|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko vam pomeni...
29.6.2007 10:39:00   
timoteja
Glasba? Meni namreč osebno ful veliko, me dvigne, ko sem na tleh, brez volje...in ravno zdajle je na radiu en ful dober komad "Take me to the clouds above"....In mi gremo jutri na morje...kako lepo je to življenje. In takole včasih zjutraj, ko odpeljem malo v vrtec, in je na radiu še kakšna dobra muzika, namesto da bi šla naravnost v službo, naredim še kakšen krog z mojim avtekom, dam muzko ful na glas, in uživam 300/uro. Mik je to taka relaksacija, da je kr hudo. Hvala bogu za premakljiv delovni čas. Kaj pa ve, drage RR?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko vam pomeni...
29.6.2007 10:50:52   
muki1
Oh, jaaaa. Meni tudi veliko pomeni. Prav dvigne me lahko ta pravi komad ob določenem trenutku. Pa tudi mojo starejšo hčerko sva že toliko okužila, da več ne more brez ,,muzike,,.
Trenutno ji je najljubša skupina LET 3 in Čuki user posted image  user posted image . Kakšna kombinacija.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2007 10:53:05   
Anonimen
Veeeeeelikouser posted image

Poslušam veliko različnih zvrsti. Odvisno od počutja. Če sem slabe volje točno vem kaj je treba dat not da sem kuj boljšeuser posted image . Sploh bi pa v avtu umrla brez muzkeuser posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2007 10:53:36   
Felicity
Meni je tudi glasba ful pomembna.
Ni lepšega če si zavrtiš kakšen dober komad, pa bodisi v avtu, doma ko likaš, ...
Tudi jaz imam par komadov, ki me spravijo v dobro voljo, ko sem na tleh.
Ravno danes zjutraj sem slišala nek nov komad od nekih neznancev + Eros, sem ga tudi še iskala na you.tubu pa ga še ni - kot duet.
To je ta komad, samo da zraven poje še Eros Ramazotti. (Samo za poslušatuser posted image )
http://www.youtube.com/watch?v=wo4QZxPz9vg

user posted image user posted image user posted image Hvala za glasbo!user posted image user posted image user posted image

Pa uživajte na morju!user posted image

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2007 11:12:34   
total
Zelo veliko,dostikrat nabijem radio in 'plešem...obožujem glasbo.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2007 11:13:22   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Poslušam veliko različnih zvrsti. Odvisno od počutja. Če sem slabe volje točno vem kaj je treba dat not da sem kuj boljšeuser posted image . Sploh bi pa v avtu umrla brez muzkeuser posted image

Se podpišem.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2007 12:20:00   
puncica
Ja tudi jaz kdaj zjutraj za boljše razpoloženje nabijam musko v avtu ob šestih zjutraj, pa me to tako poživi kot kakšna kava user posted image user posted image user posted image tako sem pol kr boljš volje

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2007 12:20:12   
Anonimen
Jaz ne morem živeti brez glasbe. Non stop mi nekaj špila. Zjutraj, ko vstanem, je prva stvar, da prižgem radio, igra mi cel dan, tudi zaspim z njim, v avtu ne gre brez njega, in če grem kam sama s kolesom (kar se sicer že dolgo ni zgodilo) imam skoraj sigurno slušalke v ušesih.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.6.2007 13:02:07   
srki
Ja, mi kar veliko pomeni, lahko bi se kar pod tvoj post podpisala, razen tega, da ne gremo na morje. šele avgusta.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.6.2007 13:21:47   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

jaz bi tui v avtu umrla brez muzike...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.6.2007 14:32:29   
mika
Trenutno ji je najljubša skupina LET 3

ne ga lomit muki, pri nas tuduser posted image

ko sem prvič slišala dijete u vremenu se mi je čist zrolalo, seveda sem nalezla še tamalouser posted image . sem pa slišala pesem v originaluuser posted image user posted image user posted image , ne morem verjet, da lahko iz takšnega glasbenega dreka nastane tako dobra pesemuser posted image .
http://www.youtube.com/watch?v=XNSKKOaHVFY

ostale pesmi poleg otroških so najbolj aktualne:
nely furtado-zadnji album
runaway-crime story....se spomnite nadaljevanke?
http://www.youtube.com/watch?v=tSuztm8G9TY

drugače men muzika ogromno pomeni.......če zjutraj slišim dober komad, je dan zelo doberuser posted image

