|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj otrok je spregovoril
28.6.2007 9:50:55   
Anonimen
Za vse, ki ste obupane, da vaši otroci ne govorijo. Moj otrok je pri 2,5 letih končno spregovoril. Ne posameznih besed, ampak takoj kar povediuser posted image  - 3 ali 4 besedne. In to v obeh jezikih. Če pomislim, da je prejšnji teden bil njegov besedni zaklad omejen na:
mama
ati
babi
dedi
taraktor
bu
ba
kuh
koti
sir

Smo kar hitro napredovaliuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moj otrok je spregovoril
28.6.2007 9:55:40   
Anonimen
Čestitkeuser posted image Sedaj pa ga ne boste moglu ustavituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2007 9:56:31   
Strawberrie Cherrie
Čestitke, Črtomir user posted image user posted image user posted image user posted image ; sicer pa jaz tudi veliko govorim sir. Predvsem ga veliko POJEM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2007 9:59:33   
pika30
Bravo Črtomir! user posted image user posted image
Raho zdaj pa pazi kaj govoriš,ker te bo mali vse posnemal. user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2007 10:02:03   
Pingvinčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2007 10:02:10   
Anonimen
Čestitam,ampak te opzorjamuser posted image user posted image prevč dolgo časa ne boš veselauser posted image
Še prosila boš,da za minutko utihne.Mi,našga imamo polna ušesa,nonstop je navit,a ve katera,kako se začasno ustavi hudega čvekača?Še ponoči v spanju
ima tisti famozni ZAKAJuser posted image Sedaj ga treniramo,da ne uskakuje v pogovore odraslih,da naj počaka,da se mi pogovorimo,nato pa je on na vrsti.Samo kaj,ko tako težko uspeva ta vzgoja,ga ni načina,kako ga ustavit.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2007 10:05:10   
mojčca
Čestitke user posted image user posted image user posted image

No, Raho, ko sem bila jaz stara dve leti, me je mami peljala k zdravniku, ker nisem niča nič. No in so ji rekli, da naj me čez dve leti pripeljejo nazaj, če še vedno ne bom govorila. Po približno pol leta pa so me hoteli peljati nazaj, ampak ne zato, ker nisem govorila, ampak ker me niso mogli ustaviti. Ja, in še danes imajo tak problem. Res, da eni spregovorimo malo kasneje, ampak nam pa potem zalaufa 100/uro.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2007 10:31:17   
*alja*
Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaj pa pazi da nebo kot pri nas da je bil drugi njeni stavek " kleta muga "( beri: prekleta muha user posted image ) in že dva meseca ponavlja skos isto ko vidi muho al oso.

Kako pa to misliš v dveh jezikih? Kaj govori dva jezika?user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.6.2007 10:43:08   
živa
Uf, Raho, si me malo potolažila, ker naš pri 17 mesecih govori samo pa-pa. Še do mame nismo prišliuser posted image .

A potem mislite, da imam še upanje?user posted image

Lp,

živa

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.6.2007 11:01:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aljahanzel

Kako pa to misliš v dveh jezikih? Kaj govori dva jezika?

Ja, Črtomir govori slovenkso in madžarsko. Enakovredno. In zanimivo je, da je v obeh jezikih spregovoril istočasno.user posted image  Pravijo, da je to izjemno redko.

živa, ne se sekirat. Naš je bil še prejšnji ponedeljek med tistimi, ki ne govorijo. Star pa je dve leti in pol.

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.6.2007 11:06:18   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Čestitam,ampak te opzorjamuser posted image user posted image prevč dolgo časa ne boš veselauser posted image

Točno tole je men padlo na misel,ko sem prebrala....ko se spomnim, kako moj pri 27 mesecih prekljinjauser posted image , se krega z mano...ne ne bom, pusti me, bejž stran, ne bom kr ti dej....no ja včasih je bolje da bi bil malo tiho..če ne druga pa takrat ko rabim mal tišine on veselo na glas poje(kar je sicer pohvalno da zna že nešteto pesmic, samo včasih bi se res prileglo malo miru in tišine)user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.6.2007 12:30:41   
rainbow
bravo, fantekuser posted image user posted image user posted image

se mi pa zdi, da je to kar normalno, posebej za bilingualne. da je bil kar hiter, as maliuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.6.2007 13:09:09   
bini
čestitam!!!! user posted image
tud zame je to spodbudna novica, ker pri 15 mesecih obvlada - ma-ma ( pa nism zihr da je to mama), papa, brm brm,ba - ba...
ampak bomo dočakali tud mi user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.6.2007 13:44:12   
Pobalami
IZVIRNO SPOROČILO: raho

IZVIRNO SPOROČILO: aljahanzel

Kako pa to misliš v dveh jezikih? Kaj govori dva jezika?

Ja, Črtomir govori slovenkso in madžarsko. Enakovredno. In zanimivo je, da je v obeh jezikih spregovoril istočasno.user posted image  Pravijo, da je to izjemno redko.

Ja ni čudno, da je rabil čas. Saj madžarščina je ful težka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.6.2007 14:11:57   
Mešamdrek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.6.2007 14:22:00   
sazi
čestitkeuser posted image user posted image user posted image

se zaradi naše govorne počasnosti ne sekiram preveč
smo pri 17ih mesecih tudi samo samo na pa-pa, brm-brm in ma-ma, ki pa ne pomeni mama

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.6.2007 21:37:03   
Pi-kica 1
Bravo Črtomir! user posted image user posted image user posted image
Sicer pa je naš komaj pri 22 mesecih prvič rekel mama. Potem je pa šlo brzinsko in pri dveh letih je govoril že povedi iz treh, štirih besed. Danes, ko je star dve leti in pol, ga pa ne ustaviš. Govori kot navit, še rajši pa poje in to take zelo dolge pesmice ala Huda mravljica in En hud pesjan. Tak da tiste, ki jim otroci še ne govorijo, nič se sekirat, še preveč bodo imeli za povedat!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.6.2007 21:41:01   
živa
O, super, zdaj ste me pa res potolažile in vzpodbudile k čakanju na govorni "čudež" pri mojem malem user posted image !

Lp,

živa

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.7.2007 8:27:03   
Maxica
user posted image user posted image user posted image Čestitke, Raho oz.Črt. Boš videla, zdaj ga boš pa kdaj prav prosila, če je lahko tudi kaj tiho.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.7.2007 9:40:49   
matejka ..
user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.