|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
16.10.2007 16:13:06   
madejka
hehe  kak smo smešne. komaj smo prišle domov, pa vse tri na RRa, ne Sanek in Freycha?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
16.10.2007 16:22:02   
siskamiska
Punce jaz sem pa danes že bolje, in sem se dobila v Čolnarni z puncami. Bilo je super user posted image user posted image user posted image . Sonček, fajn družba, čokoladni krof ( hvala GabiW user posted image ), skratka popolno.

Se mi je pa nekaj groznega zgodilo ko sem šla domov in sicer me je na prehodu za pesce skoraj avto zbil. Mislim da mi ni potrebno napisat da sem šla čez pri zeleni. Dobro da vedno za vsak slučaj pogledam levo in desno, ker bi nas drugače nabasal. user posted image user posted image  Mi je skor srce v hlače padlo. Sej zase me ne skrbi, samo za moja user posted image user posted image  bi se pa požrla če bi se jima kaj zgodilo.

Zadnjič sem dobila po mailu besedila od otroških pesmic, in če katera želi naj mi na ZS napiše mail, pa ji pošlem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
16.10.2007 16:27:58   
madejka
siskamiska meni meni!
Fajn da ste uzivale, me smo se tudi na veliko sončile, čeprav smo bile samo 3. Super je blo se malo načvekat!user posted image Pa Marogica super pica je bla!user posted image

Zdaj pa naš princ zmatran od vseh 5ih ženskih čenč na veliko spiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
16.10.2007 16:32:34   
siskamiska
Madejka na ZS mi mail napiši ker ti drugače ne morem poslat.
Obljubim da bom pošiljala diskretno user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
16.10.2007 16:38:15   
siskamiska
ooo   Mari71, kako si kej, nič se nam ne javiš  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4205
16.10.2007 16:47:17   
kapica
Hm, ne vem kaj naj recem. Sem res skoz mislila, da se tudi stres nekako v mleko prenasauser posted image .
Zgleda pa tako, da ima pikice , taksne mozolcke in taksna osusena mesta. Pri pediatrinji smo ze bili, pa je rekla da je treba mazat, se je malo izboljsalo, sedaj pa spet.  Z milom ga nisem se nikoi umivala, imam vedno samo vodo, vcasih malo olja, drugega ne. Tako da to ne more bit. Sem pa opazila, da ce lezi na eni strani, ima se bolj izrazito vse skupaj.

Sem pa mislila, da ga sedaj nekaj dni ne mazem vec, kaj pa vem, me skbi, da ga bo pol srbelo. Ker ce se jaz recimo ne namazem po obrazu, ko sde umijem, me tud srbo, ko je koza suha.

Lepo da ste klepetale danes, midva sva pa sedaj prisla oi sprehpda, jeva, pol gre pa dino za eno urco k kolegici, jaz pa na telovadbouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 4206
16.10.2007 17:03:03   
rumba
kapica, meni je pediatrinja tudi priporočila Lonola fett kremo za Hano, ki je imela take izsušene zaplate na koži. Ni jih imela po obrazu, pač pa po rokah in nogah. Strogo mi je prepovedala umivanje z milom, mazanje pa vedno le na vlažno kožo, da se kremna lepo vpije, sicer kožo le duši. No, Hani je ta krema kar lepo pomagala. Mislim pa, da tile suhi deli nimajo kaj dosti s hormoni, saj so se ji pojavljali tudi, ko se ni več dojila. Tisti kao mozolčki pa je bilo tudi meni razloženo, da so zaradi mojih hormonov.user posted image  
Ajvy, me veseli, da je Tarja lepo prestala cepljenje. BTW, danes smo vaju pogrešale.user posted image
siskamiska, še mene si prestrašila. No, še dobro, da se ni nič zgodilo.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
16.10.2007 17:06:47   
rumba
A, v MB ste se tudi samo tri dobile.... no pol pa ni panike, da bo jutri hud dež.user posted image user posted image user posted image
Kako so pa bili vaši sončki? Naši so danes kar nekaj sitarili, pa smo gledale naokoli in so bili tudi drugi danes nekam bolj sitni. Se bliža sprememba vremena, očitno.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
16.10.2007 17:11:45   
madejka
Meni se zdi da so bili naši čisto ok. Maj je bil tak priden v vozičku, da sem skoz gledla, če ni kaj n arobe z njim, ker ponavadi če bedi v vozeku ni šanse da bi bil pri miruuser posted image
Verjetno bo samo v LJ sprememba vremenauser posted image

