Anonimen -> RE: Kje umivati dojenčka? (30.6.2007 14:04:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: žarnica Banjico sva pa postavila na školjko in zraven školjke sva dala stol iz kuhinje,tako da je bila banjica stabilna. To nama je pokazala patronažna. Tole je super pogruntavščina. Tudi sama nisem točno vedela, kako in kaj bi, imela sem kupljeno banjico ter stojalo, pa nisem vedea, kam vse skupaj postavit. Tudi jaz pa sem imela fajn patronažno, tako ful praktično, ki je vse skupaj potem odlično skombinirala. Med drugim me je fajn pomirila glede kopanja dojenčka in tega, kaj če se ti izmuzne iz rok kdaj na začetku. Brez da bi jaz o tem spraševala, mi je rekla, da je čisto vseeno, če mi tudi kdaj pod vodo uide, da mu absolutno ne bo čisto nič hudega in sva se smejali. Od takrat naprej mi je kopanje bilo mala malica.). Sem pa tudi previjalno imela vedno na pralnem stroju, kar se mi zdi super, saj imaš zraven vodo. Kaj pa če bi si stojalo poskusila izposoditi v trgovini, da probaš, če imaš dovolj prostora? Ali pa najprej pač kupi stojalo in če ne bo šlo, pa pojdi potem zamenjati za tisto, kar imaš še namen kupiti.
|
|
|
|