|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hipoglikemija
29.6.2007 22:51:57   
Sandra11
Živijo, ima kdo od vas izkušnjo s hipoglikemijo pri dojenčikih? Moja hčerka je zbolela za to boleznijo. Hvala, Sandra.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hipoglikemija
29.6.2007 23:09:54   
Anonimen
Poglej si tukaj, kaj več ti ne morem pomagat, ker sem imela opravka z odraslo osebo, ki je bistveno drugače kot pri otroku.

medeno srce

(odgovor članu Sandra11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2007 13:20:54   
Sandra11
Najlepša hvala. Člankov sem sicer prebrala že kar precej, se pogovarjala z zdravniki, znanci, ki so v tej stroki itd. Me pa zanimajo konkretne izkušnje staršev ali svojcev ali znancev bolnikov  s hipoglikemijo. Predvsem, kako je njihovo vsakdanje življenje ipd. Mi veš kaj več povedati o tem? Morda veš, če obstaja kako združenje ljudi s to okvaro, ki bi nudila moralno in drugo pomoč oz pogovor? Hvala. Sandra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.7.2007 0:21:56   
Anonimen
Evo, tukaj boš res veliko prebrala in dobila veliko informacij.

diabetes

(odgovor članu Sandra11)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.7.2007 18:45:37   
digi
Pozdravljena, sem sladkorna bolnica in imam torej težave s hipergliekmijo, vendar žal to spremlja tudi hipoglikemija... vem ti samo povedati, da so to zelo hude reči. Sicer ne vem kako je z otroci, vendar če te kaj zanima okrog mojega doživljanja hipoglikemij, mi lahko pišeš na ZS ali pa se oglasiš na temi diabetes in nosečnost... ti bomo z veseljem kaj več povedale....

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?