|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako naj se odločim
2.7.2007 11:23:12   
Anonimen
Včasih sem mislila, da se meni to ne more zgoditi. Da bi jaz varala, to bi bila zadnja. Ampak se je.
Najbrž je precej krivo tudi to, ker se mi mož ne posveča. Vedno, ko bi si želela z njim preživeti čas, je za računalnikom, ponavadi igra igrice. Ko kaj govorim, ne posluša. Kakšen dan me vpraša, zakaj sem bolj tiha, mu odgovorim, da zato, ker me itak ne posluša. Potem reče, da bo zdaj poslušal, da se dajva pogovarjat, pa me nikoli ne, saj ne more odložiti iz rok tiste napravice, s katero igra igrice.user posted image
Glede seksa, jaz bi si želela, da je bolj pestro. On pa je mnenja, da se seksa samo v postelji. Jaz bi kdaj tudi v naravi, v avtu- ampak on je odločno proti.
Pri njem sem cenila to, da ima moralne vrednote- kot je naprimer vera, samo večkrat se ne obnaša v skladu s svojo vero. Karkoli mu rečem, da igra preveč igric naprimer, takoj ponori in poslušam pridigo, kako sploh upam to izjavit. Za banalne stvari se razburja, medtem, ko tudi sam ni popoln.
Nisem mu mogla nič dopovedat, še vedno pa ga imam rada. Tako navidezno igram za ljudi, ki naju poznajo, kako sva srečna. V resnici pa nisem, vendar v pravo ljubezen itak ne verjamem več. Na tem svetu ne obstaja. Lahko se imajo ljudje med seboj radi, vendar vedno pogojno. Na tem svetu ljubezen sčasoma splahni, v višjih sferah je mogoče drugače. Ne vem no.

(odgovor članu itata)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
2.7.2007 11:27:00   
dvojcek33
Oba imam zelo rada, ne vem pa, koga ljubim.
Ljubiš nobenga od teh dveh , ker če bi enega od njiju ljubila , bi bila poštena  do druzga in ga  pustila iz  svojega življenja. 
Eden je moj mož. Njega cenim , ker je družinski človek, zelo veren, vendar zelo vzkipljiv in egoističen.
Egoistična si tut sama, ker če ne bi bila, potem ne bi bila z dvema.
Po eni strani me obožuje, po drugi pa se mi večkrat zdi, da me ne spoštuje.
Kdo koga ne spoštuje???

Mislim, da bi se morala z možem pogovorit in mu povedat to kar si napisala tukaj.
Najino spolno življenje je na psu, saj me ne privlači več kot moški. Vidim ga bolj kot brata. Moti me tudi, da o meni govori o tretji osebi in večkrat govori z menoj, kot ,da sem otrok.

Vse kar si napisala, si si tut že odgovorila na svoja vprašanja. Vse veš samo rešit se moraš iz tega ven. To je moje mnenje in vem , da bi rajši videl , da bi mi žena povedala , da si me ne želi več in bi ji bil hvaležen zato, kukr pa da bi živel s tako osebo, ki me vidi kot brata.  On si želi imet partnerko za ženo ne pa za sestro.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.7.2007 11:27:31   
trojči
Bolje v slabem zakonu kot kvalitetno sama, a?

Lažeš itak sama sebi. Nasrka pa zraven še mož in otroci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.7.2007 11:30:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kake težave imate nekatere.........

Omisli si še tretjega ljubimca, ki bo imel dobre lastnosti prvih dveh. Najboljše da oddaš oglas, da iščeš vernega, spoštljivega, nežnega in strastnega, ki ima iste prehranjevalne navade, iste vrednote, družinski človek......in gasaaaaaaa.

Se pa resno sprašujem o tvoji veri, tvojem spoštovanju zakona in moža, tvojem odnosu do družinskega življenja, o tvojih vrednotah itd. user posted image

(odgovor članu itata)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
2.7.2007 11:37:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

V resnici pa nisem, vendar v pravo ljubezen itak ne verjamem več. Na tem svetu ne obstaja. Lahko se imajo ljudje med seboj radi, vendar vedno pogojno. Na tem svetu ljubezen sčasoma splahni, v višjih sferah je mogoče drugače. Ne vem no.

