H&M CitY Park (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MINEJA -> H&M CitY Park (3.11.2004 8:41:29)

Punce, danes grem v LJ. A je H&M v CP? Kaj je vse še tam?
Pomagajte mi!

:muca::muca::muca:

Marči -> H&M CitY Park (3.11.2004 9:36:59)

HM je v Citiyu. Sva bila zadnjič noter, pa je bila taka gužva, da sva se samo obrnila. Videla sem veliko cot. Kake pa so, pa nimam pojma. Bomo šli kdaj drugič, ko ne bo take gužve. V gužvi pa sem jaz čisto zmešana, zato tudi ne kupujem na razprodajah.
Lp:rozica:

SILVA -> H&M CitY Park (3.11.2004 9:55:04)

Imaš vse.kar ti srce poželi:)-.V CP imajo veliko trgovin z oblačili,čevlji,imajo tudi tehniko,čokoladnico itd.Če greš pa še v BTC tam imajo pa kar želiš:)-.
Lahko me pa pokličeš pa gremo na kakšen kofetek,ker sem tam zraven doma:kava:.
lp:sloncek:

@dasa@ -> H&M CitY Park (3.11.2004 9:59:26)

baje so ga v lj.do nadalnega zaprl ker majo prodajalke samo iz avstrije in nič slovenk tko sm jest slišala

:angel:

SILVA -> H&M CitY Park (3.11.2004 10:01:51)

Nič ga niso zaprli,sem bla včeri tam.Avstrijke so imeli samo za uvajanje slovenk,drugače so zdej samo slovenske prodajalke.
lp

ninca -> H&M CitY Park (3.11.2004 10:58:06)

hej mineja!!
H&M je v CP-ju
tam pa najdeš še Sportino, Orsay,...:sloncek:

kimi -> H&M CitY Park (3.11.2004 13:40:40)

men h&m že ne bodo zaprli:)- hej v vam povem evropske fore mi jih je tast razložol da kupljeno blagko lahko vrneš in dobiš denar po 1 mesecu :)- se greš tja oblečt si 1 teden v tem in vrneš:)- hecam se punce da no boste mislile da imama čas za take stvari...to dela od mojga fanta stric če rabi kakšno lepo obleko za na večerjo

Anonimen -> H&M CitY Park (3.11.2004 13:52:56)

Angel_ nič ni zaprt...je kar lepo odprt. sem bla dones tam tko da....:zmeden:

BARBARA R. -> H&M CitY Park (3.11.2004 14:47:07)

Splača se ti obiskati čokoladno hišo Rustika,če ste čokoladoholiki ali če rabiš za darilo,jaz imam tudi rada Baziliko-trgovina z "domačimi" zdravili,Ašičevi čaji,otroško kozmetiko,....in pa seveda kar se tiče oblačil zase,obišči NewYorker.

Moje skromno mnenje; :muca:

@dasa@ -> H&M CitY Park (3.11.2004 16:46:09)

no pa sm se zmotla to so pa čenče iz kranja...u kranju lah slišiš use kr hočeš.....same take stvari k poj ne veš a je res anl ne
lp:angel:

LEJLA -> H&M CitY Park (3.11.2004 17:38:15)

hej kimi tko je tud v zda

eni so tko cudni :zmeden: da bojo nakupil recimo ful novoletnih okraskov ...potem jih pa v zacetku januarja vidis ko jih nosijo nazaj v trgovino :)-:zmeden2:

Stran: [1]