bibyzan -> RE: 34 teden ! (29.6.2007 21:54:14)
|
Vem, da si v hudi stiski za kolegico, ampak jaz imam z MB podobno izkušnjo. Meni so celih 5 dni obljubljali CR, bila sem vsak dan tešča,UZ mi je delala cela grmada dohtarjev in po 4 so gledali v ekran in komentirali, kaj je v redu in kaj ni-nikol ni blo nič v redu!! pol so me pa nazadnje peljali v LJ, kjer so mi cr naredli takoj. Nikoli se niso mogli odločit, da moji mali gre zares tako slabo, da je CR nujen (sicer si pa lahko celo zgodbo prebereš na spodnjem pisanju o mali Alini na 4. strani. jst sem dobla v MB občutek, da se nikol ne morjo odločit. Mogoče je pa boljše tako, sam nikoli ne veš kaj se godi otroku. Glede pritiska, ki ga navajaš je v mejah NORMALE, ampak res, saj se visok pritisk smatra več kot 140/90-vem, ker sem bila zaradi tega v bolnici in na dan pojedla po 3 ali več tablet. Tako da zaradi pritiska ne skrbet. Za ostale stvari ti pa ne morem povedat, lahko povem samo to, da se dohtarji pri UZ meritvah lahko tudi pošteno zmotijo, sem brala ne vem kje (MON ali RR), da tudi za pol kile. Sicer pa moja punca bi bila sedaj tudi toliko stara, če bi bila v meni(sedaj je že 1,5 m) in ima sedaj 1385g, s tem da je ob rojstvu bila zahirana. Poročaj kako se bo izteklo, me res zanima če so se kaj zmotli pri meritvah teže.
|
|
|
|