Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


bebi -> Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (27.6.2007 15:31:25)

Pozdravljene!

Včeraj sem odprla navadne pamperske (zelena embalaža), ki smo jih kupili prejšnji teden v Mullerju, pa so se mi zdele nekam čudne, nimajo elastike zgoraj, ki so jih tiste navadne pamperske iz zelenega Jumbo paketa nazadnje imele, pa pogledam na embalažo: Made in Poland. A zdej se je pa še Muller sfižil? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Kakšne so vaše izkušnje? Kje se sploh še da dobiti navadne pamperske Made in Germany?

LP bebi




petraz -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (27.6.2007 16:19:27)

Tudi jaz sem prejšnji teden kupila v Mullerju Pamperske in sem bila zelo razočarano, ko sem ugotovila, da so Poljske ...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tako kot ti sem se vprašala, kje sploh lahko še kupim nemške Pamperske... verjetno v Avstriji.. Žalostno, a ne...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Naja30 -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (27.6.2007 16:20:34)

Jaz sem tudi vidla v mullerju made in poland pamperske. Jih pa ne uporabljamo več tako da ti ne bi vedla povedat, kje imajo original.




Maggie -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (27.6.2007 19:10:02)

Imajo oboje, tako da je treba dobro pogledati. Jaz sem jih kupla 2 tedna nazaj in so iz Nemčije - active fit.




Anonimen -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (27.6.2007 19:22:11)

mi tam kupujemo plenice ker naj bi bile tam primerne za nemški trg-bolj kvalitetne kot za v slovenijo.poljskih pa še nismo srečali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.6.2007 19:53:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Capyka -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (27.6.2007 20:38:53)

Jaz pa kupujem activ fit v sparu, pa je vedno made in germany [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sem pa zadnjič dobila en totalno klump zavoj, so bile prav nafilane gor na vrh z vato, da je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ful žulilo v hrbet...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




atteya -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (27.6.2007 21:26:32)

To se je mesece nazaj zgodilo tudi meni. Besna sem pisala na firmo, na uvoznika pri nas, a še danes ni odgovora, kljub temu, da sem ga želela (saj sem čisto lepo napisala pismo z vprašanji o takih razlikah pri nas).
In potem sva večkrat pleničke kupovala v Müllerju v prepričanju, da se zdaj ne moreva zmotit, pa sva nedolgo nazaj dobila tam tudi Poljske pleničke. Najprej sva take dobila v DM-u, zdaj nazadnje, pa sva ravno v DM-u dobila originalne.
Meni ni več jasno. Je pa kvaliteta drugačna. Kako si sploh upajo manj kvalitetno robo prodajat za enako ceno? In zaklaj nas obravnavajo kot drugorazredne evropejce, kot da je za nas itak vse dobro.
A veste, da tudi Milka čokolada za Slovenski trg je drugačna kot za italijane, avstrijce ali druge. Ni pošteno!




Mojc -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (27.6.2007 22:03:46)

Zadnje čase imajo Made in Germany - active fit v DM-ih!
Jaz te kupujem tam, je pa res, da vedno iz previdnosti še preverim poreklo pred nakupom.




kofetek2010 -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (27.6.2007 22:10:25)

na AktivFit-kah kupljenih v avstrijski Bipi piše Made in UK - se ne spomnim, da bi bile Made in Germany tako kot v slovenskem Müller-ju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]







saška* -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (27.6.2007 23:16:32)

Baje so te UK isto kot bi kupila poljske - sem jih našla v Arielu pa mi je prodajalka povedala.
Sicer pa je Muller spet dobil novo zalogo nemških pampersk. Po moje se uvozniku mal meša...




Nika v službi -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (28.6.2007 8:28:45)

Ja, žal, poreklo je treba preveriti. Včeraj sem kupila nemške Active Fit št. 5 v Muellerju v Lj BTC. Zelene pa sem nehala kupovat, ker sem večkrat naletela, da do bile brez raztegljivih trakcev, skratka bula.
Za nas so zakon fitke, pa čeprav pregrešno drage.
Kadar grem na službeno pot (relativno pogosto), pa vedno pritroskam Axctvie Fit, nazadnje sem jih dobila v Billi, večje pakiranje za nižjo ceno kot v Muellerju!




3T -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (28.6.2007 9:05:08)

Kakšna pa je razlika mes Activ Fit kupljenimi v  mullerju in drugimi Activ fitkami, kupljenimi v ostalih trgovinah, v obeh primerih piše made in germany?




orhideja75 -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (28.6.2007 9:09:10)

tudi muller ni več to, kar je bil!
je treba prov pazit kaj kupiš. jaz vedno pregledam deklaracijo. vsaj zadnje čase, ko je tega toliko, da ne veš potem kaj si sploh kupil.
pa kitajci so že povsod.




Strawberrie Cherrie -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (28.6.2007 9:09:42)

3T, v slovenskih trgovinah, razen Mullerja piše na ActiveFITkah MAde in UK; pri kupljenih v Mullerju pa Made in Germany.

Jaz zelo rada kupim v Bippi zelene pamperske, ki imajo raztegljiv zateg (oz kako bi se izrazla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), so pa Made in UK. Ampak dejansko ne najdem razlike med temi  (zelenimi z nategom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) in vijolčinimi ActiveFit. Pa še več ji dobim.




kofetek2010 -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (28.6.2007 11:39:48)

zelene nimajo mrežice notr [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

pa zelene meni bolj plastične delujejo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




crci06 -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (28.6.2007 11:49:06)

... po drugi strani je pa ravno (bila?) v mercatorju akcija Fit-k Made in Germany...
Če to še kaj velja...




