tjasa999 -> RE: Kdo ne mara tangic? (29.6.2007 13:43:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Mojmu tud niso všeč tangice. Najraje vid mojo rit v kakih navadnih gatah odpulenih barv, recimo od Skinija, al pa v boksercah. Čeprav jst vseeno nosim 80% tangice. Tudi sedaj v nosečnosti. Ne dopadejo se mu niti visoke pete. Začuda pa ima tudi ful proti, da bi se na javni plaži sončila zgoraj brez, ker se mu to zdi ful čudno!?! Dekolte ima rad bolj diskreten, jst pa v tem prav rada skorajda pretiravam. Make up se mu sploh ne dopade. Mogoče maskara in puder, ki se ga res ne opazi. Pa še kaj se najde, kar ga naredi edinstvenega, drugačnega od vseh drugih moških![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mojmu so tangice ful všeč in sploh nimam drugih spodnjic, kot obvezno 100% bombažnih string tangic. Dekolte si tudi rada poudarim, sploh poleti mi včasih joški kap kipijo iz modrca. Visoke pete obujem redko, poleti sem najraje v japankah. Drugače mu je pa ful vseč, če se sexi oblečem in se potem drugi moški slinijo ob pogledu name. Všeč mi je da je ponosen name in mi skoz daje samozavest s svojimi komplimenti in tudi pomaga pri kupovanju oblačil. Tudi na plaži sem vedno zgoraj brez, še raje pa poiščeva kakšno nudl plažo,kjer sva lahko oba čist naga.
|
|
|
|