|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
29.9.2007 9:32:07   
SANEK1
Dobro jutro.user posted image
O, RR ima novo barvo-meni najljubšo rdečo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
29.9.2007 9:50:39   
Freycha
dobro jutro! moje želje so se uresničileuser posted image user posted image user posted image

najprej sem šla ven za tri ure z RR-ovkami, potem sem bila deležna user posted image user posted image  in nenazadnje je mala spala do devetih user posted image user posted image user posted image  (no, enkrat sem jo vmes podojila, ampak je cel čas spala v svoji posteljiciuser posted image user posted image user posted image )

KAK VEČER IN NOČ!user posted image user posted image user posted image user posted image  AJ FIL VERY OLIMPIK TUDEJuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
29.9.2007 10:12:55   
SANEK1
Freychauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
29.9.2007 11:43:49   
anja7
Hojla babike!

Evo mene. Sva bla s Tilnom že v Mercatorju, sva že vse nabavla, pa na kavici sva bla, zdej sem doma že fasngo pospravla, pa dala meso pečt, mali pa še kar spi. Ko nima krčev, je noro pridn. Včer smo mel priprave za krst in je bil ful pridn, pa seveda po pripravah z botri na kavo in je bil tud pridkan. No, pol smo mel pa od desetih pa do enih zjutraj juhuhu s krčki. Tko pač je!
Aja, sm dala nove slikce v album-če kero zanima.
pupi,kapica - kaka kuškana princeska in lep princek
Pupi držim pesti za operacijo, pa žal mi je za dojenje
Freycha vama z Dito pa user posted image user posted image  za kolke (mi mamo UZ v ponedeljek), pa kapo dol za tko uspešen večer - v vseh pogledih, pa še za dobro prespano noč.
Pri nas je pa čista suša s user posted image -tale najina tabletka (beri Tilen) je 100% zaščita.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
29.9.2007 11:47:13   
baja*
važička freycha user posted image   user posted image   user posted image  

sem prišla sam malega podojit, previt, zaj pa šibama nazaj venuser posted image , zgleda da vse vozičkamo dansuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
29.9.2007 11:50:58   
anja7
Sem nazaj! Lažen alarm. Je v spanju joku-tko k ponavad. Hotla sm še tebe zvesta pohvalit za seznam. Jaz sem bl lesena za tele slikce-pa pomanjšanja. Morm preštudirat, da damo še Tilnovo slikco na seznam. Danes popoldne gremo pa v LJ v Citypark-grem zase neki za krst kupit. To bo tud neki bolšga-me prou zanima kok časa bo naš mali zdržu. A mate kako idejo kje majo kej pametnega in seveda ne predragega za oblečt? Prosim za pomoč, k že sto let nism bla v City-ju. No, zdej je pa taprav alarm. Pridm nazaj

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
29.9.2007 12:34:59   
siskamiska
Anja7 ne vem kaj želiš za oblečt, al je to kostim al hlače in neka majčka.........malo poglej v h&m-ju pa v A hali...tale vajin fantič je pa čisti očka a ne? user posted image  Se mi zdi da je bolj njemu podoben kot pa tebi. Slikce so super!

Freycha user posted image user posted image  za vse včerijšne dogodke.
Pupi žal mi je za mleko, tud pri meni nekaj upada in pol delam vse mogoče da ga je več.
Rumba user posted image  za karte za koncert.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
29.9.2007 12:47:25   
anja7
siskamiska ja, naj bi si kupila kostimček. Bom šla res v H&M pogledat. Hvala za pomoč. Ja eni pravjo, da je Tilen čist atiju podoben, eni pa pravjo, da je men. Nimam pojma komu je bl podoben.
Ker zadnjič k sva z mojim tvoja dva gledala sva se tud oba strinjala, da sta ful teb podobna. A sta ti?Sicer ne poznam tvojga moža, ampak kokr sm po slikah vidla, sta čist tvoja.
Aja kaj vas hočm že neki časa vprašat. Mi mamo voziček Jane slalom pro in je v teli košari Tilen  že ful na tesnem. A mislte, da je prekmal, če ga dam v športni del? Mislm, da se da čist podret, tko da leži notr. Pomoje se bo bol počutu, kt pa v košari, k že skor rok ne more več premikat user posted image ! Kaj pravte?