Nove slike sem dala v album, če katero zanimauser posted image
Pa dans ni nobena imela fotoaparata s sabo... žal!user posted image Zadnjič sva ga imele obe s Freycho pa nobena ni slikalauser posted image

< Sporočilo je popravil madejka -- 16.10.2007 17:19:18 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
16.10.2007 17:27:26   
rumba
madejka, fuuuuuul lepe fotke!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
16.10.2007 17:55:54   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

madejka, fuuuuuul lepe fotke!user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
16.10.2007 18:04:57   
madejka
O hvala hvalauser posted image Jih je poslikala amaterska fotografinja moja svakinjauser posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 4212
16.10.2007 18:19:54   
anja7
Hojla punce!

Pr nas mamo pa zadnje čase ful neki slabe dneve. Prejšnji teden kriza v familiji, včer sm mela 38 vročine in sem komi tamalga mal poštimala (hvala bogu, da ga je od osmih zvečer po službi dragi prevzel, pa da je ob pol enajstih mali na joški zaspal), danes sm mela še tud 37,7 vročine, tko da nism mogla ne klepet v Tivoli.Pa ful sem si želela, k bi vas že res rada spoznala. No za nameček, me pa ob treh še mami pokliče, da so ji v Mengšu vlomil v avto. Zbil so ji sprednjo desno šipo, ukradl torbico, seveda bančno kartico, pa vse dokumente,.. Pa naj omenim, da je reva brezposelna, tko da ma res smolo. Je sam čez cesto skočila po vnukinjo in pride nazaj in šok. Zdej je pa reva vsa objokana in znervirana. Pred slabim mesecem so ji pa z avta ukradl sprednjo luč. Prou smolo ma zadnje čase. Jaz sem pa hvala bogu za odtenek bolš. Mam sicer še zmer rahlo vročino, ampak se zbolšuje. Nisem vas še uspela prebrat za nazaj, tko da nism na tekočem o čem ste debatirale.
Zvesta; čimprej se pozdravi (sem uspela zasledit, da si mal zbolela)
Siskamiska; me je kr pr srcu stisnlo k si napisala, da vas je skor avto povozu. Mislm, sej so sami kreteni na cesti.
Ups, Tilen se neki oglaša. Pridm nazaj

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
16.10.2007 18:55:51   
siskamiska
Anja7, user posted image  upam da mami dobi nazaj vsaj dokumente. Je pa res sa ne smeš nič več puščati nikjer v avtu, vse ti pokradejo kar le ni prišraufano. No pa zgleda da šem to, če je mami ostala brez luči.
Pa kmalu se pozdravi user posted image .

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
16.10.2007 19:00:12   
madejka
Anja tvoja mami pa res nima srečeuser posted image
Kaj mate to neko virozo al kaj?

Hihi zgleda se Sanek in Freycha nista imele tak fajn kot jaz, ker nič nočeta napisatuser posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 4215
16.10.2007 19:02:08   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Hihi zgleda se Sanek in Freycha nista imele tak fajn kot jaz, ker nič nočeta napisatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa zlobna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
16.10.2007 19:04:39   
madejka
Siskamiska zlobna? JOj nisem hotla bit zlobna... opažam samouser posted image Pa fejst se smejem zravnuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 4217
16.10.2007 19:05:31   
SANEK1
user posted image Madejka ne samo fajn, super je blo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Moremo obvezno ponovit-upam da še letosuser posted image user posted image user posted image user posted image
Fuuuuuuuuuuuuuuuul lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image .
Jaz pa sem doma jedla, domačo pico ( sem si sama zbrala nadevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
16.10.2007 20:28:53   
Freycha
medve z Dito sva se imeli super. Nič pa nisem do sedaj napisala ker je Dita nekaj čisto razdražena in samo joka in kriči in se dere in se mi ne sanja, kaj ji je. Najprej sem mislila, da je malo tečka, samo tole presega vso njeno tečkanje...... mogoče vročina? Zobki? pojma nimam........ user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
16.10.2007 20:33:47   
corfu
Jaz sem pa moja škrata že spravila spat, mož je pa ravnokar odšel na rekreacijo.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
16.10.2007 20:36:16   
corfu
Freycha, mogoče ima pa slab večeruser posted image . Otrok čez cel dan sprejema novosti, nove obraze, glasove, dogajanje okrog sebe in potem zvečer ta čustva, pozitivna in negativna spravi ven iz sebe in se prečisti...drugače kot z jokom se pa ne zna izražati...

