|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Seks v nosečnosti?
28.6.2007 9:37:37   
Anonimen
Sem v 4. mesecu in meni tudi pod razno ne paše seksat.user posted image  Se mi prav smili moj mož, vendar prisilit se pa tudi ne morem. Odkar vem, da sem noseča nisva seksala niti 1x.user posted image  
A je imela še katera take probleme?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
28.6.2007 9:39:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Seks v nosečnosti?
28.6.2007 9:48:24   
ašun
Tudi pri nama je sušauser posted image  Prve 4 mesece mi je bilo skoz slabo, potem sem imela AC in sem živčno pričakovala rezultate......zdaj pa bi sexala, ima pa mož 12 urni delovnik, potem se še rihta mansarda in pravi, da ne moreuser posted image
Do sedaj sva v nosečnosti sexala 10xuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2007 11:35:30   
Klarita
Nič se ne sekiraj, punce so ti že napisale, da so še drugi načini za zadovoljitev moškega, če ti tudi do tega ni pa mu lepo obrazloži, ampak verjemi, da se ti bo vse povrnilo v kasnejši nosečnosti in lahko vse nadoknadita. user posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2007 12:02:30   
prymorka
hvala enako,... prve tri mesece se mi ni dalo niti "videt" GA... sam potem se mi je obrnilo,... zdaj sem v 24T in je že lažje,... spet ni kot pred nosečnostjo ampak je v povprečju 1x-2x na teden ;))
sej bo... če je partner pravi te bo razumel in potrpel to krizo...user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2007 12:23:09   
Anonimen
Pri nama ni bilo celo nosečnost nič. Mi enostavno ni pasalo, on pa me tudi ni v nič silil in je razumel. Tako da sva po porodu pa začela uspešno not spravljati zamujeno in to delava še danes, 2 leti kasneje.user posted image  
Če ti ne paše, ti pač ne, zakaj bi se zdaj za to sekirala? Mož te bo že moral razumeti.

(odgovor članu prymorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2007 12:44:18   
Ajvy
Jst sem v 9 mesecu, pa je ravno ves ta čas suša, samo on pravi da razume... jst ne morem, meni niti pod razno ne paše, če pa mi, pa me mine k me začne user posted image  po trebuščku razgrajat...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
28.6.2007 12:55:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.6.2007 16:42:55   
Anonimen
Kaj je že to seksuser posted image . Meni odkar sem user posted image  sploh ne paše, pa da se na glavo postavim jaz ali on ali obauser posted image . Ko pa se spraviva zraven pa me bolj boli kot pa karkoli paše, prav grozen občutek. Pa nimam težav s samo user posted image , tudi MV je ok, sem noseča 30 tednov in sploh raje nebi štela kolikokrat sva sploh.....Ga zadovoljim drugače in večkrat, pa tudi sam ni niti enkrat omenil da mu kaj manjka ali mi karkoli očital. Sam pravi naj mu povem če in kdaj bi rada, sam pa med user posted image  ne namerava silit v mene.
Jaz pa čakam še teh 10 tednov do poroda, pol pa upam da bom kmalu spet tastara in potrebnauser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.6.2007 21:15:07   
Anonimen
saj mene moj tudi nič ne sili, tudi pravi da razume, samo meni je malo tečno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.6.2007 21:25:55   
MarijaPo
Meni se med prvimi tremi meseci tud ni seksalo, ker mi je bilo ful slabo, ampak potem sem bila pa grozno pohotna. Sem bolj jaz hotela seksat kot on, pa se najbrz mu nisem bila tok seksi, ker sem bila tok telesno drugacna (velik trebuh,...). No, vseeno sva veliko seksala. Meni je noro pasalo. Najboljsi seksi so bili glih med nosecnostjo. To so po moje ti hormoni al pa kaj bili na delu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2007 10:06:41   
Anonimen
jz tudi nisem nič!! ker nisme smela!user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2007 17:19:10   
karin412
Meni tudi ne paše, včasih se sekiram, ampak kaj čem. Že pri 1. nosečnosti je bilo enako, potem tudi po porodu, ko sem dojila, ker se hormoni še ne spravijo v red. Šele po 9 mesecih dojenja, ko nisem toliko več dojila, se mi je bolj seksalo in sem res uživala in takrat sva spočela tole malo bitje, ki bo privekalo avgusta. Meni se zdi največji problem suha nožnica, sem si kupila eno reč -Multi Gin Liquid, moram pa še sprobat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.6.2007 18:24:20   
Anonimen
Tudi drugi načini so za zadovoljstvo moškega user posted image

Je pa tako, da nekatere ne želite imeti spolnega odnosa, saj se bojite, da bi bilo z otročičkom kaj narobe..

