Anitka
|
Hojla radovednice :)-;):)-;):)- ! Kako je bilo včeraj? Hmm lepo 9nebesa9nebesa lepo. Najprej sva šla na večerjo, ki je bila zelo dobra, pa še sama sva bili v tistem prostoru z napol ugašenimi lučmi, pa spila sva malce okusnega traminčka - njami, njami, njami. Potem pa sva šla domov. Sem mu dala darilo in hitro smuknila v kopalnico. Pridem nazaj, pa je ležal in si ogledoval knjigo in dejal, da tole pa bova obdelala skupaj. Potem sem kar k njemu zlezla, pa sva se malce razvajala, pomasirala v najinih studiih, nato pa ....:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Skratka bilo je prečudovito in sem res že cel dan v 9nebesa9nebesa9nebesa Pa gremo naprej. SIMONAS jaz srčno upam, da si tudi ti naša nova srečka :nosecka: :miska::miska::miska::miska: PIKA 74 sem vesela, da so tvoje bolečine minile. V Sarajevu pa ti želim obilo zabave, pa lep let tja in nazaj ti želim. Pa spomni se kaj na nas. KOALA držim pesti, da si tudi ti naša :nosecka: in da izcedek tokrat naznanja :duda: Če pa že mora priti tale :hudicek: (upam, da ne bo) pa naj pride čimprej in potem gremo bojevat nov boj.:sloncek::sloncek::sloncek: NENI sporočim o Bojani 26 takoj ko kaj izvem. Veste tako mi je hudo, ko ne vem kaj je z njo. Midve sva bili namreč v OŠ sošolki in sva si bili zelo, zelo dobri. Zdaj imava sicer manj stikov, a se še vedno slišive. Upam, da bo z njo in s pikico vse dobro. Veš kaj Neni tudi jaz se ponudim za varstvo tvojih :duda::duda:. Meni kot vzgojiteljici bo to mačji kašelj, pa še Pio 73 bom imela zraven, tak, da se sploh ne bojim. Bomo ustanovile vrtec "ZA NAS - RINGARAJA" BIBA 77 ti pa fajn zapravljaj, pa ne preveč, da bo še za voziček kaj ostalo. Malce si res poglej kako je kaj s cenami vozičkov in ostalih stvari za :duda::duda::duda: Jaz bi tudi Miki miška nogavičke;) (se hecam) Imam pa predlog, da se na naslednjem srečanju dobimo v Miki miška nogavičkah. (Pa seveda z ostalimi oblačili tudi, da ne bo pomote:)-8) ) BAMBI bodi dobra bolničarka tvojemu dragemu (spodaj brez seveda ;) ) Pa čimprejšnje okrevanju mu želim. Srečanje pa bo seveda še letos. Zradi mene se lahko dobimo že v novembru in seveda se spet ponudim za organizatorko. Komaj čakam. TIA ti pa ne delaj preveč. Upam, da se kmalu kaj vidive. PIA 73 ti pa lepo razvajaj tvojega :) da bo kmalu spet zdrav. He he jaz sem pa jutri fraj in imam podaljšan vikend. Jupi! Lahko pridete v Prekmurje na :kava::kava::kava: Ej to bi bilo super, če ima katera voljo in možnost. Vsem en lep pozdrav in se beremo, Anitka:metulj:
|