Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Peskovnik v dnevni sobi 3.11.2004 8:54:32
|
|
|
|
Lenny
|
No, če se reži cela pisarna, zakaj se ne bi še tukaj .... Moj mulček si je včeraj izprosil "peskovnik" v dnevni sobi. O pesku je sanjal že vsaj dva tedna, včeraj pa je brihtna mami prišla na genialno idejo :)- :)- :)- Tri kilograme riža na bordo rdeč tepih, zraven vse bagre in našega mulca, potem pa hitro po kamero, da kaj ne zamudimo :)- :)- :)- :)- Punce, ko je moj :love: videl, kaj sem naredila, ni mogel verjeti. Prej namreč v bližini tega tepiha ni bilo dovoljeno ne jesti in ne piti, zdaj pa riž in bagri po tleh :)- :)- :)- :)- Mali je bil v "devetih nebesih", riž pa po igri presenetljivo hitro pospravljen v škatlo od čevljev. Tiste poredneže, ki so se kam skrili, bo pa že sesalec našel :) V glavnem so danes sodelavke pokale od smeha, ko sem to pripovedovala. Ampak stvar se obnese in idejo na RR zastonj prodam :) Sem pa še od včerajšnjega plavanja važna 100 na uro! Mali je "pokapiral" sonožni odriv in zdaj plava kot prava žabica! Bravo mulček! Lep pozdravček vsem :)
|
|
|
|
Peskovnik v dnevni sobi 3.11.2004 8:57:06
|
|
|
|
mammika
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Bravo lenny...sej je sam pomembno da so naši malčki srečni ....tepihi se bodo pa že zamenjali...:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Peskovnik v dnevni sobi 3.11.2004 8:58:36
|
|
|
|
MINEJA
|
Bravo za brihtno mamo!:bravo::bravo::bravo: In seveda VELIK BRAVO za malega plavalca!:bravo::bravo::bravo: :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Peskovnik v dnevni sobi 3.11.2004 9:02:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo Lenny in malček! Ja, res je najbolje, da se mamice zavemo, da otrok pač eno pohištvo uniči in se s tem čimprej sprijaznimo. Koliko muk je nam in otrokom potem prihranjeno, pa če lahko otroku tako veselje narediš, kot si ga ti, hvala bugu! Kar se pa plavanja tiče, pa tudi čestitke. Našemu je postajalo vse skupaj skozi bolj dolgočasno. Ampak ta je itak en svoj kaliber. Nič ni hotel poslušati, vse mamice so svoje otročičke animirale z raznimi igračkami, pa kanglicami, pa ne vem še s čim, našemu so bile pa zanimive samo kovinske stopnice, pa proge, pa drugi ljudje, ki so plavali v bazenu. Potem, ko je bil malo večji, pa sploh ni hotel več v vodi biti, samo okrog bazena bi hodil po kolenih in raziskoval.
|
|
|
|
Peskovnik v dnevni sobi 3.11.2004 10:39:54
|
|
|
|
Pupica
|
mami ti si prava brihta nevihta:bravo::bravo::bravo::bravo: bomo idejo kuj kupla(ja se vidi,da sem z gorenjske in da je zastonj) mogoče tut nam kdaj to prav pride:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Peskovnik v dnevni sobi 3.11.2004 13:24:15
|
|
|
|
ninca
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: lenny za genialno idejo z rižem :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za malega plavalčka
|
|
|
|
Peskovnik v dnevni sobi 3.11.2004 13:50:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe....dobra ideja:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2004 15:01:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?