ena_mama -> RE: Noče več sexat z mano (29.6.2007 10:17:52)
|
Hja, res ne vem kaj bom. Drugače pa to kar je napisala maruškaš pod p.s. meni tudi ne paše, ampak on se ne bo spremenil. On ima fuzbal tri krat na teden in takrat ga pijejo do polnoči, včeraj ravno je prišel ob enih ponoči, razmišlja še, da bi začel še tenis špilat, kolesari, tak da sem večinoma z otrokom bolj al manj sama. Sma se tudi že kregala glede tega, pa nič ne pomaga, ker vedno reče, da gre samo na eno pijačko in ta se pol zavleče tak dolgo. Da ne sme na fuzbal pa mu ne bom rekla. Sam ve, kaj je najboljše in če bo pač še dalje odločal za kolege, si bo sam likal, pral, kuhal, pospravljal in tudi spal. Gey mislim da ni, če gleda ženske po netu, druge tudi mislim da nima. Tak mi je že vse skupaj dosadno, ker se samo sekiram, sprašujem kaj je z mano narobe, samozavesti več nimam nič, dosti sem sama z otrokom, ko pride domov mora biti kosilo na mizi, ga poje, ne pospravi niti krožnika z mize, ker on hodi v službo, jaz pa ne (sem v porodniški) in itak nimam drugega dela. Pospravi, zlika in ostalo se samo, otrok pa je itak non stop na miru in sedi v kotu, tak da lahko jaz ležim na kavču in celi lubi dan gledam tv! Sej drugače so lepi dnevi in slabi, je dober človek, samo nima prioritet urejenih. Je blo že na začetku zveze tak, non stop s kolegi in sma šla narazen, pol spet skupaj in ni bil več s kolegi tolko, zdaj pa je spet isto. Zgleda, da mu to pač več pomeni. Ta svoboda in to da ve, da ga nekdo čaka doma, da pač lahko reče da ma punco in otroka, to je pa tudi vse. Sama sem si kriva. Hvala vsem za odgovore
|
|
|
|