mamuška -> RE: Plenice? (2.7.2007 0:17:12)
|
Jaz prisegam na štorklje. Racmane sem imela 1 x za poskusit (kar je veliko premalo za neko realno mnenje!!), ampak meni ne potegnejo. Menda da so bolj vpojni, medtem ko so štroklje manj glumazne. Mi smo štorklje uporabljali od 1. leta (prej sem imela navadne tetra) pa do konca (cca 19. mes čez dan in ponoči do 3. leta) pa nismo nikoli imeli težav s premakanje, razen če sem sama slabo namestila prekrivne hlačke. Imela sem tudi prekrivne hlačke od racmana, ki so bistveno slabše od štorkljinih. Mislim, da štorklja da veliko več na ekološkost materialov, na prijaznost materialov in na res odlično izdelavo produktov, so pa kdaj kak cent dražji od racmana. Bambino mio sem si vzela testni paket - mene ne prepriča. Res, da so veliko tanjše, vendar ker poznam, kolikšna "debelina" je potrena, da otrok čez noč ni moker ko žaba, me tistih par plasti ne prepriča. ALi je dodana kemija (zakaj se potem zaje***m s pranjem plenic?) ali pa vse skupaj premoči. Poleg tega je notranja stran prekrivnih hlačk gola in tisti gola membrana, pride direkt na kožo na mestih, ki jih ne pokriva plenica. Ne, hvala! Dokupila bom nekaj bombažnih plenic od štorklje, naročila sem te nove bambusove, pa nekaj zamuja dobava, in bomo prakticirali isto kot pri prvorojencu.
|
|
|
|