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
16.10.2007 20:40:19   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Siskamiska zlobna? JOj nisem hotla bit zlobna... opažam samouser posted image Pa fejst se smejem zravnuser posted image user posted image user posted image

hecam se user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
16.10.2007 20:59:00   
anja7
Freycha mogoče so pa res zobki. Sem glih par dni nazaj z eno sosedo govorila in mi je rekla, da je njena pupa dobila prvi zobek pri treh mesecih.Torej možno je, lohk ma pa sam slab dan. Tilen je bil pa danes k zanalašč ful pridn, tko da sm lahko mal počivala.Se pa zdele ati z njim ukvarja. Se pa po dveh lekadolih tud jaz mal bolš počutm.Možn da je viroza, k me ful noge bolijo, pa neki me hoče trebuh bolet,..Pojma nimam.
Siskamiska hvala za pesmice. Jutr bomo sigurn že kero odpel oz. zafušal user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4223
16.10.2007 21:02:59   
kapica
Siskamiska, groza no, da se kaj takega zgodi.
Anja, pri tebi tudi, to je res smola, pa ponavadi se vedno tistim zgodi, ko si najmanj zasluzijo.
Rumba, ja to je dober nasvet, na vlazno kozo namazat. Sem enkrat ze nekje prebrala, pa cisto pozabila. Povem, ce bo kaj boljse no, upam, da bo pomagalo.

Sem pa vprasala danes babico, kaj bi lahko bilo, pa je rekla, da zna bit, da so zobkiuser posted image . Ne vem no, po mojem to en more bit, ker pred mesecem, ko je imel to isto, se sigurno niso bili zobki. Vedno bolj imam obcutek, da zenska res nima pojma.

Madejka, super slike, sploh tiste rokice se mi dopadejo. Jaz sem tud hotela se naredit kaj takega. Rokice, nogice, moja roka na njegovi, ali pa vse nase tri rokice skupaj. Toliko malo, za hec,pa tud v crno belem.

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 4224
16.10.2007 21:09:14   
Ajvy
Danes smo pa tli mesece stariuser posted image user posted image user posted image
Zvesta podatki: 5300g in 61 cm.....

Ulla, jst sem jo dala v športni del vozička takoj ko smo zvedeli, da je vse v redu s kolki...zdej je pa carica k laho več vidi...sam je pa problem, k se boji da bo kaj zamudila, pa kr noče zaspat....user posted image

Kapica, kako mi gre na živce folk k me ne pozna, pa se kar vtikuje vame...sicer pa ti sama veš kako je najbolje obleči tvojega otroka....moja je taka, da je čimmanj čimbolj- je bolj po atiju....
Kar se pa izpuščajev tiče, ti pa res ne znam pomagati, oprosti..

Bojana, hormoni nas dajejo...jst sem tudi ekstra razdražljiva...aj imaš nas...pa kar pogumno...mene ste že večkrat nabile s pozitivno energijo....

Zvesta, super za cepljenje...user posted image  kako je preživel dan??

Siskamiska...a si ga grdo pogledala....pišuka, sam da ste dobr...sami norci....

Madejka, kake super fotke!!!user posted image

Anja, zate pa ena velikauser posted image , da se stvari čimprej porihtajo in da ti zdravje ponovno vrne moč...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Igranjo vaši predšolskih otroci računalniške igrice?
darja72

sploh ne (41%)

občasno (1xtedensko) (24%)

vsak dan do 1 ure (10%)

dnevno več kot 1 uro (5%)

nikoli še niso poskusili (19%)

Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!