Ne serji. To se zgodi, ko se poročiš z prvim ki mimo pride in misliš, da se bo kasneje iz tega izcimilo kaj več in boljšega. Pol pa en dan ugotoviš da si se poročila s "svojim bratom". Žalostno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
2.7.2007 12:03:21   
Anonimen
Omisli si še tretjega ljubimca, ki bo imel dobre lastnosti prvih dveh. Najboljše da oddaš oglas, da iščeš vernega, spoštljivega, nežnega in strastnega, ki ima iste prehranjevalne navade, iste vrednote, družinski človek......

Se podpišemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
2.7.2007 12:03:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dvojcek33
Ljubiš nobenga od teh dveh , ker če bi enega od njiju ljubila , bi bila poštena  do druzga in ga  pustila iz  svojega življenja. 

Zelo si poenostavil.. ampak hipoteticno je morda res tko preprosto..

Egoistična si tut sama, ker če ne bi bila, potem ne bi bila z dvema.

Hja.. egoisticni smo VSI.. o tem ni dileme.. eni biolj na enih podrocjih.. drugi bolj na drugih... tko da to je nesmisl goort.. da je nekaj egoisticno..
Sam to, da si z dvema.. ni ravno tipicna egoisticna lastnost.. prej vse drugo..

in vem , da bi rajši videl , da bi mi žena povedala , da si me ne želi več in bi ji bil hvaležen zato, kukr pa da bi živel s tako osebo, ki me vidi kot brata. 

In kaj bi potem naredil, ko bi ti to povedala.. ?? Sej ti je povedala na nek nacin! Pa je nisi razumel..

Mogoce si pa vse to svoji zeni napisal? user posted image

Da ne bos panicaru.. Sem samo probal pogledat iz drugega zornega kota.. Videti je precej drugace a ne.. kot takrat ko sem gledal iz tistega zornega kota..

Zeeellloooooooo teeeezkooooooooooo mi gre tole iz jezikaaa.... :)))))))) Sploh ne vem.. ce bi to povedal.. ha ha.. Res je to skor najbolj zajebano povedat.. od vsega.. kar sem do zdej povedal.. user posted image user posted image user posted image  Hecam se.. sej ni tok tezko.. user posted image user posted image
Hmmm ampak je... kr ne morm povedat.. :)) user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Zahi ima delno prav.. ce je oseba prava, se ti to ne zgodi! Vsaj za hrbtom partnerja ne. Nikakor ne mors tega nardit.. zmanjka placa.. pac..
Eventuelno je mozno kako druagce.. da sta skupaj.. recimo.. da to naredita skupaj..

Ne strinjam pa se, da so potem brezkompromisno na sporedu kufri.. Ceprav vem kaj bo Zahi zdej reku.. ce bo to vidu.. Upam ,da ne bo vidu.. user posted image user posted image user posted image

Reku bo.. da sem priznal.. da ce se je to zgodilo pol tisti clovek ni PRAVI. Lahko je bil pravi.. do takrat.. ampak zdaj ni vec.. in zakaj biti z nepravim?

Zato.. ker verjamem, da so napake zato, da se naucimo iz njih.. in pri meni so napake pac dovoljene.. niso tako strateskega pomena.. pa ce jih jaz nardim.. ali pa kdo drug.. ni panike..

Torej.. tvoj moz je bil pravi do te tocke.. od te tocke naprej se mi zdi, da ni vec.. ker tezko si predstavljam kako se sprijaznis s tem, da zakon obstaja.. ker se nekaj ne ve.. Sej lahko vse laufa.. vse je kul.. celo ljubis lahko spet tistega.. ampak tezko je spet tisto PRAVO.. je pac malo manj PRAVO.. in ce ti vest dopusca da se zadovoljis s tistim malo manj PRAVIM.. potem je ok.. Furas.. z nekim rizikom pac.. sam lazje je brez rizika..
Pri starem te lahko obdrzi tudi strah.. pred novim.. pred tveganjem.. pred zivljenjem.. !? Pa se kej..

Torej.. mozne se obe poti.. kufri in ne kufri.. kar pa je vsekakor odvisno od posameznega primera..

