[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.6.2007 12:24:34)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

nana 27 -> RE: 20 mesečniku med jutranjim spanjem dogaja (28.6.2007 12:36:39)

Tudi nam se zadnjih 14 dni dogaja nekaj podobnega. Zbudi se okrog 5h do 6h - z jokom, brundanjem, smejanjem in takrat dobi flaško vode. Če imamo srečo, zaspi še do 7h, ali pa se znova predrami in spet dobi flaško in spi še kakšne pol ure. Najprej sem povezovala z luno, zdaj se mi zdi pa, da bodo verjetno temu res krive sanje.

A-N-J-A -> RE: 20 mesečniku med jutranjim spanjem dogaja (28.6.2007 12:44:15)

Naši se tud zjutraj najbolj dogaja,enkrat je tulila-lej jo Najo(punčka v vrtcu),enkrat joka,enkrat se smeje,ma svašta.
Najbrž je to zato,ker nimajo več tok trdnega spanja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

vitta -> RE: 20 mesečniku med jutranjim spanjem dogaja (28.6.2007 13:07:03)

Moja je stara 23 mesecev in se tudi že dve noči zbuja in v spanju govori ne, ne. Upam, da bo minilo.

Nika v službi -> RE: 20 mesečniku med jutranjim spanjem dogaja (28.6.2007 13:36:34)

Nam se to dogaja že 21 mesecev! Brez štosa, prespane noči brez burnih dogodkov lahko preštejem na prste rok.
Naša 21 mesečnica ima očitno burne sanje (podobno kot njen očka), je pa zanimivo, da je pri nas tako, da se zjutraj zadeve umirijo. Začne se po polnoči (najbolj kritična je ura 1:30 zjutraj) in se umiri okoli 5. ure zjutraj.
Po vsem rogoviljenju ponoči, se zjutraj očitno utrudi in je potem potrebna pravega počitka. Nemalokrat potegne tudi do 9:30 ali 10. ure dopoldan.
Bomo videli, kako bo, ko gremo jeseni v vrtec....

Linapina -> RE: 20 mesečniku med jutranjim spanjem dogaja (28.6.2007 16:58:13)

Tudi nam se to dogaja. Naša 26 mesečnica ima nočne seanse okrog polnoči, Kr nekaj govori, pa se usede, pa včeraj je padla s postelje. Zjutraj ko sva se pogovarjale da je padla s postelje pa ni vedela, pa čeprav se je jokala. Mogoče so v tej starosti bolj dovzetni za spremembe, pa ponoči podoživljajo??

tiab -> RE: 20 mesečniku med jutranjim spanjem dogaja (29.6.2007 15:52:17)

to je čisto normalno, zelo vpliva tudi luna (polna, prazna...), baje bo zdaj enkrat polna in se že 2-3 dni prej pozna na spancu, obnašanju...
moja 2,5 letna hčerka tudi v spanju govori, sedi, joka, gleda okrog zmedeno, itd.
ampak baje, da je to vse normalno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.6.2007 15:54:41)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]