|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
21.2.2009 11:38:19   
coko
Danes mineva že pet mesecev odkar moje punčke Ele user posted image  več ni.
Rodila se je 21.9.2008 v 39t. Bila je mrtvorojena. Zakaj je prišlo do tega, žal niso odkrili.
Včasih se mi zdi kot, da je bilo včeraj. Pa čeprav je bolečina za malenkost manjša, predvsem pa je drugačna.
Še vedno jo pogrešam. user posted image  user posted image  user posted image
Vem pa, da ji je tam kjer je sedaj lepo. 

En velik objemček user posted image   za vse naše user posted image  in user posted image .

(odgovor članu 27.letna)
Neposredna povezava do sporočila: 176
21.2.2009 12:02:08   
suncicica
jaz sem svojega user posted image izgubila v 19t nosecnostiuser posted image user posted image . sedaj bi bil star 4 leta.
v teh letih se nikakor nisem mogla sprijaznit s to izgubo,in se zanosila sem zelo tezko-ker sem se bala ponovitve.

zdaj pricakujem user posted image user posted image in se se vedno velikokrat spomnim na user posted image , in mi je se vedno hudo ker ga nisem spoznala. ampak mislim da me je zivljenje zaradi zalosti zdaj nagradilo z dvema .

posiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem ki ste dale to bolecino skozi. in predvsem ...ne obupat,razlog  za te bolecine je verjetno zapisan med zvezdami.

Stella in Pia

(odgovor članu 27.letna)
Neposredna povezava do sporočila: 177
21.2.2009 15:22:50   
marjetica23
sožaljeuser posted image user posted image za vse male user posted image naj lepo bivajo v nebesihuser posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 178
21.2.2009 15:53:15   
Matejčika
Sožalje tudi od mene...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu marjetica23)
Neposredna povezava do sporočila: 179
21.2.2009 15:53:36   
lumpa6
jaz sem svojega user posted image Andraža izgubila pri 18 tednih, sedaj bi imeu skoraj 2 leti pdp 10.3. 2007, sedaj imam še enega malčka starega 1 leto

(odgovor članu marjetica23)
Neposredna povezava do sporočila: 180
21.2.2009 17:25:30   
zgubljenka
user posted image vsem mamicam malih angelov - tudi jaz sem med vami. Zdaj bi bila proti koncu 4. meseca nosečnosti, če ne bi izgubila svojega zakladka. user posted image SS v 7. tednu. Ravno pred kakšno uro sem pospravljala stanovanje in iz omare so padli copatki. Tisti, ki mi jih je kupil ljubi, da bi proslavila user posted image . Zdaj sedim na postelji in jokam kot dež. Pa sem mislila, da že malo manj boli.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 181
21.2.2009 17:56:47   
lumpa6
mene še vedno pa je tega že 2 leti pa se vsak dan spomnim, pa spomnim se kako se mi je moja najstarejša punca smejala, ko me je videla kako se pogovarjam z trebuhom,user posted image user posted image user posted image , evo spet jokam

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 21.2.2009 17:57:16 >

(odgovor članu zgubljenka)
Neposredna povezava do sporočila: 182
6.3.2009 1:52:36   
tinncyka
tudi jaz sem zgubila svojega prvega otroka v 7t nosečnosti SS user posted image user posted image user posted image
bilo je 14.6.2008. sedaj bi bil star komaj 1m še zdaj me stisne pri srcu ko pomislim nanj!!
še zdaj se jočem ko pomislim nan!!
en velik objem ki so izgobile svoje ljubjene!!!
nikoli ga ne bom pozabila!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 183
8.3.2009 9:52:33   
Anonimen
Tudi jaz sem izgubila malo pikico v 35 tednu nosečnosti.Prejšnji dan je bilo na ultrazvoku še vse vredu,nato približno 2 dni nisem nič čutila njenih gibov,vsi so mi govorili,da je to normalno,da se otrok umiri,vendar jaz sem čutla,da neki ni vredu.Sem mklicala v porodnišnico(bila je sobote popoldan),tam so mi rekli,da naj pridem,me dali na ctg-nič.Mi g naredi ultrazvok in v sekundi je bilo vse jasno.user posted image user posted image user posted image user posted image
Od tega je že 3leta vendar misel na to je še zelo boleča.HB pa imamo zdaj malo dojenčico,ki je stara 11m.user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 184
9.3.2009 10:54:56   
Kepica83
Tudi jaz sem ena izmed vas. Svojo pikico sem izgubila v 8 tednuuser posted image user posted image . To je bilo 24.2.2009. Bolečina še je vedno zelo močna in seveda strah da se kaj takega spet kdaj ponovi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
10.3.2009 14:23:19   
mala_pupika
moj mali angelček bi bil danes star 3 tedne. v 39 tedn ga nisem več čutila. srček se je ustavil. moj fantek je imel popkovino okoli vratu in nogic. jokam ker ga ni.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 186
10.3.2009 14:55:25   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image Žal mi je resuser posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mala_pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 187
10.3.2009 20:49:13   
BA2008
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pupika

moj mali angelček bi bil danes star 3 tedne. v 39 tedn ga nisem več čutila. srček se je ustavil. moj fantek je imel popkovino okoli vratu in nogic. jokam ker ga ni.

