|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj že sami sedijo in kdaj se lahko prvič po...
28.6.2007 22:24:55   
pika30
Moja je stara 6 mesecev in še ne sedi sama,zanima me kdaj so vaši malčki čisto sami sedeli,brez opore blazin??
V katerem mesecu lahko user posted image  postavim prvič na noge,da sama z mojo pomočjo malo hodi??

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj že sami sedijo in kdaj se lahko prvi...
28.6.2007 22:29:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pika30
V katerem mesecu lahko user posted image  postavim prvič na noge,da sama z mojo pomočjo malo hodi??

Najbolje? NIKOLI! TUKAJ in TUKAJ si preberi zakaj ne.

(odgovor članu pika30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2007 22:29:21   
eya
Žiga je samostojno sedel pri 7ih mesecih. Na noge pa je ni treba nič postavljat, se bo kar sama dvignila ob opori in vstala, ko bo sposobna tega. Tudi hodila bo lahko najprej tako, da se bo držala roba postelje, mizice, stene,... Žiga se je začel tako dvigovat in hodit ob opori pri 8,5 mesecih.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2007 22:30:30   
Strawberrie Cherrie
Fiksno je sedl pri 5,5mesecih. Na noge ga ne postavljat, dokler ne bo sam dosegel te stopnje.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2007 22:30:49   
sončnica13
Meni je fizioterapevtka zmeraj govorila, da ko dozori oz. ko se sam odloči za to. Naš je samostojno sedel okol 6-ega meseca, zdaj je star 10 mesecev in že kakšne 14 dni tud sam vstane v stajici. 

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2007 22:43:40   
pika30
Hothien sem prebrala ,zelo lepo piše,marsikaj sploh nisem vedela.
Mojo  user posted image  pa ne mislim še postavljat na noge,saj je še itak premala.
Samo zanimam se kako jih ve postavljte oz. jim pomagate ko so na to pripravljeni-> mislim tik preden shodijo.A jih torej ni dobro držat za rokice in jih spremljat kakšen korak,ko se že sami dvigujejo ob opori? 

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2007 22:52:00   
sonchica
samostojno je sedel pri 5 mesecih , prvič pa se je postavil na noge pri 9 mescih - je pa shodil s pomočjo psa :) user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2007 22:53:02   
sončnica13
Jaz mu zdaj (po napotkih fizioterapevte) še ne pomagam prav veliko, sicer pa sam ob opori naredi par korakov v stajici, ko hoče pridet do kakšne igrače.
res se ne preveč obremenjevat s tem kdaj naj bi kaj začel delat, ker je to zelo različno. Vidim ker ima sestra 14 dni mlajšo in pr. ona je veliko prej samostojno sedela in se sama vsedla na blazini, naš pa se je prej začel plazit in vstajat,....tako, da,.... 

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.6.2007 11:28:25   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: sonchica

- je pa shodil s pomočjo psa :) user posted image

Kako pa je to izgledalo, če smem vprašat user posted image
Jaz se trenutno trudim z našo psičko, da bi mulčka naučila po vseh 4, pa mi nekako ne rata user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.6.2007 12:18:00   
MALINČICA
Jaaa, jaz sem tudi shodila s pomočjo naše takratne psičke. Lepo sem se jo prijela za dlako, pa je z mano hodila. Kasneje, ko pa sem že kak korak naredila sama, pa je tud ob meni hodila, da se se lahko naslonila na njo.
Ful lepo...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.6.2007 13:28:33   
Bonnie_RR
Moj user posted image je samojstojno sedel pri 5,5m, plazit je začel pri 7m, shodil je z 11,5m. Mi ga nikoli nismo zalagali z blazinami - sedel je naslonjen na koga izmed nas ali pa se je sam potegnil v sedeč položaj v vozičku. Ko pa je že samostojno sedel, je bil pa večinoma na tleh, za njim pa blazina. Nioli ga tud nismo postavljali na noge.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2007 13:34:35   
* Saby *
naš je star 7 mesecev in že sam sedi približno 2 meseca, vstaja pa neprestano v posteljici in stajici. Že je tak močan, da sam prehodi posteljico naokoli. Še najraje je na tleh, gre po kolenih in išče nekaj,da se lahko sam vstane. Je že to dobro? Saj ne da bi ga vzpodbujali, ampak je sam večino časa na nogah in stoji.

Majhen sem,
Srečen, sončen in nasmejan!
Zdrav sem – vedno razigran.
Ko sem bolan –
Sem s skrbjo in ljubeznijo obdan.
Ko odrastem, se šele zavem, –
da zaupam vam – odraslim ljudem!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2007 13:36:33   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: pika30

Samo zanimam se kako jih ve postavljte oz. jim pomagate ko so na to pripravljeni-> mislim tik preden shodijo.A jih torej ni dobro držat za rokice in jih spremljat kakšen korak,ko se že sami dvigujejo ob opori? 

Moj je ful dolgo plazil in mu niti ni bilo zanimivo hodit. Ob opori je vstal že zelo kmalu po tem, ko je začel plazit, spustil se pa zelo dolgo časa ni. Nismo se pa mogli čisto izognit držanju za roke, ker je tamali prišel do tebe in te vlekel za roko, češ, daj no, greva.user posted image Na koncu je hodil v bistvu že čist sam, ampak je moral imet občutek, da se te drži. Ko je pa končno ugotovil, da lahko gre sam, je pa v šusu naredil sam 10 korakov po dnevni sobi in shodil.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......