Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NUJNO! MB-tel št porodnišnice...ne čutim ... 29.6.2007 19:58:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kaj ga serješ? Če ne čutiš gibov pojdi v najbližjo porodnišnico takoj!!!!
|
|
|
|
RE: NUJNO! MB-tel št porodnišnice...ne čutim ... 29.6.2007 20:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ni prvič, da jih ne čutim in ko sem prejšnji torek bla v porodnišnici, po tem ko me je tja poslala svoja G...sem jih krepko poslušala kaj paničarim, da to ni nič posebnega če kak dan ne čutim gibov...ctg je bil takrat po njihovih besedah zadovoljiv... in res ne vem kaj nardit...a naj grem al ne...nebi rada spet bedasto izpadla in se bi tam spet lahko zdirali nad mano... situacija pa je takšna, da že nasploh zelo zelo težko na dan skupaj sklampfam 7-8 gibov in po besedah tistega G to ni nič takega ne vem kaj..
|
|
|
|
RE: NUJNO! MB-tel št porodnišnice...ne čutim ... 29.6.2007 20:07:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi se na tvojem mestu šla pokazat v P.
|
|
|
|
RE: NUJNO! MB-tel št porodnišnice...ne čutim ... 29.6.2007 20:10:23
|
|
|
|
birdy
|
To so pa res podebiljeni zdravniki da te potem še napizdijo. V materinski nam je bilo rečeno, da če kdaj ne čutimo gibov cel dan naj letimo v porodnišnico. Še vedno mislim, da je najbolje da greš v P. Zato da se prepričaš. Pa napizdi te butaste dohtarje, ki take debilne ven mečejo!!!!!!
|
|
RE: NUJNO! MB-tel št porodnišnice...ne čutim ... 29.6.2007 20:11:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi, če boš bedasto izpadla, to zdaj ni pomembno, ampak je pomemben tvoj otrok in ti. Punca draga, pot pod noge in v najbližjo bolnišnico.Srečno in vse dobro.
|
|
|
|
RE: NUJNO! MB-tel št porodnišnice...ne čutim ... 29.6.2007 20:12:36
|
|
|
|
Marogica
|
Malo se najprej umiri.... Gibov ne moreš več toliko čutiti, ker je otroček že tako velik, da se komaj premika. Meni se je zgodilo, da sem ga včasih čutila samo še zvečer v postelji, ko sem se umirila... Če pa si nesigurna, pa se vseeno pojdi pokazat v porodnišico. Bolje prevečlrat, kot pa premalo To sem našla PORODNIŠNICA MARIBOR - TELEFON: 02 - 321 - 10-00
- PORODNA SOBA 02 - 321 - 24-52
- II ETAŽA 02 - 321 - 21-53
|
|
RE: NUJNO! MB-tel št porodnišnice...ne čutim ... 29.6.2007 20:12:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti kar lepo pojdi do porodnišnice in ti naj naredijo UZ ali CTG, saj si že 38 tednov. Naj vidijo, če je vse uredu in tudi ti boš mirna.
|
|
|
|
RE: NUJNO! MB-tel št porodnišnice...ne čutim ... 29.6.2007 20:19:15
|
|
|
|
emaa
|
Meni so rekli, ko sem prišla, ker nisem čutila gibov (pa je bilo vse v redu, so me pa sprejeli zaradi popadkov), da boljše 10 zastonj zaradi lažnih preplahov kot pa pridet enkrat prepozno. Kar pojdi se pokazat, po telefonu ti itak ne morejo nič povedat.
|
|
|
|
RE: NUJNO! MB-tel št porodnišnice...ne čutim ... 29.6.2007 20:34:04
|
|
|
|
madela
|
Jaz sem takrat,ko me je zaskrbelo malo masirala trebušček,da se je malček premaknil in ponavadi se je! Če pa sploh ni gibov,pa upam,da si že na poti v porodnišnico. Želim,da se vse srečno konča.
|
|
|
|
RE: NUJNO! MB-tel št porodnišnice...ne čutim ... 29.6.2007 21:01:08
|
|
|
|
ašun
|
Pojdi se pokazat! Tudi če te napizdijo, glavno da je tvoj otroček ok. Pa vzemi sabo še svojega moža in naj te brani, če bojo dohtarji preveč sikali. Eni pa res nebi smeli biti zdravniki!!!!
|
|
|
|
RE: NUJNO! MB-tel št porodnišnice...ne čutim ... 29.6.2007 21:27:41
|
|
|
|
bskrle
|
Navij glasno glasbo, malce ga premasiraj, če še vedno ni nič, potem se pa pojdi pokazat, pa ne čakat še eno uro!
|
|
|
|
RE: NUJNO! MB-tel št porodnišnice...ne čutim ... 29.6.2007 22:22:52
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Tudi, če boš bedasto izpadla, to zdaj ni pomembno, ampak je pomemben tvoj otrok in ti. Punca draga, pot pod noge in v najbližjo bolnišnico.Srečno in vse dobro. točno tako, pot pod noge.
|
|
RE: NUJNO! MB-tel št porodnišnice...ne čutim ... 29.6.2007 23:08:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Če čutiš med 10. in 18. uro MANJ kot 10 gibov, takoj v P! Če ne čutiš nobenega, pa sploh! Držim pesti!
|
|
|
|
RE: NUJNO! MB-tel št porodnišnice...ne čutim ... 30.6.2007 6:57:27
|
|
|
|
kety99
|
Meni je dala G en list s tabelo, kamor vpisuješ gibe otroka...celo na tem listu piše, da v kolikor ne čutiš 10 gibov otroka v času od 9h - 18h, da se moraš takoj oglasiti pri G ali najbljižji porodnišnici. Tako da ti predlagam, da kar greš!
|
|
|
|
RE: NUJNO! MB-tel št porodnišnice...ne čutim ... 30.6.2007 8:21:10
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ni prvič, da jih ne čutim in ko sem prejšnji torek bla v porodnišnici, po tem ko me je tja poslala svoja G...sem jih krepko poslušala kaj paničarim, da to ni nič posebnega če kak dan ne čutim gibov...ctg je bil takrat po njihovih besedah zadovoljiv... pa kaj je s temi "bogovi v belem"? da to ni nič posebnega.... zanj mogoče res ne, zame pa bi bil to alarm prve stopnje in ja, šla bi v porodnišnico za vsako najmanjšo figo, če bi mislila, da je lahko kaj narobe. in ja, ****lo bi se mi za enega dosadnega zdravnika in za njegovo celo četico dosadnih sester in še koga! prvi je moj otrok, jaz in potem dolgo dolgo nobeden..... zakaj za vraga se pustite tak odpraviti to, da vas dostojno sprejmejo in pregledajo je vaša PRAVICA !
|
|
RE: NUJNO! MB-tel št porodnišnice...ne čutim ... 30.6.2007 9:21:53
|
|
|
|
petraz
|
Takoj v porodnišnico, pa naj se potem derejo nate... saj imaš pravico priti na pregled, če ne čutiš gibov, pa čeprav bi potem CTG pokazal, da je vse o.k. z dojenčkom. Ne odlašaj...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?