Kristina_1
|
Z GH bom začelaanekje pr 4,5 mes. Baje lažje sprejmejo pred 6. mesecem, pol pa znajo bit problemi, ker radi zavračajo. Zobki kot je rekla Freycha napete dlsesni, pa ponavadi rdeča lička. Pr enih vročina, bruhanje, ..., pr drugih pa sploh nobenih posebnih znakov. Kapica za telovadbo. V savni pa znajo zize špricat pomoje, k je toplo in se mlečni vodi odprejo. Če ga napenja skuhej kimel pa janež, pa mu daj kakšno žličko čajčka - res pomaga, se sprdi in je kul. Pokakane cunje našpricam z deksalom, pomencam in sperem. Mal moreš drgnit ampak gre čist vse vn. Kupim pa ga v Eurospinu. Freycha za ponovno voljo do dojenja . Vidiš vsaka stvar je za neki dobra, še dobro da se ti je noht vrastu . Siskamiska , pridna, ni kej. Ga ni čez domač kruh, ki je še topel, pa da ma čebulo vmes - mljask, se mi zdi da bomo tud mi pekli v nedeljo zjutrej. Tašonka želim ti da se boš po končani terapiji bolje počutla , je pa res si največji korak že nardila, zdej se bo pa že porihtalo. Lepo, vidim da ti je že malo bolje. Ulla80, naša je tud mela zadnč, pa sem komej vn spravla. Corfu čimprej se pozdravta. Temboli1, najprej dobrodošla, pr nas vrešči sam, ko ji povijalne plenice oblačim, drgač pa se ne prtožuje, pa kapce ne prenese, takrat pa jo ni za ustavt. Bojana2 tudi ti dobrodošla, no pa sam da so krize za tabo. Ob lepih trenutkih z našmi sončki bodo krize kmalu zbledele in prišle nove . Natalija mi smo po ceplenju veliko spal, pa mal bl je bla razdražena, pol pa je blo ponoč pestro. Upam da bo danes ponoči bolje. Zvesta naj bo jutri za vaju prelep dan!!! Pupi da bi ti fajn poštimal hrbtenico. Sanek1 TV ni o.k., jaz ji ne pustim gledat - prehiter se slike menjajo oz. svetloba preveč niha. Mi smo pa malo bolje, smo pršli bl k seb od bolezni, sam tamala je mela sam mal zamašen nosek. Jaz pa sem bla dva dni več al manj na kavču in ob ali pa na školki . Tavečji pa mi je cel teden dobesedno za vratom visel, k je bil bolan. Jutr nas čaka majnši šoping in žurka, v endeljo pa rojstnodnevno kosilo, ne bo treba kuhat - bomo lahko cel dopoldne zunej, če bo vreme dalo . Smo bli v posvetovalnici in je p. ful pohvalila tamalo, pa rekla je da jee mala bajska. Se že glasno smeji in vriska, pa ful zakrič vsake tolk, če jo noben nima kmirk. Drži ropotulco, če ji glih rata in je takoj v ustih, pa ful se z rokicami igra in tipa okol sebe. Ga je pa učerej ponoč sračkala, upam da bo danes bolje. Zdej pa grem tud jaz v mižale, k komi še gledam. Vas sploh ne dohajam k tolk čvekate. Ni ne vem kaj zahtevna in je razmeroma kar potrpežljiva, sicer pa ji kaj drugega tako ne preostane, saj je tukaj še starejši bratec, ki pa trenutno zahteva večji del pozornosti zase, pač ga vse zanima, je v obdobju nore trme IZVIRNO SPOROČILO: corfu Pr nas je tud tko.
|