Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 21.2.2009 11:38:19
|
|
|
|
coko
|
Danes mineva že pet mesecev odkar moje punčke Ele več ni. Rodila se je 21.9.2008 v 39t. Bila je mrtvorojena. Zakaj je prišlo do tega, žal niso odkrili. Včasih se mi zdi kot, da je bilo včeraj. Pa čeprav je bolečina za malenkost manjša, predvsem pa je drugačna. Še vedno jo pogrešam. Vem pa, da ji je tam kjer je sedaj lepo. En velik objemček za vse naše in .
|
|
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 21.2.2009 12:02:08
|
|
|
|
suncicica
|
jaz sem svojega izgubila v 19t nosecnosti . sedaj bi bil star 4 leta. v teh letih se nikakor nisem mogla sprijaznit s to izgubo,in se zanosila sem zelo tezko-ker sem se bala ponovitve. zdaj pricakujem in se se vedno velikokrat spomnim na , in mi je se vedno hudo ker ga nisem spoznala. ampak mislim da me je zivljenje zaradi zalosti zdaj nagradilo z dvema . posiljam veliko vsem ki ste dale to bolecino skozi. in predvsem ...ne obupat,razlog za te bolecine je verjetno zapisan med zvezdami.
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 21.2.2009 15:22:50
|
|
|
|
marjetica23
|
sožalje za vse male naj lepo bivajo v nebesih
|
|
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 21.2.2009 15:53:15
|
|
|
|
Matejčika
|
Sožalje tudi od mene...
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 21.2.2009 15:53:36
|
|
|
|
lumpa6
|
jaz sem svojega Andraža izgubila pri 18 tednih, sedaj bi imeu skoraj 2 leti pdp 10.3. 2007, sedaj imam še enega malčka starega 1 leto
|
|
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 21.2.2009 17:25:30
|
|
|
|
zgubljenka
|
vsem mamicam malih angelov - tudi jaz sem med vami. Zdaj bi bila proti koncu 4. meseca nosečnosti, če ne bi izgubila svojega zakladka. SS v 7. tednu. Ravno pred kakšno uro sem pospravljala stanovanje in iz omare so padli copatki. Tisti, ki mi jih je kupil ljubi, da bi proslavila . Zdaj sedim na postelji in jokam kot dež. Pa sem mislila, da že malo manj boli.
|
|
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 21.2.2009 17:56:47
|
|
|
|
lumpa6
|
mene še vedno pa je tega že 2 leti pa se vsak dan spomnim, pa spomnim se kako se mi je moja najstarejša punca smejala, ko me je videla kako se pogovarjam z trebuhom, , evo spet jokam
< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 21.2.2009 17:57:16 >
|
|
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 6.3.2009 1:52:36
|
|
|
|
tinncyka
|
tudi jaz sem zgubila svojega prvega otroka v 7t nosečnosti SS bilo je 14.6.2008. sedaj bi bil star komaj 1m še zdaj me stisne pri srcu ko pomislim nanj!! še zdaj se jočem ko pomislim nan!! en velik objem ki so izgobile svoje ljubjene!!! nikoli ga ne bom pozabila!!!
|
|
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 8.3.2009 9:52:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem izgubila malo pikico v 35 tednu nosečnosti.Prejšnji dan je bilo na ultrazvoku še vse vredu,nato približno 2 dni nisem nič čutila njenih gibov,vsi so mi govorili,da je to normalno,da se otrok umiri,vendar jaz sem čutla,da neki ni vredu.Sem mklicala v porodnišnico(bila je sobote popoldan),tam so mi rekli,da naj pridem,me dali na ctg-nič.Mi g naredi ultrazvok in v sekundi je bilo vse jasno. Od tega je že 3leta vendar misel na to je še zelo boleča.HB pa imamo zdaj malo dojenčico,ki je stara 11m.
|
|
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 9.3.2009 10:54:56
|
|
|
|
Kepica83
|
Tudi jaz sem ena izmed vas. Svojo pikico sem izgubila v 8 tednu . To je bilo 24.2.2009. Bolečina še je vedno zelo močna in seveda strah da se kaj takega spet kdaj ponovi.
|
|
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 10.3.2009 14:23:19
|
|
|
|
mala_pupika
|
moj mali angelček bi bil danes star 3 tedne. v 39 tedn ga nisem več čutila. srček se je ustavil. moj fantek je imel popkovino okoli vratu in nogic. jokam ker ga ni.
|
|
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 10.3.2009 14:55:25
|
|
|
|
Rakica_80
|
Žal mi je res
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 10.3.2009 20:49:13
|
|
|
|
BA2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pupika moj mali angelček bi bil danes star 3 tedne. v 39 tedn ga nisem več čutila. srček se je ustavil. moj fantek je imel popkovino okoli vratu in nogic. jokam ker ga ni. kako mi je žal za tvojega sončka.moje sožalje .če želiš pogovor,mi piši na zs.