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
29.9.2007 13:03:29   
siskamiska
 Anja7, pravjo da je David  čisti očka ( sam da mu še špegli manjkajo user posted image ) ne vem pa komu je kdo podoben. Se mi zdi da vsak malo vsakemu user posted image .

Jaz mislim da ga daš komot v športni del kjer mu bo udobneje.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
29.9.2007 14:57:15   
kapica
Anja, jaz mislim tud da ga lahko das v sportni del, ce mu je tam bolj udobno in ce je bolj lezeci.
Freycha, bravo za super vecer in noc in da je dita uslisala tvojo zeljo in spala do devetihuser posted image .
Siskamiska, pri nas tud vsak nekaj drugega rece, komu je Dino podoben. Ampak ima moje ocke in atijev nosek in usta. To pa vemuser posted image .

Dino ima rdeca licka, ko mu je tako nerodno, ker ste ga tako pohvalileuser posted image .

Jaz sem pa danes prvic strudelj spekla in je uspelo. No, za pojest bouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 2860
29.9.2007 15:09:42   
kapica
Sedaj se pa spravimo ven, ker je tak lep soncek, gremo na sprehod in se kaksen sladoled, verjetno zadnji za letosuser posted image .
Nova ringarajina preobrazba, se pa meni tudi dopadeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
29.9.2007 19:20:53   
natalija
Danes je pa tako tiho tukaj.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
29.9.2007 20:00:12   
siskamiska
res je user posted image

(odgovor članu natalija)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
29.9.2007 20:14:29   
siskamiska
sem pozabila napisat da me sedaj čaka GORA perila za zlikatuser posted image , nisem likala že več kot 3 tedne user posted image .

Danes smo obletali žlahto da imamo jutri mir in gremo na dolenjsko pogledat če nam ni vikenda odneslo.

Neposredna povezava do sporočila: 2864
29.9.2007 20:20:00   
majrim
natalija...ob takem vremenu kot je blo danes pa je res škoda sedet tuki zravenuser posted image ...medve sva zjutraj šle v trgovino,pol pa počasi ob morju domov...vmes malo počivale,Neža je spala,jaz pa opazovala ljudi,ki se kopanjouser posted image ...pol ob 12 domov naredit kosilo,ob 15 pa spet malo ven do 17,30...ko nama je začela tamala tečnarit,ker je njena ura za priprave v posteljouser posted image ...in zdej že dve ure spiuser posted image  in je mir v hiši...mene čaka še tuš,pol pa noge u luftuser posted image
freychauser posted image user posted image user posted image ...samo,da si uživalauser posted image ..super...ti kar malo zavidam,ampak privoščim iz srca...jaz si ne predstavljam,da kam grem,ko pa te moje joške kar delajo in delajo...zadnjič še opazila nisem na sprehodu,da mi je vse čez prišlo...te moje mlekarne kar malo pretiravajouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 2865
29.9.2007 20:21:47   
majrim
siskamiskauser posted image ...to je pa za likanje...če katero stvar sovražim je pa to...imam pa kolegico ki že od nekdaj obožuje likanje in kadar pride k meni se ponudiuser posted image ...uf,boste uživali jutri na Dolenjskem...vreme bo superuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
29.9.2007 20:23:44   
kapica
No, punce, ravno danes ko imam malo casa za brat, pa niste nic napisaleuser posted image user posted image .

Mi smo se imeli super na sprehodu, sladoled je bil dober, ampak ne tako kot pri nasuser posted image .

Danes sem pripravljena, da grem takoj spat, ko Dino zaspi, tako da ga sedaj se preoblecem, porihtam, potem bo pa se enkrat jedel. In ce imam sreco, bo spal 5 ur, pa bomk tudi jaz imela nekaj od tega.

Tako da punce, vam recem kr lahko nocuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 2867
29.9.2007 20:30:58   
Ajvy
Hello, mi smo bili pa danes veliko vzunaj!!!!Sem bila tak vesela zjutraj sončka, da sem še psa popakirala in mojga ukomandirala, da smo šli ven...potem smo bili pri tašči na kosilu- je tamala celega prespala (sva šla vmes še v baby center), smo se zbudili, na pu najedli, šli spet ven, prišli ob pol sedmih nazaj domu, se najedli na pu...se poigrali---skopali, najedli na pu, ker je že zaspala....
Če ste se danes počutile kaj utesnjene, to je bil samo moj ego, sem bila tak ponosna na mojo pupo,k se je pogovarjala s svojimi igračkami med sprehodom...sem se morala na smejat...pa po  teh kapljicah tako prdi, da je kr grozno- razmišljam o nakupu gas maskeuser posted image

KApica, ne morem verjet, da smemo videti tvojega sončka!!!!

