|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi sandalčki
27.6.2007 18:56:33   
2mama
Kake kupit? Pravkar je shodil, do zdaj obutve nismo uporabljali, najraje itak hodi bos (zlasti po travi), ampak vsepovsod zal to ne bo slo. Je kaka alternativa Cicibanu ali je bolje sploh pri prvih ceveljckih raskirat?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi sandalčki
27.6.2007 18:59:37   
BLAŽIKA
Mislim da so čeveljčki najbolj pomembni še posebaj tisti prvi.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2007 19:00:16   
Anonimen
Malo poglej po trgovinah. Ciciban ima kar nekaj luštnih modelov,npr tile je simpatičen:
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2007 19:08:28   
Anonimen
Jas imam tretjega otroka in vedno prvi koraki ciciban. Ja je pomembna obutev in tudi zelo dobro je za nogice, da otrok hodi veliko bos. Moj najmlajši brez problema sedaj ko je toplo se sprehaja bos, tudi kamenje ga ne moti, gre pač samo da pride do tja kamor si je želel.user posted image  od začetka, ko je shodil smo imeli velike težave , najbolj z copatki, ker si je vse dol vrgel. Ko je začel hoditi v vrtec se je malo zamotil z otroci in pozabil na obutev. Copatke imava tudi ciciban.Tko da ja ciciban.

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2007 19:32:05   
Anonimen
Čevelj mora biti mehak, zračen in brez "hribčka" na podplatu, pa brez trde opetnice.

Nam je pediatrinja odsvetovala Ciciban. Razen softy so v redu, ker so vsaj mehki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2007 21:23:45   
Pobalami
Fajn je, da je na prstih zaprt za začetek, ker si prstke drugače podrsa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2007 21:23:47   
frutka_
Naš je imel Ciciban Softy za prve čeveljček in so bili krasni. Imajo fajn opetnik, ne drsijo, bili so na ježke...

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2007 21:26:44   
karamela
Mi imamo tudi Cicibanove in smo zadovoljni.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2007 22:17:37   
ČebelicaMaja
Jaz sem ravno danes kupila Chicco sandalčke. Ortopedsko so točno taki, ki jih priporočajo- mehki, lahko prepogljivi pri prstkih, trd opetnik in super za visok nart.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.6.2007 22:19:02   
Lejči
Pri nas  imamo pa Superfit in se mi zdijo zelo v redu.

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.6.2007 22:45:29   
piščanc
mi imamo superfit ali fisherprice

cicibanovi so ponavadi pretrdi in imajo previsoke opetnike (ima čisto rdeče kosti na gležnju). no, včasih se najde kakšen dober model

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.6.2007 22:47:32   
ribica.
Tudi mi imamo superfit, ampak samo zato ker ima zelo široko in visoko nogo.  Samo mu jih ne obuvam preveč rada,ker se tako poti, da ima čist mokro nogico, ko ga sezujem.

Čeveljčki morajo biti čim bolj mehki, da so čim bolj podobni hoji z bosimi nogami. Nudili naj bi samo zaščito pred okoljem. Tako da, če najdeš kje kake poceni mehke čeveljčke, jih brez skrbi kupiš. Tudi sama sem namravala kupit neke čist brezvezne čeveljce,nekaj čimbolj tankega ,mehkega, upogljivega, pa mu niso bli čist nobeni prav, ker ima tako nogo.

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.6.2007 23:04:08   
eya
Mi imamo tudi superfit, s tem, da se Žigu nogica v njih nič ne poti. Se pa strinjam s predhodnicami, prvi čevelj mora biti mehak in brez ortopedskega vložka.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.6.2007 23:42:48   
abi
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

mi imamo superfit ali fisherprice

cicibanovi so ponavadi pretrdi in imajo previsoke opetnike (ima čisto rdeče kosti na gležnju). no, včasih se najde kakšen dober model

se popolnoma strinjam , tudi mi prisegamo na superfit in fisherprice user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.6.2007 7:34:25   
2mama
kje kupujete superfit in fisherprice?

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.6.2007 7:48:34   
Nika v službi
Tudi pri nas so se najbolje obnesli SF in FP, kupujem v Massu, Humanicu, Bati.
Imamo tudi 2 Cicibanove, ene so o.k., drugi (odprti sandalčki) pa jo žulijo. Je dobila prava dva velika žuljauser posted image  

Ja, glavni problem teh Cicibanovih je, ko gre za zelo široko stopalo in visok nart. To imamo mi in zato se večina Cicibanovih modelov žal ne obnese, čeprav so nekateri izredno cortkani. Ravno ti sandalci, ki jo žulijo, so ful luštkani, zanje sem dala celo premoženje (iz linije Bio), pa se žal niso obnesli.

Ravno te dni grem spet po nakupih, ena RR-jevka mi je svetovala (priporočila) tudi Intersport, firma McKinley.

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?