|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Asahi = Traxx
3.11.2004 14:12:54   
Žiga
Hoj

Včeraj sem se pogovarjal z direktorjem Ariela zaradi težav z rezervnimi deli za Asahija. Sicer ne vem, ali bo s tem kaj hitreje, sem pa izvedel naslednje.
Namreč, omenil sem mu, da sem zvedel, da Asahija zaradi Quinny-ja ne bojo več razvijali. Pa je rekel, da je Asahi po novem Traxx. Torej, da je to eno te isto, samo problem je bil v imenu. Zdaj, če je pa kvaliteta kaj boljša, se bo pa videlo...

Sem sem namreč zelo nezadovoljen s kvaliteto (glede na ceno) in sem mu rekel, da če ne mislijo kaj narediti na to temo, da bom zahteval nov voziček (moram še počekirat na UZVP-ju, kako to gre). Saj že drugič menjam isto stvar.

Toliko... koliko bom dosegel, pa kdaj drugič... :bravo::bravo::bravo:

LP
Ž.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Asahi = Traxx
3.11.2004 14:14:28   
kimi
no upam da ti bo uspelo

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Asahi = Traxx
3.11.2004 14:21:02   
Anonimen
Jaz pa poznam enega očka, ki je pizdil zaradi Quinnyja, ker je bil tako drag, potem pa je bil ves usran, ko si ga zložil za v avto, pa ne vem kaj je bilo še narobe. Ma za 100.000 lahko že avto dobiš.

Po mojem so te vozički čisto predragi. Saj sem bila sama tudi tako neumna, da sem kupila takega za čez 60.000 SIT, ampak več pa res ne bi dala. Tudi takrat ne. Danes pa sploh tudi približno toliko ne...

(odgovor članu Žiga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Asahi = Traxx
4.11.2004 8:18:25   
balaena
Zdravo,
na tejle spletni strani

http://www.hauckuk.com/en/index_en.asp

sem nasla zapisano tole:
Discover haucks new brand asahi. Asahi offers sporty elegant stroller models in glaring colors. A new solid frame makes the stroller more stable and is an absolutely eye-catcher. Have a closer look on these strollers.

ce pa potem pogledaš dalje, ugotoviš, da asahija res ni več, je pa traxx kot praviš. tu si lahko ogledaš tudi modele (klikneš zgoraj na Produkte in potem izbereš On the road in potem še Kinderwagen)

http://www.hauck-group.de/de/produktlinie.asp?PLID=1&LIZID=

Glede na to, da sem ze večkrat na RR zasledila kritike asahija in pohvale haucka, mi to sploh ne gre skupaj?
razen, če je asahi šele pred kratkim prišel pod hauck in se nato še preimenoval, pa da bo zdaj kvalitetneje? mogoce se je upanje, Žiga.

LP

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Asahi = Traxx
4.11.2004 8:20:27   
balaena
za tiste, ki boste želeli videti modele od traxxa- najprej morate seveda klikniti na traxx, šele nato Produkte... sicer boste preučili hauckove vozičke.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Asahi = Traxx
4.11.2004 9:03:27   
KL
A veste kje imajo veliko izbiro hauckovih vozičkov?

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Asahi = Traxx
10.11.2004 7:36:52   
Žiga
bipo: če ti ne morejo zrihtat v 45 dnevih, ti morajo dati nov voziček! Tako piše v zakonu o varstvu potrošnikov - seveda, če še imaš garancijo.

LP
Ž.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?