Stanovanjski kredit (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

gumbek -> Stanovanjski kredit (28.6.2007 21:14:19)

Zanima me če ima katera stanovanjski kredit in kje ste ga vzele, zanima me kako ga lahko dobim če nisem lastnica hiše? 

bskrle -> RE: Stanovanjski kredit (29.6.2007 9:11:32)

Preprosto moraš iti na banko, če ne greš na svojo, vzemi izpiske iz banke in plače, da vidijo, koliko si jim zanimiva kot stranka.

Anonimen -> RE: Stanovanjski kredit (29.6.2007 9:25:37)

Imava stanovanjski kredit pri SKB.

Stanovanjski kredit lahko dobiš za nakup stanovanja/zemljišča/hiše..., za obnovo(material, delo....)...

Mislim da lahko vzameš kredit tudi če nisi lastnica, samo ne hipotekarnega.

L & L -> RE: Stanovanjski kredit (29.6.2007 10:54:50)

Mi 2 ga imava pri Sparkase, in takrat je biu naj bolj ugoden.

Sunny Morning -> RE: Stanovanjski kredit (29.6.2007 12:03:23)

Midva sva ga vzela pri NLB, ker sva takrat imela tudi stanovanjsko varčevanje in so nama šli na NLB full na roke. Dali so nama zelo ugoden kredit, pa še tako so puzali, da se nama je prav dobro zdelo. Ostalo nama je še 12 obrokov.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

TONČI. -> RE: Stanovanjski kredit (29.6.2007 13:42:36)

Sedaj se splača vzet kredit pri skb, če si varčevala pri njh stanov. shemo. Imaš menda samo 3,5% obresti.

sazi -> RE: Stanovanjski kredit (29.6.2007 15:07:07)

jaz sem ga vzela pri Hypo banki. trenutno bi verjetno dobila pri Vollksbank bolj ugodnega, vendar ne poznam vseh možnosti (pri Hypo lahko med odplačevanjem mendam vezavo kredita na Euro ali CHF, kar večina drugih bank ne omogoče - sem pa skoraj izgubila živce zaradi papirologije - ne vem, če je povsod tako
če nisi lastnica neprmičnine, potem se kredit zavaruje - v tem primeru so ponavadi vsote, ki ti jih odobrijo precej nižje kot pri hipotekranih kreditih
za kaj pa najemaš stanovanjski kredit? za obnovo, dogradnjo ali nakup? Ker če boš kupila nepremičnino, vzameš hipotekarni kredit in zastaviš to tvojo bodočo nepremičnino

Dadi -> RE: Stanovanjski kredit (2.7.2007 11:44:31)

Midva sva ravnokar dala vlogo za hipotekarni kredit pri SKB banki.

Stran: [1]