|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (132. nadaljevanje)
4.11.2004 15:19:38   
Anitka
Hojla radovednice :)-;):)-;):)- !

Kako je bilo včeraj? Hmm lepo 9nebesa9nebesa lepo. Najprej sva šla na večerjo, ki je bila zelo dobra, pa še sama sva bili v tistem prostoru z napol ugašenimi lučmi, pa spila sva malce okusnega traminčka - njami, njami, njami. Potem pa sva šla domov. Sem mu dala darilo in hitro smuknila v kopalnico. Pridem nazaj, pa je ležal in si ogledoval knjigo in dejal, da tole pa bova obdelala skupaj. Potem sem kar k njemu zlezla, pa sva se malce razvajala, pomasirala v najinih studiih, nato pa ....:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Skratka bilo je prečudovito in sem res že cel dan v 9nebesa9nebesa9nebesa

Pa gremo naprej. SIMONAS jaz srčno upam, da si tudi ti naša nova srečka :nosecka: :miska::miska::miska::miska:

PIKA 74 sem vesela, da so tvoje bolečine minile. V Sarajevu pa ti želim obilo zabave, pa lep let tja in nazaj ti želim. Pa spomni se kaj na nas.

KOALA držim pesti, da si tudi ti naša :nosecka: in da izcedek tokrat naznanja :duda: Če pa že mora priti tale :hudicek: (upam, da ne bo) pa naj pride čimprej in potem gremo bojevat nov boj.:sloncek::sloncek::sloncek:

NENI sporočim o Bojani 26 takoj ko kaj izvem. Veste tako mi je hudo, ko ne vem kaj je z njo. Midve sva bili namreč v OŠ sošolki in sva si bili zelo, zelo dobri. Zdaj imava sicer manj stikov, a se še vedno slišive. Upam, da bo z njo in s pikico vse dobro.
Veš kaj Neni tudi jaz se ponudim za varstvo tvojih :duda::duda:. Meni kot vzgojiteljici bo to mačji kašelj, pa še Pio 73 bom imela zraven, tak, da se sploh ne bojim. Bomo ustanovile vrtec "ZA NAS - RINGARAJA"

BIBA 77 ti pa fajn zapravljaj, pa ne preveč, da bo še za voziček kaj ostalo. Malce si res poglej kako je kaj s cenami vozičkov in ostalih stvari za :duda::duda::duda: Jaz bi tudi Miki miška nogavičke;) (se hecam) Imam pa predlog, da se na naslednjem srečanju dobimo v Miki miška nogavičkah. (Pa seveda z ostalimi oblačili tudi, da ne bo pomote:)-8) )

BAMBI bodi dobra bolničarka tvojemu dragemu (spodaj brez seveda ;) ) Pa čimprejšnje okrevanju mu želim. Srečanje pa bo seveda še letos. Zradi mene se lahko dobimo že v novembru in seveda se spet ponudim za organizatorko. Komaj čakam.

TIA ti pa ne delaj preveč. Upam, da se kmalu kaj vidive.

PIA 73 ti pa lepo razvajaj tvojega :) da bo kmalu spet zdrav.

He he jaz sem pa jutri fraj in imam podaljšan vikend. Jupi! Lahko pridete v Prekmurje na :kava::kava::kava: Ej to bi bilo super, če ima katera voljo in možnost.
Vsem en lep pozdrav in se beremo,

Anitka:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.11.2004 19:21:02   
Pia73
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- biba77 a nisi za stvar??? :zmeden: Pol pa nič,........:)-:)-:)-:)-:)-

Naša Pika74 pa je drobna in suha,.... ne kaže svojih let! :metulj:

Ej, Anitka tole, da se pa dobimo v nogavičkah z miki miškami pa ne bo tako lahko,.... Jih ni za dobit,... vsaj v našem koncu ne,... Preverjeno! :)-:)-:)-:)-:)-
Lepo, da sta se imela z :love::love::love: lepo!!!

Bambi, sedaj pa le napni vse moči,... Jaz dobro vem kako izgledajo moški bolniki,... :metulj: Ampak veš, saj vse mine,...

LP Pia73

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.11.2004 19:44:10   
Anitka
Pia 73 veš jutri začnem z akcijo: ISKANJE NOGAVIČK Z MIKI MIŠKAMI! Nekje jih bom našla, pa ni :hudicek: da jih ne bi.

:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.11.2004 19:55:15   
Pia73
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Meni ni uspelo,..... :)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?