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 11.3.2009 14:30:19
|
|
|
|
petarda
|
Za vse vas mamice, ki ste morale doživeti to bolečino. Prepričana sem, da vsi mali pazijo na vas in na svoje bratce in sestrice.
|
|
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 12.3.2009 19:32:39
|
|
|
|
mala_pupika
|
tole pa pošiljam vsem mamicam, ki imamo svoje angelčke v parku zvončkov: v torek sva bila tam zvečer, po osmi, in naši malčki so že lepo spali. neverjetno spokojno je bilo. sem vam samo hotela povedat, da sva se za sekundo počutila bolje, ker sva začutila, da jim je lepo, da spijo in si nabirajo moči, da se bodo naslednji dan lahko ves dan igrali. in v sredo je bilo res tako živahno. veter je pihljal, zvončki so se gibali, ptički so letali... lepo jim je. upam da jim je lepo. Gal moj, radi te imamo in te neskončno pogrešamo!
|
|
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 13.3.2009 21:10:02
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pupika moj mali angelček bi bil danes star 3 tedne. v 39 tedn ga nisem več čutila. srček se je ustavil. moj fantek je imel popkovino okoli vratu in nogic. jokam ker ga ni. moje sožalje !! žal mi je... zdaj še gre pa meni na jok!!
|
|
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 13.3.2009 21:51:15
|
|
|
|
EMILY 3
|
MOJE SOŽALJE VSEM MAMICAM,PA TUDI ATEJIMA KI STE IZGUBILI SVOJE SONČEKE.... NAJ VAŠI ANGELČKI POČIVAJO V MIRU...
|
|
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 2.5.2009 9:12:58
|
|
|
|
krtekxx
|
Sem se odločila, da še jaz napišem na kratko o mojih izgubah, ki pa ne bolijo več, so le spomin... Po šestih splavih, 5 jih je bilo pred 12.tednom, eden pa v 21.tednu, sem postala mamica 3 otročkom: dvema posvojenima in enemu, ki je zrastel v mojem trebuhu. Prav dobro vem, kako obupana sem bila leta in leta - in lahko si predstavljate, kako srečna sem skupaj z mojimi najbližjimi sedaj.
|
|
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 2.5.2009 13:42:35
|
|
|
|
nina68
|
Pozdravljene! Danes bi moral naš sonček Staš praznovati 1.rojstni dan, a kaj, ko mu ni bilo namenjeno biti med nami. Bil je rojen v 31.tednu in po treh urah borbe za življenje je za vedno zaprl očke. Še vedno je v meni živ spomin na vso dogajanje tistega dne in vem, da bo do konca življenja. Iz vsega srca mu vsi voščimo lepo praznovanje med angelčki, mi pa bomo v mislih podoživljali to z njim. Dragi Staš! Vse najboljše.
< Sporočilo je popravil nina68 -- 2.5.2009 13:43:22 >
|
|
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 2.5.2009 19:19:08
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina68 Pozdravljene! Danes bi moral naš sonček Staš praznovati 1.rojstni dan, a kaj, ko mu ni bilo namenjeno biti med nami. Bil je rojen v 31.tednu in po treh urah borbe za življenje je za vedno zaprl očke. Še vedno je v meni živ spomin na vso dogajanje tistega dne in vem, da bo do konca življenja. Iz vsega srca mu vsi voščimo lepo praznovanje med angelčki, mi pa bomo v mislih podoživljali to z njim. Dragi Staš! Vse najboljše. Vse najboljše Staš!
|
|
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 12.5.2009 16:28:00
|
|
|
|
TamaraJ
|
Danes mineva eno leto odkar smo tudi mi dobili svojega angelčka Jakca. Noro...kako čas beži. In koliko sprememb je prinesel v naše življenje. Mislim, da smo zrastli, se okrepili...čeprav je danešnji dan kljub vsemu boleč. Leto dni nazaj je bil ta majski dan prav tako čudovito sončen in topel kot danes...
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 12.5.2009 20:41:55
|
|
|
|
frutka_
|
Tamara poznam te preko foruma...še zdaj se spomnim tvoje zgodbe in še mnogih, premnogih drugih. Upam, da boste uspešno zaštartali v novo šol. leto prav tako pa tudi upam, da se boste morda opogumili v tretje. Držim pesti za nove zmage! Vse lepo!
|
|
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 27.5.2009 18:40:43
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Tudi mi imamo angelčka, po dolgih osmih mesecih sva končno dočakala svojo srečo, ki pa se je žal končala s čiščenjem pri 7T3D. PDP bi imela na najdaljšo noč v letu 31.12.2009 Vsem, ki ste doživele izgubo vašega sončka, pošiljam mnogo pozitivne energije in vam želim, da bi v vaše življenje ponovno posijal žarek upanja.
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 27.5.2009 20:15:32
|
|
|
|
soncnica 3
|
Hudo, naj svetla zvezdica sije za vas na nebu...
|
|
|
|
RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? 30.5.2009 19:13:32
|
|
|
|
zana21
|
Danes že tretji SS zapored
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?