Strawberrie Cherrie -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (28.6.2007 12:51:33)

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

zelene nimajo mrežice notr [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  

pa zelene meni bolj plastične delujejo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]


Jana73, men je denjansko vseeno, ker več kot 2uri podnevi nima ene plenice gor. Ko se pa pokaka, ga pa takoj previjem. Ponoči pa ActiveFit.
Pa že lep čas ni imel vnete ritke ... tako, da upam, da se nam bo to obneslo še naprej.
Sicer pa, ti samo provociraš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek.gif[/image]

Moj_moj, ne, ne velja. Imajo sedaj MEGApack Active Baby ... made in Pol; pa še tiste brez ČOF, nimajo pa raztegljivega zatega/natega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] - te so meni totalni šit.




crci06 -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (28.6.2007 13:05:15)

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris


Moj_moj, ne, ne velja. Imajo sedaj MEGApack Active Baby ... made in Pol; pa še tiste brez ČOF, nimajo pa raztegljivega zatega/natega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] - te so meni totalni šit.



Oprosti London_paris, ker nisem prepričana, da te prav razumem: torej: M ima navadne fitke v akciji(št 5 42 kom). So Made in Germany. A so kul?




Strawberrie Cherrie -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (28.6.2007 13:07:36)

Ne, niso made in germany -> sem jih gledala včeraj; so poljske. 2 paketa po 60plenic; 19€
Nisem jih pa kupila. Ker nimajo tistega fleksibilnega natega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Aja, pa gledala sem 4 in 4+ ... Za Nejca lahko kamot uporabljaš 4 & 4+ ...




kaya2007 -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (28.6.2007 16:00:53)

ne vem kaj je s tem mullerjem zadnje čase (v btc-ju)! Nikoli nič nimajo, zadnjič nisem dobila ne plenic, niti vode, robčkov (pampers), hrane aptamil comfort nimajo pa že več tednov!




bebi -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (28.6.2007 22:21:02)

No, pa da mal popravim vtis Mullerja (BTC), od koder sem pred kratkim pridrvela: sem dobila pamperske v zeleni embalaži (flex) - Made in Germany, bo treba biti res previden in vsakič brat deklaracijo. Ampak založenost jih pa res baše, sem vzela dva paketa št. 4, na polici sta pa ostala samo še dva paketa.

LP




Liona -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (29.6.2007 23:00:01)

Jaz jih kupujem v Avstriji. Grem 1x na mesec gor in jih nabavim. So bolj kvalitetne kot pri nas v Milerju. Kupila sem tukaj New Baby 3 in v Avstriji. Embalaža je enaka, planičke pa so čisto drugačne čeprav na obeh piše Made in Germany [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Seveda so Avstrijske boljše. Bolj mehke, debelejše in se otročka lepše oprimejo. Po moje še nemške ločujejo za vzhodni in zahodni trg [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].




Putka -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (29.6.2007 23:28:50)

Zdej pa meni ni več nič jasno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mi smo na velikosti 2, ker ni bilo v Mullerju New Baby 2-ke, mi je dragi navadne prinesel. Brez raztegljivih trakcev - sploh nisem pomislila, da je to narobe, ker jih tudi 6-ka (imamo za starejšo ponoči) iz Mullerja nima. Active Fit še ne uporabljamo, ker nimajo št.2.

A tudi navadne pamperske (zelen paket) morjo imet raztegljive trakce in biti Made in Germany? Kje v Avstriji kupujete plenice, a imajo ta prave v Toysu ali npr. Sparu?

Od znanke, ki dela v Spar Slovenija sem izvedela, da bodo imeli plenice direkten uvoz iz Nemčije. Juhu, ker imam Spar pred nosom.

Pa nazadnje sem bila prejšnji teden v Mullerju BTC, katastrofa, res pa da prenavljajo. Imeli so en paket pampersk New Baby 1, skratka prazno... Je bila pa nazadnje cena škatle z 2x Active Fit 15,99€, kar se mi zdi precej ugodno.




Putka -> RE: Poljske pamperske tudi v Mullerju!? (29.6.2007 23:51:01)

Zakaj pa tega ni pri nas?? Za odvajanje od plenic, da otrok nekaj časa čuti, da je polula, pa do številke 7 imajo!
[image]http://www.pampers.co.uk/en_GB/products/images/pdt_fnl_title_txt.gif[/image]

[image]http://www.pampers.co.uk/en_GB/products/images/spacer.gif[/image] Pampers® Feel'n Learn™ Advanced Trainers are the only training pant with the Wet Sensation Liner, which allows a child to FEEL when they're wet to help them LEARN when it's time to use the potty.

The Wet Sensation Liner is a soft, suspended liner designed to be in direct contact with the child's skin, so they can feel a sensation of being wet, like with
underwear, but with the extra advantage of leakage
protection. While the vast majority of wetness is
absorbed, this suspended liner actually holds a
small amount of wetness against your child's skin
for a short period of time, helping them to associate
these sensations with having to use the potty. [image]http://www.pampers.co.uk/en_GB/products/images/pdt_fnl_size_txt.gif[/image] [image]http://www.pampers.co.uk/en_GB/products/images/pdt_fnl_img.jpg[/image] [image]http://www.pampers.co.uk/en_GB/products/images/pdt_select_fnl_img.jpg[/image] [image]http://www.pampers.co.uk/en_GB/products/images/pdt_select_fnl_123.gif[/image] [image]http://www.pampers.co.uk/en_GB/products/images/pdt_select_fnl_infotxt.gif[/image] [image]http://www.pampers.co.uk/en_GB/products/images/pdt_select_note.gif[/image]






Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>