Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pik čebele - reakcija po 2 dneh 29.6.2007 13:56:44
|
|
|
|
CAPA
|
Ne vem če bom kaj pomagala, pa vseeno: Tudi sama sem opazla, da ko me nekaj piči imam malo oteklo, čez čas pa se stanje normalizira in na mestu, kjer je bil pik nastane hrastice - pikica. Če (tudi čez par dni) to "pikico"hrastico odstranim, mi zopet oteče... lp
|
|
|
|
RE: Pik čebele - reakcija po 2 dneh 29.6.2007 13:59:15
|
|
|
|
brina_3
|
Prijateljico je pičil navaden komar,oteklina se ji je pa pojavila ravno tako šele po dveh dneh.Pristala pa je na antibiotikah in to amoksiklavu(1000mg) Mogoče bi bilo vendarle bolje,da obiščeta zdravnika
|
|
|
|
RE: Pik čebele - reakcija po 2 dneh 29.6.2007 14:37:20
|
|
|
|
renan
|
nedavno je mene picila cebela na podplatu. oteklina se ni pojavila takoj, temvec naslednje jutro. trajala je kar tri dni in okrog pika je bilo vse trdo. srbelo je kot . pomagale so mi edino hladne obloge na podplat. pozdravilo se je vse skupaj samo od sebe. upam, da sem juliji kaj pomagala, ampak vseeno je bolje, da se pokazeta se dr... lp, renan
< Sporočilo je popravil renan -- 29.6.2007 14:38:31 >
|
|
|
|
RE: Pik čebele - reakcija po 2 dneh 29.6.2007 14:39:33
|
|
|
|
Olivija
|
Thx vsem - jo bova danes peljala k pediatru, ker me je strah kakšne infekcije. Če pa mene komar piči, imam pa tudi hudo oteklino in po možnosti še brazgotina ostane. Zdaj se pa ne spomnim zakaj imamo od lani Fenistil kapljice doma - nekje v spominu imam Julijo in pike komarjev, tako da se mi zdi mogoče, da ona na splošno zelo reagira na razne žuželke.
< Sporočilo je popravil Olivija -- 29.6.2007 14:40:29 >
|
|
|
|
RE: Pik čebele - reakcija po 2 dneh 29.6.2007 15:49:14
|
|
|
|
N _ B
|
Mene je pred leti pičla ena žužka in to skozi nogavico. Problem je bil v tem, da nismo vedeli katera žužka je bila. Nogo sem imela takšno kot sicer obe skupaj. Bolečina se mi je širila iz stopala, med prsti in gor po nartu. Tudi jaz sem pristala na amoksiklavu in ledenih obkladkih. Nasvet: infekcija se lahko prepreči, da po piku na mesto vboda daste hladne obkladke. S tem s skrčijo žile, infekcija lokalizira in se na nek način prepreči, da se strup razširi. Pojdita se pokazat pediatru. Tudi, če ni nič, boš ti pomirjena.
< Sporočilo je popravil N & B -- 29.6.2007 15:50:12 >
|
|
|
|
RE: Pik čebele - reakcija po 2 dneh 30.6.2007 23:57:29
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Mene je pred leti pičla ena žužka in to skozi nogavico. Problem je bil v tem, da nismo vedeli katera žužka je bila. Nogo sem imela takšno kot sicer obe skupaj. Bolečina se mi je širila iz stopala, med prsti in gor po nartu. Tudi jaz sem pristala na amoksiklavu in ledenih obkladkih. Nasvet: infekcija se lahko prepreči, da po piku na mesto vboda daste hladne obkladke. S tem s skrčijo žile, infekcija lokalizira in se na nek način prepreči, da se strup razširi. Pojdita se pokazat pediatru. Tudi, če ni nič, boš ti pomirjena. hvala za nasvet! Sva jo peljala k pediatru in je dobila Claritin, je bil pa mnenja, da gre za zapoznelo reakcijo, v petek jo morava pa še enkrat pokazat peljat - sva pa res bila pomirjena.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?