Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 10:25:58
|
|
|
|
Felicity
|
Zares zgleda ceneno, sorry. Kot so ti svetovale ostale punce, poglej malo okrog, boš 100% dobila kakšno bolj lušno stvar. Pa srečno pri iskanju in nakupu.
|
|
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 10:37:54
|
|
|
|
Taula
|
Ni treba biti nesramne do nje. Sedaj se bližajo razprodaja tako da pojdi malo pogledati..je lažje če obleko probaš in vidiš kako ti stoji. Drugače ima pa vsaka svoj okus in ni treba nekoga žaliti če vam ni všeč njegov okus. Jaz je ne bi oblekla...iz razloga da sem zanjo predebela.
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 10:44:43
|
|
|
|
Felicity
|
Taula - Ne se jezit. Žalim njo? S čim pa? Ker obleka zgleda ceneno za na poroko Ne žalim, sploh ne, samo povzemam kar so že ostale napisale. Drugače se ti pa opravičujem, če se ti zdi, da sem te z besedami užalila. (Luna bo )
|
|
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 10:52:31
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bonnie_ Js sm pa skoz mislila, da je govora o roza obleki na str. 15... Jaz tudi mislim tisto na strani 15, a ni tisto na strani 14 tunika?
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 11:22:21
|
|
|
|
Taula
|
Taula - Ne se jezit. Žalim njo? S čim pa? Ker obleka zgleda ceneno za na poroko Nisme rekla čisto ti..samo odgovori kot so..raje dam gor trenerko itd. so žalitve. Lepo se napiše da pač to ni vaš stil.
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 11:27:06
|
|
|
|
Felicity
|
Nisme rekla čisto ti Aja, jaz še vedno mislim da se vse okoli mene vrti. (Se hecam) Je pa res veliko odvisno od okusa in načina oblačenja.
|
|
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 11:47:43
|
|
|
|
puncica
|
Meni osebno ni všeč, ker ima preveč volančkov, če mislimo na oblekco na 15 strani. Mi je tista tunika na 14 strani bol všeč čeprav jst to ne bi imela za na poroko. Za čevlje pa žal ne vem kateri bi pasal, mogoče roza al pa beli, tako kot na sliki
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 12:11:52
|
|
|
|
MarijaPo
|
No, ce bos ena izmed tistih, ki si zelijo, da jih kdo "podre" na poroki, potem je to vsekakor prava izbira, se posebi tisti detajl, da se joske vidijo, zagotavlja uspeh. Ce bos nevesta, potem nikakor.
|
|
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 12:20:58
|
|
|
|
lemavrica
|
Ni sicer primerna za poroko ampak tolk grozna pa spet ni. V črni barvi bi bila pomoje boljša. Sama je sicer nebi oblekla, ker ni moj stil ampak enim pa to paše in se dobro počutijo v tem. In pripombe v stilu ceneno, če hočeš da te kdo podre,... res niso na mestu. Punca je lepo vprašala za mnenje. Pa obleke iz Zare in podobnih trgovin ne predstavljajo glih neke vrhunske kvalitete, tud v primerjavi z Neckermanom ne.
< Sporočilo je popravil lemavrica -- 29.6.2007 12:23:02 >
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 12:23:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je pa všeč Sama je sicer ne bi oblekla, ker ni ne moj stil, ker je verjetno ne delajo v moji velikosti , pa jajc nimam za kej tacga Sam če bi se jst ženila, pa bi ena huda bejba pršla v taki oblekci na mojo ohcet bi jo pa nabrcala -k verjetno bi bla ona pol v centru pažnje
|
|
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 12:29:33
|
|
|
|
Taula
|
Sam če bi se jst ženila, pa bi ena huda bejba pršla v taki oblekci na mojo ohcet bi jo pa nabrcala -k verjetno bi bla ona pol v centru pažnje Kolk sva si podobni sestrica.
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 12:41:34
|
|
|
|
Olivija
|
tista na strani 15 bi mogoče še šla s ta pravimi dodatki in postavo, ta na strani 14 se mi zdi pa bolj primerna za kakšen večer ob morski obali. Drugače ima pa Orsay res fletne obleke, ki so primerne tudi za na poroko.
|
|
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 13:01:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Sorry, ampak jaz je ne bi oblekla, če mi jo dajo zastonj in nanjo nalimajo še 800 €.
|
|
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 13:47:36
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Sorry, ampak jaz je ne bi oblekla, če mi jo dajo zastonj in nanjo nalimajo še 800 €. 3 kg manj, košarica C in 800 evrov gor - jo pa še za v službo oblečem - čeprav ne bi imelo kaj dosti smisla, ker smo 90% ženski kolektiv.