< Sporočilo je popravil mika -- 29.6.2007 14:34:54 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2007 17:07:47   
Anonimen
Vcasih veliko, vcasih bi mi bilo pa ljubse brez nje. V avtu sem komot brez glasbe, ker se raje pogovarjam, doma je ne poslusam, ker mi gre na zivce, TV glasbenih programov pa sploh ne maram ne videt ne slisat.

Poslusam jo samo obcasno, se posebej takrat, ko sem reeeeeees ze orng user posted image  ali pa jezna in potem pase mal Siddharte al pa kak Advertising space od RW za tolazbo user posted image  

Plesem pa zelooooo redko, pa se takrat za zaprtimi vrati svoje sobe user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2007 17:12:39   
Anonimen
Avto brez radia in zelo konkretnih zvočnikov zame sploh ni avto. user posted image

Doma in v službi pa imam 99% vsega časa tišino. Paše, da si spočijem ušesa od službenega in otroškega hrupa. Tisti 1%, ki ostane, pa ga preživim s slušalkama na ušesih in z jakostjo predvajalnika na 100. user posted image

(odgovor članu timoteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
29.6.2007 19:22:32   
Anonimen
Zelo malo. V avtu rajši poslušam kakšne radijske debate (Radio HIT).
Muzika pa....ne vem...ne preveč...včasih za dušo kakšen Il Divo ali pa kakšen poletni hit....

aaaaaa sem se spomnila, zadnjič sem si v avtu dala ful na glas tanov komad od Sebastjana user posted image  ne vem, zakaj...trenutek slabosti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
29.6.2007 19:23:59   
dory
podnevi in ponoci se pri nas vrti radio...tamal sploh ne zaspi brez glasbe, tko da je kar pomemben del zivljenja :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.6.2007 19:33:48   
polona2
IZVIRNO SPOROČILO: timoteja

Glasba? Meni namreč osebno ful veliko, me dvigne, ko sem na tleh, brez volje...in ravno zdajle je na radiu en ful dober komad "Take me to the clouds above"....In mi gremo jutri na morje...kako lepo je to življenje. In takole včasih zjutraj, ko odpeljem malo v vrtec, in je na radiu še kakšna dobra muzika, namesto da bi šla naravnost v službo, naredim še kakšen krog z mojim avtekom, dam muzko ful na glas, in uživam 300/uro. Mik je to taka relaksacija, da je kr hudo. Hvala bogu za premakljiv delovni čas. Kaj pa ve, drage RR?

Meni tudi, najbolj pa uživam ob njej, ko sem sama doma in pospravljam, ter zraven navijam svoje najljubše cd-je. Mi da glasba pogon, ja, tako kot tebi.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.6.2007 22:54:24   
purple
Mi zelo veliko pomeni,rada jo poslušam. Najbolj všeč pa mi je, ko moj vzame kitaro v roke, otroci in jaz pa zraven pojemo in žuramo. Ni lepših večerov, kot so takšni.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.6.2007 2:05:04   
Anonimen
Če mi TV pomeni nič, mi glasba pomeni vse user posted image .

(odgovor članu timoteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
30.6.2007 7:31:39   
barcaffe
Brez nje mi živeti ni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.6.2007 19:41:00   
Maxica
Tudi meni je precej pomembna, v avtu sploh, doma malo manj, edino če se kaj igramo z otroki, je pa tudi doma radio naglas.user posted image  Pa seveda, ne zaspim brez odprtega radia.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu barcaffe)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?