viv_ -> PROŠNJA (3.11.2004 19:41:12)
|
Pozdravljene nosečke in mamice! V tem mesecu je eden izmed dnevov posvečen tudi preprečevanju kajenja! V ta namen "Društvo za promocijo in vzgojo za zdravje Slovenije" vsako leto pripravi konferenco na temo (ne)kajenja. Letos bo ta konferenca 18.11. ob 9h dopoldan v prostorih Leka na Verovškovi v Ljubljani. Tako kot v prejšnjih letih so me tudi letos povabili k sodelovanju. Odločila sem se, da bom predstavila kadilske navade nosečnic oz. mladih mamic. Tu pa ste na vrsti ve. Na naslovu http://anketa.fdvinfo.net/admin/admin.php?sid=10 se nahaja anketa na to temo. Anketa je kratka, zato upam, da si boste vzele čas in jo izpolnile. Na anketo lahko odgovarjate vse, ki ste trenutno noseče in tiste, ki ste že rodile. Ker se mi zdi, da se z vami na RR že kar dobro poznam, sem v vprašanjih uporabila obliko tikanja in ne vikanja. Prosim pa, da odgovarjate po pravici, saj rezultati ne bodo podlaga za neko moraliziranje in napredanje o slabostih kajenja, temveč bodo osnova za znanstven članek. Rezultate bom po konferenci objavila tudi na RR (če se bosta Vesna in Jaka strinjala). Še enkrat hvala z sodelovanje! Lep pozdrav, Živa
|
|
|
|