kapica -> RE: Julijke 2007 (20.10.2007 21:11:34)
|
Ronci, ko jaz zacnem tako razmisljat kot ti, je vedno dober odskok, da kaj spremenim. Recimo diete ne mores delat, lahko papojes manj sladkega, al pa sploh nic vec, pa zacnes telovadit, al pa se vec gibat. Vsaj nekaj da naredis oz. zacnes, pa lepo pocasi, pa bos videla da bo. Glede oblek: mene je skoz blo tako strah da se bom zapustila po porodu, al ap da bom sam doma , pa sam v trenerkah. Sicer se res tako najbolj udobno pocutim, ampak ko grem ven, pa obvrzno kaj drugega oblecem. Sem si tud kupla nekaj novih tsvrai, pa bom sla mal pogledat v omaro, kaj lahko skombiniram. Ker ce bi se pa cote pustla, bi bla pa povozena. Ko tako nimam nekaj posebnega stila, ampal kolko tolko se pa zelim ugodno pocutit. Se tako ze manj sminkam, odkar nisem vec v sluzbi, pa lase imam vecinoma spete, ker mi zaradi malega tako odgovarja, pa je to najmanj kar lahko naredim za sebe. Ajvy, jaz tud, gledam da sem cimprej v postelji, imam pa zadnje dni tezave zaspat. Imam naenkrat tako polno glavo, da ne zaspim, pol je pa seveda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].
|
|
|
|