zamenjana noč z dnevom (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

bankc -> zamenjana noč z dnevom (28.6.2007 20:13:53)

Življo!
Imam sina, ki je star 1 teden in ima dan zamenjan za noč. Zanima me, če katera ve, ali se to samo popravi, ali bi ga mogoče morala podnevi prebujati ali kaj podobnega?

eya -> RE: zamenjana noč z dnevom (28.6.2007 20:18:44)

Mi smo delali tako, da je imel podnevi svetlo, tudi ko je podnevi spal, nismo nikoli dajali rolet dol, poleg tega je bil čez dan skoz radio prižgan. Ko se je zbujal ponoči, pa sem ga podojila v tišini in polmraku. Pa se je kar hitro navadil na dnevno nočni ritem.

Naja30 -> RE: zamenjana noč z dnevom (28.6.2007 23:28:23)

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Mi smo delali tako, da je imel podnevi svetlo, tudi ko je podnevi spal, nismo nikoli dajali rolet dol, poleg tega je bil čez dan skoz radio prižgan. Ko se je zbujal ponoči, pa sem ga podojila v tišini in polmraku. Pa se je kar hitro navadil na dnevno nočni ritem.

Mi smo tudi delali tako in držala sem se tega, da se ponoči nisem pogovarjala z njo ali je previjala, samo pojedla je v tišini in sem jo dala spat dalje.

ema79 -> RE: zamenjana noč z dnevom (29.6.2007 0:02:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Mi smo tudi delali tako in držala sem se tega, da se ponoči nisem pogovarjala z njo ali je previjala, samo pojedla je v tišini in sem jo dala spat dalje.

tudi pri nas je bilo tako. In nikoli ni bilo problema.

larissa78 -> RE: zamenjana noč z dnevom (29.6.2007 10:11:52)

Tudi pri nas isto, čez dan je vedno spal pri dnevni svetlobi in nikoli nismo šepetali, ko je spal, ponoči ga nisem nikoli previjala, le če je bil pokakan.Ko se je zbudil, sem ga potiho dvignila, v poltemi, ga podojila in takoj je zaspal nazaj.

Stran: [1]