:37   
Anonimen
Resno, jaz bi v takšnem primeru razmišljala, da bi zapustila oba.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
3.7.2007 9:09:30   
Anonimen
Sem se premislu.. kar sem vceraj pisal.. user posted image

Res je sicer, da sem vceraj napisal, da partner sploh ne bi sel, ce bi bil PRAVI.. ampak danes nisem vec v to preprican.. Nima to tok veze s tem.. ali je PRAVI ali NEPAVI! V obeh primerih je lahko pravi in nepravi.. Torej ce je skoz zvest.. je se vedno lahko pravi ali nepravi... in ce ni.. je lahko pravi in nepravi..

Spet sem nazaj na svojem starem mnenju.. ce gre.. in pride nazaj.. in ce je potem se boljse (odnos) potem je PRAVI.... Ce ni se boljse.. ce ni s tem napradka.. ce je potem slabse.. potem NI PRAVI!

Ampak s tem.. da pac pove, da se je to in to zgodlo. In ce je potem se boljse.. potem je PRAVI.. ce potem drugega zjebe ego.. potem NI PRAVI!

No mogoce se premislim se glede tega zadnjega stavka.. Ne vem.. user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
3.7.2007 10:12:57   
srki
Ti se pa zadnje čase skoz nekaj premišljašuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
3.7.2007 10:30:59   
Anonimen
sam res.. a ti hormončki nagajajo hehehe

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
3.7.2007 10:42:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

sam res.. a ti hormončki nagajajo hehehe

ja.. ocitno... grem zdele v lekarno po clearblue user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
3.7.2007 11:04:28   
mamsi
Po moje, Tjazy, še sam ne veš, kaj pomeni pravi partner. Sej ni noben čist zihr, če ima čist tapravga. Zihr si lahko samo v to, če si zadovoljen z njim, takšnim, kakršen je, če ga sprejemaš v celoti. Za to je pa človek v veliki meri sam odgovoren. Al gledaš na to, kaj ti na njem ni všeč, ali pa predvsem na to, kaj pri njem ceniš in ljubiš. Vsak ima oboje.

Anonimna, če nisi zadovoljna s svojim možem, se lahko o tem čisto iskreno pogovoriš s svojim možem, npr. kaj ti manjka v partnerstvu. Mogoče si tudi priznaš, da se preveč posvečaš temu, kar ti fali in premalo temu, kaj ti je všeč in kaj ceniš. Če je tvoj mož res daleč od od tvojih vrednot in želja, se mu pa odreci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
3.7.2007 11:11:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mamsi

Po moje, Tjazy, še sam ne veš, kaj pomeni pravi partner. Sej ni noben čist zihr, če ima čist tapravga. Zihr si lahko samo v to, če si zadovoljen z njim, takšnim, kakršen je, če ga sprejemaš v celoti.

Verjetno mas prav tole.. ja.. 

(odgovor članu mamsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
3.7.2007 11:31:20   
Anonimen
Anonimna, mi je zmanjkalo teksta.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
3.7.2007 12:02:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mamsi

Anonimna, če nisi zadovoljna s svojim možem, se lahko o tem čisto iskreno pogovoriš s svojim možem, npr. kaj ti manjka v partnerstvu.

To sem se poizkušala že stokrat, pa vedno pravi, da pretiravam.user posted image  Njemu je važno, da, ko pride iz službe, da gre za računalnik in se mi ne približa do večera. Takrat pa, kakor kdaj, včasih bi seks, velikokrat pa tudi to ne. Meni se pa ne ljubi več s tem ukvarjat. Zato sem si omislila ljubimca, kjer dobim, kar nimam doma. Po svoje mislim, da mož mogoče kaj sluti, ampak mu je vseeno. Medtem, ko sem jaz z ljubimcem ima on ljubi mir pred računalnikom.
Sva pa krščanske vere. Res se ne vara in laže, ampak žene se pa tudi ne zanemarja. Tudi on bi se moral držati tega, kar je obljubil, pa se ne. Ne misliti, da nisem poskušala v možu zbuditi čustev, ki mi jih je nekoč izkazoval. Ni bilo uspeha, vsaj vidnega ne. Zato sem si priskrbela veselje - ljubimca. Saj pravijo, da kar ne dobiš doma, iščeš drugje.
Ločitev pa seveda ne pride v poštev, saj sva verna. Kaj bi ljudje rekli pri maši, ko bi izvedeli?user posted image

(odgovor članu mamsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
3.7.2007 12:55:33   
dvojcek33
Če sluti pa mu je vseeno kaj počneš. Pol pa kr furaj dalje to. Potem se pa ne rabiš odločit za koga , ampak samo pazit , da kakšen v fari ne izve.user posted image
Mal sem zloben zadnje dniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
3.7.2007 13:04:56   
srki
Ojojoj, pa kaj ti je bolj pomembno, tvoja "sreča" ali ljudje v fari.

Dobro, da nisem poročena, ne bom imela teh problemovuser posted image .

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 74
3.7.2007 13:13:26   
Anonimen

Kaj bi ljudje rekli pri maši, ko bi izvedeli?user posted image
[/quote]

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?