Tilen je zelo lep fant, pa tako lepo se smejčka

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
29.9.2007 21:19:49   
siskamiska
imam pa kolegico ki že od nekdaj obožuje likanje in kadar pride k meni se ponudi

še k men jo pošlji, ti takoj napišem naslov  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
29.9.2007 21:30:02   
Anonimen
Punce....

POMOČ!!!!

Sicer čisto izven konteksta otrok, ampak vseeno, LEPO; LEPO PROSIM!!!

Problem kaj obleči oz. kupiti za poroko. Jaz sem žće drugače čisti antitalent za izbiranje in kombiniranje oblačil. VSe kar spravim skupaj so kavbojke in majica. Pomagajte prosim.
Situacija je sledeča:

Jaz kot nevesta bom imela temno moder kostim in spodaj belo majčko. Kostim se šiva, majčko moram še najti. Mojmu ženinu sva pa danes kupila črno obleko, zdaj pa ne vema kakšno srajco in kravato naj kupiva zraven. Dajte svetovat barve, ker morava nujno kupit, da lahko potem naročiva šopek in ostalo cvetje. Kriza...
In kje kupit srajco in kravato, da ne bo prišlo celo premoženje?

Prosim, prosim, prosim... Te cote so edino, kar me je do sedaj vrglo iz tira pri tej poroki... Grrrrrrrrrrr.....

Neposredna povezava do sporočila: 2870
29.9.2007 21:37:04   
Anonimen
Zvesta, glede obleke... se mi zdi, da sta že tu pri barvah falila, da boš ti v temno modri, tvoj pa v črni, ker to za moje pojme ne gre skupaj. Pa brez zamere. Drugače ti pa ne znam svetovat drugega, kot da greš povprašat na forum najporoka, ker punce tam razturajo take stvari. Kakšna ti bo ziher znala svetovat.   

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2871
29.9.2007 21:50:46   
Ajvy
Zvesta, A hala, By American ima pestro izbiro kravat...pa še drage niso...pojdi pogledat in upam da najdeš kaj zase- aja, prodajalke so u ibe prijazne, vse kar vprašaš, ti lepo svetuje...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
29.9.2007 21:59:28   
siskamiska
hmmmmmmm Zvesta verjetno imate v MB kakšno trgovino z moškimi oblačili, oz. kjer prodajajo srajce. Vem da ima modiana super moške srajce in fajn kravate za zraven. Ali pa Mura, samo zna bit kar drago.
Kot ti je pa že Tašonka povedala pa meni tudi ne gre skupaj temno modra in črna user posted image .
Vaše štajerke verjetno bolj razturajo MB.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
29.9.2007 22:20:22   
Freycha
uf ja, jaz tudi ne bi mogla skombinirati temno modre in črne, ker sem na to kombinacijo full alergična.  Petru vedno gušim, če hoče imeti črno in temno modro skupaj oblečeno. Kar se pa tiče srajce in kravate pa definitivno Modiana, a v H&M nimajo srajc in kravat? Kaka Modna hiša, če je v MB - v LJ vem da je.... pa nasplošno v vseh štacunah, kjer imajo moško modo, imajo navadno tudi srajce in kravate.

Neposredna povezava do sporočila: 2874
30.9.2007 5:07:53   
SANEK1
Ne morem spat, ker mojadva tak smrčita.user posted image Zvesta, ko sma midva kupovala obleko za poroko (ne najino!user posted image ),sma tudi najprej kupila obleko, pol pa jo vedno vlačla zraven po trgovinah in na licu mesta primerjala barve. So vseposod ful prijazne trgovke, ampak ne se pustit da vama nekaj uturijo.user posted image To rade delajo.user posted image V Evroparku imaš, kot so že punce svetovale Modiano, laboda, Emporium...Midva sma na koncu našla v mestu, mislim da je Elkroj-poleg H&M oz. poleg suhe robe in sladoleda.user posted image  Znajo pa te zadeve bit kr drage.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......