mojca345
|
hmm.dobra tema. Jest sem tečna že 14 dni preden pride. Tečna je sicer mogoče mal kruta beseda.Razpoloženje mi niha, imam močna čustva. Že tko doživljam vse močno, mogoče takrat še pa mal bolj. Z dnevi se sploh ne obremenjujem, kdaj jo bom dobila. Ko bo, pač bo. Ne lubi se mi skoz seštevat. Pol začnem razmišljat " Mogoče je pa ne bom dobila". In pol gledam sam še vozičke in bebike. Pol me to mine, ker imam delo, pa pozabim. Hvala bogu! Telesno me začne bolet trebuh in jajčniki. Ko me boli to, postanem kar naenkrat utrujena. Tko se počutim kot da sem izčrpana. K da bi mi kdo stal na glavi pa je ne morem več dvign, k sem to izmozgana. Ko pride PMS mislim, da bom umrla. Bleda v siht, boli me trebuh, ležat moram 2 do 3 dni, ker rugače sem preč celoten mesec. Zviram se po postelji, iščem udoben položaj, boli me neznansko. Takrat si kupim hrano, k se kr sama nardi, da bi še kuhala sploh ni šanse, ker ne morem stat. Najbolj me ubija v tistih dneh, ker moram psa ven pelat in komi stojim. Živim v bloku. Menstro mam pa tm do 7 dni. Ponavad 4 dni krvi, pol se pa umiri. Odvisno od meseca do meseca. Ampak tko imam sprogramiran, da ne glede na to kaj počnem in moram narest, 3 dni moram ležat. To mi je še posebej všeč, ko imam izpit na faksu, tko kot sem ga imela prejšnji mesec, pred sabo nisem vidla, tok me je bolel, pol pa it na izpit. A je lahka še bolj usrana kombinacija ?
|