Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj zaceli 27.6.2007 23:35:11
|
|
|
|
eya
|
Težko je rečt, koliko časa, teden ali dva pa ziher. Odv. od tega, koliko so spokane in kako boš za njih "skrbela": maži jih z lanolinom, čimvečkrat, čimmanjkrat naj bodo mokre, tako da jih dobro osuši po tuširanju.
|
|
RE: kdaj zaceli 28.6.2007 8:20:50
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Če boš pridno mazala z lanolinom bo nekje po enem tednu bolje.
|
|
RE: kdaj zaceli 28.6.2007 9:03:21
|
|
|
|
lex
|
hvala za odgovore, kajti ful je mučno potisnit tako bradavico otroku v usta in glede na to, da sedaj vem da je še upanje, grem v nove boje z bolečino
|
|
RE: kdaj zaceli 28.6.2007 12:56:37
|
|
|
|
rainbow
|
lex, ti pridno maži z lanolin kremo, pa fejst zobe stisnit, ampak do neke meje, a ne. mogoče malo časovno omejiš dojenje, ko je bolečina prehuda.
|
|
RE: Kdaj se zacelijo razpokane bradavice? 1.7.2007 0:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidiš, jaz pa sploh ne vem kako je to. Sploh nobenih težav nisem imela z bradavicami. Si pa kr ne upam predstavljati kako zelo to boli.
|
|
|
|
RE: Kdaj se zacelijo razpokane bradavice? 1.7.2007 0:15:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi ko se pozdravijo (upam, da so se že ) , ti priporočam uporabo lanolina, da se ti spet ne ponovi.
|
|
|
|
RE: Kdaj se zacelijo razpokane bradavice? 1.7.2007 14:05:23
|
|
|
|
Anonimen
|
JAz sem imela še pri 3. mesecih razpokane in boleče. Sem se že spraševala kdaj bo prišlo obdobje, da bom lahko uživala ob dojenju kot so to druge opisovale, pa sem si skoz mazala z lanolinom.
|
|
|
|
RE: Kdaj se zacelijo razpokane bradavice? 1.7.2007 23:14:24
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Tudi ko se pozdravijo (upam, da so se že ) , ti priporočam uporabo lanolina, da se ti spet ne ponovi. Ja, to pa res, jaz sem se dolgo preventivno mazala z Lanolinom. Nekaterim pa pomagajo menda tudi nastavki za dojenje.
|
|
RE: Kdaj se zacelijo razpokane bradavice? 2.7.2007 13:01:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce, tudi jaz sem izkusila te tegobe... No, vglavnem naj napišem, da meni lanolin ni čisto nič pomagal - uporabljala sem ga več kot 3 tedne, pa je bilo skoz isto. Kupila sem si celo komprese od multi-mam, ampak ni šlo. Potem je pa moj šel v lekarno in kupil Bepanthen - čez 2 dni izboljšanje. Če bi vedela prej, sploh nebi uporabljala lanolina. Bepanthen je zakon, edino kar je, da ni užiten. Se mora sprati dol, preden otrok je. Upam, da se čimprej navadita na dojenje, ker je res užitek! LP, Jasna
|
|
|
|
RE: Kdaj se zacelijo razpokane bradavice? 3.7.2007 7:50:24
|
|
|
|
lolipop
|
Jaz ti tudi priporočam Bepanten. Otroka podojiš, se umiješ, namažeš z Bepantenom ROZA (ne preveč in ne premalo) in daš sveže blazinice. Bolje kot vsak lanolin. Drugače sem si Bepanten pred dojenjem vedno malo dol obrisala.
|
|
RE: Kdaj se zacelijo razpokane bradavice? 3.7.2007 9:09:34
|
|
|
|
martinuška
|
Meni je tudi bolj pomagal Bepanthen roza, kot pa lanolin. Imela sem blazinice za dojke od Aventa, na katere sem po vsakem dojenju dala malo Bepanthena (tako piše v navodilih), in dala te blazinice gor in jih imela do naslednjega dojenja. To mi je ful pomagalo, nekje v 2-3 dnevih sem imela normalne bradavice, prej pa zelo razpokane in že krvave. Tako kot lolipop sem si tudi jaz pred dojenjem nato malo obrisala bradavice, nisem pa si jih umivala. Sicer so tudi pri nas v materinski šoli rekli, da naj Bepanthen ne bi bil užiten, v navodilih od Bepanthena pa piše, da ga ni potrebno spirat pred dojenjem.
|
|
|
|
RE: Kdaj se zacelijo razpokane bradavice? 3.7.2007 12:17:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
Bepanthen roza je super! V porodnišnici ne bi mogla brez njega. Meni so si bradavice po dojenju ravno toliko zacelile do naslednjega dojenja, da me niso bolele. Namažeš si tanko plast, podložiš sveže blazinice in to je to. Si pa nisem bradavic potem pred naslednjim dojenjem nikoli umila (baje ni potebno) in je vse vredu. Veliko lepih trenutkov ob dojenju!
|
|
RE: Kdaj se zacelijo razpokane bradavice? 3.7.2007 12:37:10
|
|
|
|
cmokec
|
Meni so obakrat grozno pokale in je bolelo kot . Uporabljala sem Lanolin, pa brez nastavkov v začetku ni šlo. Nastavki so mi res pomagali. Koliko časa se je celilo, pa ne vem več.
|
|
RE: Kdaj se zacelijo razpokane bradavice? 6.7.2007 9:33:17
|
|
|
|
lunca2
|
Meni bradavice niso nič razpokale, ker si od samega začetka mažem z gelom od aventa. Po vsakem dojenju sem si namazala. Pa tudi pred dojenjem si ga ni treba odstranit, ker ni škodljiv.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?