|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (132. nadaljevanje)
4.11.2004 15:19:38   
Anitka
Hojla radovednice :)-;):)-;):)- !

Kako je bilo včeraj? Hmm lepo 9nebesa9nebesa lepo. Najprej sva šla na večerjo, ki je bila zelo dobra, pa še sama sva bili v tistem prostoru z napol ugašenimi lučmi, pa spila sva malce okusnega traminčka - njami, njami, njami. Potem pa sva šla domov. Sem mu dala darilo in hitro smuknila v kopalnico. Pridem nazaj, pa je ležal in si ogledoval knjigo in dejal, da tole pa bova obdelala skupaj. Potem sem kar k njemu zlezla, pa sva se malce razvajala, pomasirala v najinih studiih, nato pa ....:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Skratka bilo je prečudovito in sem res že cel dan v 9nebesa9nebesa9nebesa

Pa gremo naprej. SIMONAS jaz srčno upam, da si tudi ti naša nova srečka :nosecka: :miska::miska::miska::miska:

PIKA 74 sem vesela, da so tvoje bolečine minile. V Sarajevu pa ti želim obilo zabave, pa lep let tja in nazaj ti želim. Pa spomni se kaj na nas.

KOALA držim pesti, da si tudi ti naša :nosecka: in da izcedek tokrat naznanja :duda: Če pa že mora priti tale :hudicek: (upam, da ne bo) pa naj pride čimprej in potem gremo bojevat nov boj.:sloncek::sloncek::sloncek:

NENI sporočim o Bojani 26 takoj ko kaj izvem. Veste tako mi je hudo, ko ne vem kaj je z njo. Midve sva bili namreč v OŠ sošolki in sva si bili zelo, zelo dobri. Zdaj imava sicer manj stikov, a se še vedno slišive. Upam, da bo z njo in s pikico vse dobro.
Veš kaj Neni tudi jaz se ponudim za varstvo tvojih :duda::duda:. Meni kot vzgojiteljici bo to mačji kašelj, pa še Pio 73 bom imela zraven, tak, da se sploh ne bojim. Bomo ustanovile vrtec "ZA NAS - RINGARAJA"

BIBA 77 ti pa fajn zapravljaj, pa ne preveč, da bo še za voziček kaj ostalo. Malce si res poglej kako je kaj s cenami vozičkov in ostalih stvari za :duda::duda::duda: Jaz bi tudi Miki miška nogavičke;) (se hecam) Imam pa predlog, da se na naslednjem srečanju dobimo v Miki miška nogavičkah. (Pa seveda z ostalimi oblačili tudi, da ne bo pomote:)-8) )

BAMBI bodi dobra bolničarka tvojemu dragemu (spodaj brez seveda ;) ) Pa čimprejšnje okrevanju mu želim. Srečanje pa bo seveda še letos. Zradi mene se lahko dobimo že v novembru in seveda se spet ponudim za organizatorko. Komaj čakam.

TIA ti pa ne delaj preveč. Upam, da se kmalu kaj vidive.

PIA 73 ti pa lepo razvajaj tvojega :) da bo kmalu spet zdrav.

He he jaz sem pa jutri fraj in imam podaljšan vikend. Jupi! Lahko pridete v Prekmurje na :kava::kava::kava: Ej to bi bilo super, če ima katera voljo in možnost.
Vsem en lep pozdrav in se beremo,

Anitka:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.11.2004 19:21:02   
Pia73
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- biba77 a nisi za stvar??? :zmeden: Pol pa nič,........:)-:)-:)-:)-:)-

Naša Pika74 pa je drobna in suha,.... ne kaže svojih let! :metulj:

Ej, Anitka tole, da se pa dobimo v nogavičkah z miki miškami pa ne bo tako lahko,.... Jih ni za dobit,... vsaj v našem koncu ne,... Preverjeno! :)-:)-:)-:)-:)-
Lepo, da sta se imela z :love::love::love: lepo!!!

Bambi, sedaj pa le napni vse moči,... Jaz dobro vem kako izgledajo moški bolniki,... :metulj: Ampak veš, saj vse mine,...

LP Pia73

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.11.2004 19:44:10   
Anitka
Pia 73 veš jutri začnem z akcijo: ISKANJE NOGAVIČK Z MIKI MIŠKAMI! Nekje jih bom našla, pa ni :hudicek: da jih ne bi.

:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.11.2004 19:55:15   
Pia73
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Meni ni uspelo,..... :)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

stavka
MC09

Ali podpirate stavko javnih uslužbencev?

da (35%)

ne (52%)

me ne zanima (10%)

kdo stavka? (3%)

Število vseh glasov: 149

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!