|
|
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 13:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kaj ste tako zategnjene! Jaz si to poroko predstavljam sredi vročine, nekje zunaj, pod kakšnim šotorčkom, in meni se zdi da v vročem poletju na zagorela telesa paše vse. Živela sproščenost in frfotanje!
|
|
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 14:14:00
|
|
|
|
SISI25
|
Meni je oblekca čisto všeč, je pa res, da je verjetno ne bi upala naročit, ker ne vem kaj bi dobila. Nimam prav nič dobrih izkušenj z naročanjem preko kataloga. So ponavadi oblačilo čisto drugačna kot izgledajo na sliki. Drugače se pa meni zdi obleka čisto vredu tudi za poroko. Ne vem kaj ji manjka. Saj pa ni treba bit na poroki zaprt do vratu in ne vem kaj.
|
|
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 14:32:05
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Pa kaj ste tako zategnjene! Jaz si to poroko predstavljam sredi vročine, nekje zunaj, pod kakšnim šotorčkom, in meni se zdi da v vročem poletju na zagorela telesa paše vse. Živela sproščenost in frfotanje! Se čisto strinjam, če imaš postavo in znaš nosit tako obleko potem lahko zelo lepo izpade. Tole s šotorom in vročim poletjem mi je pa tudi všeč.
|
|
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 16:09:38
|
|
|
|
tinčica
|
no punce zdej se bom pa mal razpričala pa tud če me pohodte. sama sem tip ženske, ki se pri 30 oblači kot 15 letnica, všeč mi je bolj mladosten odbit tip, ker sem po naravi veseljakina in v srcu še zelo otročja, vsi, ki me poznajo mi rečejo vsaka čast da lahko živim tako na free in seveda zaradi tega mi predpišejo vedno najman 6 let manj. meni reci je blazno všeč da vidim mamico, ki je oblečena moderno pa da nekaj nase, pa ne mislim da moraš zdej zapravit celo premoženje, prava kombinacija in malo stikanja po trgovinah lahka dobiš super stvari. mene recimo vse sodelavke vlečejo po nakupih da jim svetujem ampak pač nočejo to kupit, ker ni to njihov stil na meni jim pa dobro zgleda. in tista oblekca je zame zakon za na poroko vsaj na sliki mi zgleda noro, res pa je da ne vem kaka je v resnici. jah kaj čmo tkole je pa nč drgač, še vedno vsak svojo krtač ( upejmo)
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 16:23:37
|
|
|
|
lolipop
|
Če bi napisala, da greš v njej plesat salso, bi ti rekla super. Za poroko pa ni primerna, sorči.
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 16:38:54
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Men je lušna! Sam ti res ne bi priporočala naročanje iz kataloga, ker nikoli ne veš, kaj boš dobila. Raj pejt v šoping, ko bojo razprodaje, mogoče pa najdeš kaj podobnega . Aja, pa najbolj važno je, da je tebi všeč in da se ti v njej dobro pučutiš!
|
|
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 16:49:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lolipop Če bi napisala, da greš v njej plesat salso, bi ti rekla super. Za poroko pa ni primerna, sorči. Pa saj ne gre na pogreb. Saj gre na enega najbolj veselih dogodkov, kar je možno.
|
|
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 17:04:44
|
|
|
|
moci
|
kakšna debata okrog ene obleke. vsaka je povedala svoje mnenje, ane. ne vem kaj je s tem narobe. tak je bil tudi namen, če se ne motim itak pa vsaka obleče kar ji je všeč.
|
|
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 19:06:27
|
|
|
|
lolipop
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Pa saj ne gre na pogreb. Saj gre na enega najbolj veselih dogodkov, kar je možno. Vseeno ni treba, da izgleda kot da je s Pigalla. Če dodam še DD, potem bo še ženin z njo pobegnil. Mogoče je pa to namen?
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 19:12:09
|
|
|
|
tinčica
|
ja lolipop nastavljat se grem tja direkt pred ženina pa še z joški bom pomigala za povrh vsega................
|
|
RE: oblekca za poroko- a je dobra 29.6.2007 19:17:11
|
|
|
|
Anonimen
|
tinči, jaz bi jo po vsej tej debati ZANALAŠČ kupila Ker te poznam osebno, in vem, kakšna si, se mi zdi, da je res kot nalašč zate. Mahat z joški pa rajš ne pri tvojem bogastvu se lahko marsikdo premisli
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.