RE: TRIN (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Imena

Sporočilo

Anonimen -> RE: TRIN (2.7.2007 13:09:41)

Nop, nebi šlo. Kr nekaj spet.

MAJDA22 -> RE: TRIN (11.7.2007 23:26:00)

Ne ni mi všeč, sorry!!LP!

Anonimen -> RE: TRIN (12.7.2007 0:30:04)

men je pa lepo ime. nasploh so mi nova imena všeč, mislim da ne bo zajebavanja, čez neki let bodo zajebaval tipična slo imena ta pa ne bodo več posebna.

nanab -> RE: TRIN (12.7.2007 9:47:33)

Po moje pa se bo ta moda čudnih imen enkrat tudi končala... Tipična slovenska imena bodo pa zmeraj oziroma prihajajo nazaj. Trin je pač izpeljanka iz ženskega Trine verjetno (skandinavske in baltske države).  Meni se zdi, kot da temu imenu nekaj manjka.

Mina1 -> RE: TRIN (12.7.2007 9:51:09)

No, meni je to lepo ime, skandinavsko in ne vem tole pisanje o nekih kao modernih imenih, da so čudna...WTF...se ne strinjam at all.

Anonimen -> RE: TRIN (12.7.2007 9:59:55)

če je tebi je tudi meni.... itak je lepota imena v osebi, ki ga nosi ne pa v imenu samem. Ravno včeraj sem na sprehodu srečala dva fantka, enemu je bilo ime NADAL. Mali črn, iskrive učke, klepetav, še za mojega Črtka je rekel "kako lepa punčka" in kako naj rečem , da mi to ime ni všeč. Če pa bi prebrala tukaj na rr-ju "vam je všeč  ime nadal" bi mirno rekla ne. Tko pa....

murkica -> RE: Trin (12.7.2007 10:31:38)

Ja meni je pa kar nekako zanimivo.

No ne vem, tudi meni so bila vedno všeč kakšna nenavadna imena. Meni je recimo ful všeč Nai, pa se je moj premislil in rekel,da njemu ni.

marsovka -> RE: Trin (12.7.2007 12:57:04)

MENI SE ZDI PA ČISTO FAJN, ČEPRAV SEM MISLILA, DA ZA PUNČKO[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

SICER SO PA MENI OSEBNO VŠEČ SAMO REDKA, POSEBNA IMENA, MISLIM, DA JE PREVEČ RAZNIH BARBAR, MET, ANDRAŽEV, ALJAŽEV, NIN, TIN, ITD...

TO JE MENI TAKOOOOOOOOOOOO DOOOOOLGOOOOČASNOOOOOOO, DA VAM NE ZNAM NAPISAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MA, KAJ, LJUDJE, NIMATE NOBENE DOMIŠLJIJE, A MORATE RES DATI SVOJEMU OTROKU IME, KI GA NOSI ŽE MILIJARDA LJUDI PRED NJIM/NJo??????????????

no, tako pa jaz razmišljam

nanab -> RE: Trin (13.7.2007 19:02:28)

Čez pet let bo pa tako dolgooočasno, ker bodo najpogostejša imema za fantke: Tjan, An, Nai....za punčke: Tia, Isa, Ula....in bo marsikateri starš raje "upičil" enega Martina, Domena, Petra, Francija, ali pa Barbaro, Uršo, Katarino....

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]