Sulfinija -> ŽALOST,ŽALOST,ŽALOST IN ŠE ENKRAT VELIKA ŽALOST PRI NAS!!!!!!!! (3.11.2004 12:56:21)
|
Pozdravljene!!!!! Res včeraj sva bla vsa iz sebe zaradi lepe novice in dveh lepih,prelepih črtic,ki so nama jih pokazali testi katere sva kupila v Avstriji. Danes zjutraj sem še enega ponovila in spet enako veselje kot včeraj zvečer.Preden sem odšla v službo sem šla še na wc in ne boiste verjele zgrabila me je panika,ker sem opazila zelo veliko rjavega izcedka.Takoj sem poklicala direktorico in rekla mi je nemudoma pojdite k zdravnici in pustoite danes službo z vašo šefico uredim jaz.Takoij sem poklicala v ginekološko ambulanto in ta mi je takoj dala list za vodo in v labolatorij.Dolgo sem čakala na izvid in tudi mama je bla zraven in ko ga prinreses ven me malo ni kap saj je na njem pisalo negativno. Pa new boste verjele kako se je veselil moj možek in jaz z njim oba sva delala le :bravo::bravo::bravo: za najino težko pričakovano :duda:.Potem se,m odšla k zdravnici z izvidom in z testami in tudi ta ni mogla verjet kaj je zdaj to kaj se pravzaprav dogaja za čude s temi avstrijskimi testi.Takoj me je pregledala in delala UZ in rekla,da ne vuidi ničesar in da lahko kaj je zmotil UZ ta izcedek in se plod ne vidi pač.Dala mi je napotnico za bolnišnico za kri in tam sem oddala kri in sedaj maloprej sem dobila izvid na katerem piše 0,00 se pravi,da nosečnosti sploh ni blo,razen lažno na teh testih.Tudi v labolatoriju sem pokazala teste in samo so vse gledale in migale z glavami češ kaj prodajajo takim parom,ki si neizmerno želijo in komaj čakajo svoje :duda:.Takoj sem še poklicala G in ta mi je rekla,da hvala bogu,da je tako da ni blo nosečnosti kajti blo bi še huje če bi bla in na hitro takle splav.Se pravi danes bo pri nas spet :((:(( in komaj bom potolažila moža in se pravi ne bo nič iz naše male :duda: temveč spet 1.12.obisk pri zdravnikih in vse vam sproti sporočam kako gre naprej,vendar tako sva že v postopkuz tako,da spomlad pa vsaj upava bo prišla hitro ihn kmalu tudi najina tećžko pričakovana :duda:,če ne na naraven način pa pač na način in poiskus pri zdravnikih. Vsem se še enkrat lepo zahvaljujeva in tudi danes nama stojte ob strani ko oba preživlajava res težaven in naporen ddan jutri pa spet normalčno v službo saj bo 1.12.kar hitro prišel!!! Punce še enkrat vsem hvala!!!!!
|
|
|
|