Sicer tole mal sloni tud na teoriji.. zato morda sem falil.. ne vem.. ?!

Dvojcek? Kaj zdaj, ce je tole slucjano res? user posted image

(odgovor članu dvojcek33)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
2.7.2007 12:07:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
2.7.2007 12:11:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   [Brisano sporočilo]
2.7.2007 12:14:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
2.7.2007 12:40:13   
Anonimen
Ah, globoko verna ziher ni, ker ji potem seks nebi bil tako pomemben faktor v življenju. Za globoko verne pride namreč v poštev samo misijonarski položaj, tega pa lahko izvaja tudi z možem v posteljiuser posted image user posted image user posted image . Oz. seks je namenjen zgolj razmnoževanjuuser posted image . Nič užitkov torejuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
2.7.2007 12:53:55   
dvojcek33
Dvojcek? Kaj zdaj, ce je tole slucjano res?

Tjazy, kaj pa zdej mene vpletaš v temo?  Jaz sem kt v sedmih nebesih zadnje čase. Ne vem kva si se ob mene dregnu zdej.A te firbec matra kako se je pr men iztekla cela zgodba?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
2.7.2007 12:56:44   
dvojcek33
Mogoce si pa vse to svoji zeni napisal?

user posted image user posted image user posted image   tolk pa že vem, da nisem. 

Neposredna povezava do sporočila: 38
2.7.2007 13:18:55   
jade1
Očitno zvestoba ni več moderna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
2.7.2007 13:21:57   
trojči
Dvojček, Tyazi je verjetno prebral tako kot jaz najprej, a potem sem videla, da si napisal, da bi ga pustila iz svojega življenja, ne da ga ne bi prevarala.

Priznam, da sem preveč pravljic prebrala, ker za mene varanje pri ženski (tudi pri moškem, a tam manj) pomeni, da moža ne ljubi in ne spoštuje. Tudi če jo samo zanima kakšni so drugi pri seksu. Slaba novica zate, a zaslužiš si, da veš kakšno je moje mnenje o varanju ženske. In kako je večinsko mnenje. In da bo potem najbrž držalo. Samo najbrž, 100% nisem. Lahko sem samo podvržena vplivu družbe, samo enako velja za tvojo ženo, lahko je tako prepričana v to, da je ok, da ljubi očeta svojih otrok, ki jo ljubi, da si zatiska oči pred resnico, ki je lahko, da te ne ljubi. Ugotoviti, kaj je res, je zaenkrat misija nemogoče.

Veliko sreče!

Neposredna povezava do sporočila: 40
2.7.2007 13:27:16   
dvojcek33
Dvojček, Tyazi je verjetno prebral tako kot jaz najprej, a potem sem videla, da si napisal, da bi ga pustila iz svojega življenja, ne da ga ne bi prevarala.

Priznam, da sem preveč pravljic prebrala, ker za mene varanje pri ženski (tudi pri moškem, a tam manj) pomeni, da moža ne ljubi in ne spoštuje. Tudi če jo samo zanima kakšni so drugi pri seksu. Slaba novica zate, a zaslužiš si, da veš kakšno je moje mnenje o varanju ženske. In kako je večinsko mnenje. In da bo potem najbrž držalo. Samo najbrž, 100% nisem. Lahko sem samo podvržena vplivu družbe, samo enako velja za tvojo ženo, lahko je tako prepričana v to, da je ok, da ljubi očeta svojih otrok, ki jo ljubi, da si zatiska oči pred resnico, ki je lahko, da te ne ljubi. Ugotoviti, kaj je res, je zaenkrat misija nemogoče.

Veliko sreče!

Od kdaj smo pa zdej prešaltal name. Jaz sem sam podal svoje mnenje na pisanje anonimne, ne vidim povezave tle z mojimi stvarmi , k smo jih na dolgo in široko predebatirali in so zame stvar preteklosti...

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 41
2.7.2007 12:49:37   
trojči
Stvar preteklosti? To lahko reče le en moški. user posted image

Jaz sem se šele zdaj vrnila na razne dogodke iz svoje otroštva in tam včasih iščem odgovore. Kaka sem, zakaj v taki situaciji reagiram tako in ne drugače...