Je bilo pri meni isto, ko pa sem prebrala v reviji, da otrokom med spolnim odnosom paše, med orgazmom ženske še bolj, pa sva začela rednooo hopa cupa user posted image

(odgovor članu karin412)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
29.6.2007 20:17:09   
Solero
Meni paše vse razen penetracije. (Sem v 26. tednu.) Ta pa boli bolj, kot da je prvič. In hecno je, da jaz bi že prav rada konkretno seksala, telo se mi pa ne vklopi tako, kot bi se moralo. Nobenega vzburjenja ne čutim, pa maziva tudi ni dovolj. Orgazem je pa skoraj premočan in mi maternica zelo otrdi za kar precej časa. Ni prijetno.
So pa lepi spomini...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.6.2007 10:26:40   
Anonimen
Povej možeku naj se kar navadiuser posted image . Saj smo ble v tem času bolj ali manj vse iste. Enim pač paše drugim ne. Jaz se spomnim prvega sexa po tem, ko sva zvedla, da sem user posted image  in nama je obema blo ful čudno. Zdaj sem proti koncu 7. meseca pa je že bolj vse normalno. Neke ful želje po sexu še vedno nimam, razen, ko me prime pa še to je malokdaj. Ampak user posted image  pa res odmislim, ko skačem po mojemuser posted image . To mora bit res prizor s trebuhom gor po dedcu skakatuser posted image . Zaenkrat še lahko izvajava vse poze brez nekih problemov, ampak se utrudim res prej. Ti povej možeku, da bo tako še nekaj časa, da ti pač ne paše trenutno sexat in da bo enkrat bolje, se bo že navadil boš vidla, sicer pa se moški lahko ali sami zadovoljijo ali pa ga pač ti. Drgač pa je blo pri meni na začetku tako, da mi je blo non stop slabo pa sem bruhala in logično, da mi ni blo še do sexa.

(odgovor članu Solero)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
3.7.2007 20:16:17   
Čohalka
Smešno, meni paše še bolj kot prej... Zjutraj, popoldne, zvečer... Komaj čakam, da lahko izkoristim priložnost...
Bojim se, kako bo v zadnjem trimesečju... user posted image Ali je še tudi takrat ok, če še kar pogosto?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.7.2007 20:24:35   
amaya
joj...meni je tudi čisto mimo...verjetno zaradi slabosti. Poleg tega pa sem ugotovila, da so mpoje bradavice kot iz kamna. Prej sem imela tako občutljive, da jih je samo pogledal in sem bila že dol, zdaj pa se kar matra in matra...občutek pa tam daleč nekje za devetimi gorami in desetimi vodami...user posted image user posted image user posted image upam, da bo želja nazaj prišla, ker prej sem bila jaz t'aglavna za to da se je dogajalo user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Čohalka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.7.2007 20:43:14   
Pupica
Kot so ti že rekle, ni vse sex. se bosta pa potem tolk bolj fino mela k bosta mogla nadoknadituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.7.2007 7:28:20   
MIA86
Men se pa čisto "trga" in bi rada skos, nevem a majo to hormoni kej vmes,al se mi res že meša malo...čeprav sem tudi prej seveda rada, ampak zdaj pa....
Tako da me je edino strah da ni to kaj narobe,čeprav pravijo da so orgazmi baje dobriuser posted image  za nosečnost

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.7.2007 11:58:42   
tonja
Tudi meni ni bilo do sedaj skoraj nič do sexa.
Odkar pa se je začel zadnji mesec pa me skoraj ni za ustavit user posted image .

(odgovor članu MIA86)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.7.2007 13:47:18   
krfjolca
Midva med nosečnostjo nisva niti 1x!!!!
Najprej mi je bilo slabo, potem mi ni pasalo, nato pa nisva smela (ker sem zakvavela). Po porodu ene5 mesecev ni bilo nič, ker me je vse bolelo, potem je bilo ene 4x, 5x user posted image , no zdaj pa spet verjetno 9 mesecev nič user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.7.2007 9:58:03   
ajtak
Vidim, da bi mogu moj nujno prebrat tole temo (in seveda bi mu mogla skrit tiste, ki se vam full sexa user posted image ), ker je res bolj susa pri nas. Sem v 20.tednu in slabosti ni, so pa skoz neke bolecine, al kriz, al koza na trebuhu al se user posted image  premika... In ob 22h kar padem v pojstlo, kje da bi se mi user posted image .
No, saj pridejo svetli trenutki, tko da 1× na 14dni... Sam vec zal ne gre. Sem pa ena tistih, ki tudi pred nosecnostjo niste imele prevelike zelje. Men bi blo 1× tedensko povsem dovolj user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.7.2007 10:51:24   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Najprej mi je bilo slabo, potem mi ni pasalo, nato pa nisva smela (ker sem zakvavela). Po porodu ene5 mesecev ni bilo nič, ker me je vse bolelo, potem je bilo ene 4x, 5x user posted image , no zdaj pa spet verjetno 9 mesecev nič user posted image .

Krfjolca, midve sva pa ista liga. Seksala 2x po porodu in evo mene v 17t.user posted image

:)

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.7.2007 11:46:46   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Krfjolca, midve sva pa ista liga. Seksala 2x po porodu in evo mene v 17t.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Vedve sta pa dobri!!!

user posted image  user posted image  user posted image

(v bistvu grem za vama, upam, da ne bo tudi pri nas tako) user posted image  user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za uporabnice Mirene
terida

Koliko časa vam je po vstavitvi mazala Mirena?

Nič. (59%)

Manj kot en mesec. (13%)

Več kot en mesec in manj kot tri mesece. (7%)

Več kot tri mesece. (22%)

Število vseh glasov: 46

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!