kako mi je žal za tvojega sončka.moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image .če želiš pogovor,mi piši na zs.user posted image user posted image user posted image user posted image

najin angelček Aljaž 14.12.2008 - 22.12.2008

Neposredna povezava do sporočila: 188
11.3.2009 14:30:19   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse vas mamice, ki ste morale doživeti to bolečino. Prepričana sem, da vsi mali user posted image  pazijo na vas in na svoje bratce in sestrice.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BA2008)
Neposredna povezava do sporočila: 189
12.3.2009 19:32:39   
mala_pupika
tole pa pošiljam vsem mamicam, ki imamo svoje angelčke v parku zvončkov:
v torek sva bila tam zvečer, po osmi, in naši malčki so že lepo spali. neverjetno spokojno je bilo. sem vam samo hotela povedat, da sva se za sekundo počutila bolje, ker sva začutila, da jim je lepo, da spijo in si nabirajo moči, da se bodo naslednji dan lahko ves dan igrali. in v sredo je bilo res tako živahno. veter je pihljal, zvončki so se gibali, ptički so letali... lepo jim je.
upam da jim je lepo.

Gal moj, radi te imamo in te neskončno pogrešamo! 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 190
13.3.2009 21:10:02   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pupika

moje sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !! žal mi je... zdaj še gre pa meni na jok!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 191
13.3.2009 21:51:15   
EMILY 3
MOJE SOŽALJE VSEM MAMICAM,PA TUDI ATEJIMA KI STE IZGUBILI SVOJE SONČEKE....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NAJ VAŠI ANGELČKI POČIVAJO V MIRU...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 192
2.5.2009 9:12:58   
krtekxx
Sem se odločila, da še jaz napišem na kratko o mojih izgubah, ki pa ne bolijo več, so le spomin... Po šestih splavih, 5 jih je bilo pred 12.tednom, eden pa v 21.tednu, sem postala mamica 3 otročkom: dvema posvojenima in enemu, ki je zrastel v mojem trebuhu.
Prav dobro vem, kako obupana sem bila leta in leta - in lahko si predstavljate, kako srečna sem skupaj z mojimi najbližjimi sedaj.

(odgovor članu EMILY 3)
Neposredna povezava do sporočila: 193
2.5.2009 13:42:35   
nina68
Pozdravljene!

Danes bi moral naš sonček Staš praznovati 1.rojstni dan, a kaj, ko mu ni bilo namenjeno biti med nami. Bil je rojen v 31.tednu in po treh urah borbe za življenje je za vedno zaprl očke. Še vedno je v meni živ spomin na vso dogajanje tistega dne in vem, da bo do konca življenja. Iz vsega srca mu vsi voščimo lepo praznovanje med angelčki, mi pa bomo v mislih podoživljali to z njim.

Dragi Staš!

Vse najboljše.

< Sporočilo je popravil nina68 -- 2.5.2009 13:43:22 >

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 194
2.5.2009 19:19:08   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: nina68

Pozdravljene!

Danes bi moral naš sonček Staš praznovati 1.rojstni dan, a kaj, ko mu ni bilo namenjeno biti med nami. Bil je rojen v 31.tednu in po treh urah borbe za življenje je za vedno zaprl očke. Še vedno je v meni živ spomin na vso dogajanje tistega dne in vem, da bo do konca življenja. Iz vsega srca mu vsi voščimo lepo praznovanje med angelčki, mi pa bomo v mislih podoživljali to z njim.

Dragi Staš!

Vse najboljše.

Vse najboljše Staš!

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 195
12.5.2009 16:28:00   
TamaraJ
Danes mineva eno leto odkar smo tudi mi dobili svojega angelčka Jakca. Noro...kako čas beži. In koliko sprememb je prinesel v naše življenje. Mislim, da smo zrastli, se okrepili...čeprav je danešnji dan kljub vsemu boleč.
Leto dni nazaj je bil ta majski dan prav tako čudovito sončen in topel kot danes...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 196
12.5.2009 20:41:55   
frutka_
Tamara poznam te preko foruma...še zdaj se spomnim tvoje zgodbe in še mnogih, premnogih drugih.user posted image Upam, da boste uspešno zaštartali v novo šol. leto prav tako pa tudi upam, da se boste morda opogumili v tretje. Držim pesti za nove zmage!
Vse lepo!user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 197
27.5.2009 18:40:43   
zaljubljena23
Tudi mi imamo angelčka, po dolgih osmih mesecih sva končno dočakala svojo srečo, ki pa se je žal končala s čiščenjem pri 7T3D. PDP bi imela na najdaljšo noč v letu 31.12.2009user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ste doživele izgubo vašega sončka, pošiljam mnogo pozitivne energije in vam želim, da bi v vaše življenje ponovno posijal žarek upanja.

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 198
27.5.2009 20:15:32   
soncnica 3
Hudo, naj svetla zvezdica sije za vas na nebu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 199
30.5.2009 19:13:32   
zana21
Danes že tretji SS zapored user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?