Drugače pa imaš prav, res ni prav, da debatiramo o tebi, sori. Kaj veš, mogoče se pa izkaže za koristno kdaj. Vse slabo je za nekaj dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 42
2.7.2007 13:02:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Očitno zvestoba ni več moderna user posted image

Je je.. :)) .. moderna...

Samo ce je tisto PRAVO!

Ker ko je pravo.. niti ni moznosti se odlocat.. ali bit zvest ali ne biti.. preprosto ni druge moznosti.. in zato se vedno pravim.. da je zlo idiotsko na poroki obljubit zvestobo..
Kot bi sonce obljubilo, da bo vedno sijalo.. Ni smiselno.. user posted image

Dvojcek.. brez panike.. :)))

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
2.7.2007 13:23:50   
srki
Zakaj jo tako napadate?

Jaz tudi ne odobravam varanja, ampak če je on tako nespošljiv do nje in  hladen, bi bilo mogoče za oba bolje, da gresta narazen. Itak, da obstaja možnost, da je ljubimec lahko še slabši od moža. Samo da te nekdo stalno ponižuje in se hoče pogovarjat takrat,  ko on hoče, pa še to samo na pol....ne vem no, če taka veza lahko fura...

In, ali bi vsi celo življenje vztrajali v vezi, ki vas ne osrečuje, ki ste jo poskušali že tolikokrat rešiti, pa ni bilo nič iz tega? Ne vem, če bi, jaz ne bi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
2.7.2007 14:17:19   
jade1
Saj nikjer ne piše, da moraš biti do konca življenja z nekom s katerim nisi srečen. Pa naj gre folk narazen, če se nima več rad. Potem tudi varat ne bo treba.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 45
2.7.2007 14:42:36   
Anonimen
Ja meni se tudi zdi, da je tega napadanja malo preveč. Kot da ste vsi sami svetniki. Pa hvalabogu, da si je poiskala tisto kar jo osrečuje,če je pa njen mož samo še za na mars.
In točno zaradi takšnih ljudi, ki napadate raje marsikatera vztraja v vezi, ker jo je strah, kaj bojo pa rekli sosedje, prijatelji....

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
2.7.2007 15:33:06   
jade1
Jah saj ni nikjer napisala, kakšni odgovori so dovoljeni in kakšni niso. Če ima pa nekdo drugačno mnenje pa to še ni napadanje.
Ne morem napisat, da mi je varanje ok, če mi ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
2.7.2007 15:54:25   
snake
ne vem zakaj sem tako alergična na takšne situacije.... zato sem tudi odprla temo pred kratkim vezano na to tvojo situacijo........

nočem napadat in grdo pisat, ker me potem vedno tolčejo po glavi tu gor na RR-ju, ampak sem zelo proti tvojem početju, ker mislim da si ti edina ki uživa v tej situaciji, saj imaš dva tipa na raspolago, mož ne ve nič, ljubimcu verjetno paše, otroci ne vejo hvalabogu nič in ti misliš da si boga:::::::::::bogi tvoj mož, otroci, malo pomisli na njih.. ne vem no,

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 48
2.7.2007 16:14:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja meni se tudi zdi, da je tega napadanja malo preveč. Kot da ste vsi sami svetniki. Pa hvalabogu, da si je poiskala tisto kar jo osrečuje,če je pa njen mož samo še za na mars.
In točno zaradi takšnih ljudi, ki napadate raje marsikatera vztraja v vezi, ker jo je strah, kaj bojo pa rekli sosedje, prijatelji....

Če bi zapustila svojega moža in se potem posvetila ljubimcu kul. Da pa vara in se pol še sama sebi smili in za to krivi moža pa....user posted image
Pa še za verno se mauser posted image user posted image

In noben ni reku da naj vztraja v vezi z možem. Sam varanje...kakšn izhod je pa to. Kaj pa je zdej boljš če varauser posted image  Nej se odloč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
2.7.2007 16:39:03   
MarijaPo
puncica je najbolje napisala. Ocitno punce v resnici nic ne moti, drugace bi ze kaj naredila, ze davno.

< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 2.7.2007 16:40:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?