oblega+kavbojke (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

pancek -> oblega+kavbojke (30.6.2007 10:43:49)

Pozdravljene,
danes zvečer grem na neko žurko in sem se hotela kolko-tolko zrihtat.
Problem: lanske kavbojke (3/4, res tanek, temno moder jeans, ki malo vleče na srebrno) so mi preozke, pa še trebuh mi po porodu ni uplahnil tako, da se preveč opazijo šlaufki. Enkrat sem videla eno punco, ki je prek podobnih hlač imela oblekco (črno z nekimi malimi belimi vzorčki) in je res super izpadlo (nezanemarljiv podatek - punca je bila visoka in suha in oh in sploh...).
Prosila bi za vaš nasvet: ali je to sploh še aktualno, kako bi kombinacija kavbojk z oblekico iz jerseja v črni barvi z visokimi petami pasala na manjšo in širšo postavo?
Hvala

srki -> RE: oblega+kavbojke (30.6.2007 10:45:21)

Po mojem si laho privoščiš, tudi če si manjše postave, saj boš imela visoke pete in le-te res delajo "čudeže".

In uživaj na žurki!

tinčica -> RE: oblega+kavbojke (30.6.2007 10:54:11)

super stvar samo najbolj je če je oblekca mal nabrana da se ne vidi šlavfkov oz.bolj ohlapna ali pa naš kak pas čez.

Anonimen -> RE: oblega+kavbojke (30.6.2007 14:13:53)

Tak ti povem najiskrenije. Ker praviš, da si manjše postave ti jaz odsvetujem te 3/4 kavbojke, ker ti noge še samo skrajšajo. Sploh pa še oblekca čez. Probaj z dolgimi črnimi hlačami ali kavbojkami.

Sicer sem jaz bolj za kako daljšo majčko, ki jih zdaj najdeš vsepovsod, kot pa oblekco., ker obleka je obleka in pika.

tinčica -> RE: oblega+kavbojke (30.6.2007 14:40:20)

nivess, obleka čez hlače je čist super zadeva pika konc

Stran: [1]