|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Steklenička
30.6.2007 16:30:13   
Caarmen
Mene pa zanima kakšna je razlika med stekleno in plastično stekleničko? Katero ste uporabljale na začetku? Ali se plastično enako kvalitetno da sterilizirati - prekuhat kot plastično?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Steklenička
30.6.2007 16:31:09   
Caarmen
Popravljam zadnjo besedo - stekleno!!!

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2007 16:32:02   
Anonimen
Ves čas plastično.

(odgovor članu Caarmen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2007 18:28:26   
blue sky
Tudi jaz imam samo plastične flaške. Je pa menda za mleko boljša steklena user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2007 20:58:57   
Anonimen
Plastične. Sicer sem sterilizirala samo pred 1. uporabo, darugače sem pa vedno prala v pralnem stroju oz. na roko s krtačo.

Sem imela eno stekleno tudi, vendar je pretežka. Sploh, ko otrok začne držat. Kot drugo pa so naše stekleničke včasih letele skoraj na drugo stran sobe in si sploh ne morem zamisliti kako bi bilo to s stekleno, sploh, ko sva bila kje zunaj, ko so padale po tleh.

Glede pogrevanje, sta se mi pa zdeli enaki. Res pa je tudi, da plastične sčasoma izgubijo sijaj oz. niso več tako prozorne kot steklene

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.7.2007 10:00:58   
eya
Mi smo imeli na začetku kupljeno eno stekleno, a je nismo nikoli uporabljali, ker sem dojila. Kasneje za sok pa smo raje kupili plastično, ker bi se steklena še prehitro razbila.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.7.2007 14:49:15   
ajtak
sama se nisem mamica (rok imam novembra), mi je pa full hecno ko pises o plasticni steklenicki, a pol mamo tud stekleno plastenko user posted image

Pa ne bit huda, cist tko mi je padlo v oko user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.7.2007 20:12:03   
lunca2
Jaz imam samo plastične flaške od aventa, se mi zdi da je dobra plastika. Sem jih prekuhala pred uporabo in vsake toliko časa jih tudi prekuham.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?