Varanje? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> Varanje? (27.6.2007 11:44:41)

Zanima me, kdaj ste posumile, da vas partner vara? Kakšni so bili znaki ? Kako ste ugotovile, da vas res vara?
Moj partner se že kar lep čas obnaša zelo čudno, neprepoznavno. Veliko je od doma, to je tudi narava njegovega dela. Če ima kak telefon velikokrat gre ven govoriti. V spolnost je popolna ledena doba tako, da že več kot eno leto se nisva popolnoma posvetila seksu, ampak samo kvik varianta. Nikoli nima časa ne za pogovor, ne za družino. Boli me da mu mnogi drugi pomenijo več. Zadnje čase moram reči, da se je vse še poslabšalo. Zadnjič sem ga z zelo lepimi besedami in res sem pazila, da mu nebi karkoli narobe rekla, sem se hotela pogovoriti z njim, vendar ne gre. Ko beseda nanese na seks, se kar izgubi, gre ven, postane nemiran, ne odgovarja in še podobne stvari. Ni mi jasno, ko prebiram razne forume, kako ženske hvalijo svoje življenje posebej pestro spolno življenje, pri nas pa je tako mrtvo. Mene dobesedno razganja, vendar se znam zadovoljiti tudi sama. Mislim oz. prepričana sem, da je še nekdo vmes, saj ga kljub vspodbujanju, seksi perilu, pobriti..., ne morem pripraviti do tega,d a bi se ljubila.
Povejte mi, kaj ve mislite??

Anonimen -> RE: Varanje? (27.6.2007 11:49:54)

Mogoče ima pa kakšne probleme z "prijateljem"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Čeprav to da je dosti zdoma in se po telefonu ne pogovarja pred tabo...no ja mal sumljivo - nimam pa sama takih izkušenj tako da ti ne morem dost pomagat.

tanikaa -> RE: Varanje? (27.6.2007 11:54:20)

Postavi ga pred dejstvo. Naj ti pove, če  natepava drugo, da si še ti najdeš drugega. On se veselo prazni v tuji postelji, ti pa doma s prstki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Pridi resnici do dna, ker vsak dan izgubljaš življenje zaradi takega nezrelega osebka, ki ni sposoben rešiti svojih/vajinih problemov.

ronja -> RE: Varanje? (27.6.2007 12:39:03)

Hm, ni nujno, da da te vara... Glede na to, da postane tako nemiren ob pogovoru na seks, je mogoče res nesiguren tu... Morda se boji, da ne more več tako kot včasih in ga je tega strah, pa še sam sebi ne upa priznat... Takrat so moški lahko zelo občutljivi in nepripravljeni na pogovor...

če je bil ves čas dosti zdoma, potem je to lahko pač stil življenja, ni nujno, da vama ugaja (ali vsaj tebi ne), vendar če je isto kot prej, potem ne vem, če te mora skrbet... Glede telefonov pa poglej, ali se umakne tudi, ko sta sama ali samo kadar so še otroci zraven in eje đumbus - včasih se vsi umaknemo, če se hočemo kaj resnega zmenit, okoli nas pa ljudje, ki jih imamo sicer super radi, vendar pa nas pri konkretnem pogovoru dekoncentrirajo...

Se pa strinjam s tanikoo, da ga je najboljše kar direkt vprašat, boš vsaj po reakciji videla, ali te ima kaj skrbet ali ne. Če nima druge in bi rada rešila probleme, pa mu predlagaj, da gresta na kako svetovanje skup, zdaj sem jih že par slišala, da so pohvalili tovrstne terapije - kot pri vseh terapijah najboljše učinkujejo, če prideš dovolj zgodaj...

*alja* -> RE: Varanje? (27.6.2007 12:39:16)

Pogovori se z njim, ker vztrajati v zvezi ki ne temelji na odkritosti in ljubezni je škoda  vajinega življenja!

Mogoče ima res sam kake probleme, ampak če je res sam to zakaj ti jih ne zaupa da bi jih skup rešila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]?

total -> RE: Varanje? (27.6.2007 12:54:52)

Postavi ga pred dejstvo in takoj razčisti,ker boš sam ti trpela.

trojči -> RE: Varanje? (27.6.2007 13:01:03)

Na tem forumu poišči temo, ki govori o znakih varanja. Opazuj, raziskuj. Samo ne bodi nora in ne sprašuj, ker prisežejo pri lastnih otrokih, če varajo!

Mešamdrek -> RE: Varanje? (27.6.2007 13:09:03)

IZVIRNO SPOROČILO: trojči

Na tem forumu poišči temo, ki govori o znakih varanja. Opazuj, raziskuj. Samo ne bodi nora in ne sprašuj, ker prisežejo pri lastnih otrokih, če varajo!

Se strinjam.Najbolje da ga opazuješ in če te že vara da ga dobiš,ker sam ne bo priznal NIKOLI.

baguSka -> RE: Varanje? (27.6.2007 13:22:59)

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Postavi ga pred dejstvo. Naj ti pove, če  natepava drugo, da si še ti najdeš drugega. On se veselo prazni v tuji postelji, ti pa doma s prstki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Pridi resnici do dna, ker vsak dan izgubljaš življenje zaradi takega nezrelega osebka, ki ni sposoben rešiti svojih/vajinih problemov.

Sicer se strinjam s tole izjavo. Vendar ti on tega ne bo priznal. Zal. Se ce ga bos dobila ti ne bo priznal... A ker si ga dobila, se bos vsaj sama prepricala na svoje oci, da je res. Jaz se mojega bivsega zacela sumit, ker se je zacel drugace obnasat, skrivat telefon, sprasevat cudne stvari... Po enem tednu sem prebrala sms, medtem ko je bil na wc-ju, ki ga je ravno takrat prejel, pa se vedno ni priznal. Se ko sem z njo po telefonu govorila ni priznal. Priznal je sele takrat, ko sem mu povedala, da sva z njo naslednji dan zmenjene in da mi bo pokazala vse njegove sms-je. Sele takrat je priznal. Ker je vedu, da nima vec spasa... Sicer se nisem potem dobila z njo, dosegla pa sem priznanje. In prav to potrebujes tud ti, da ves na cem si... Ker si zasluzis vedet in imas vso pravico do tega!! Ker tukaj ne gre vec samo za njegov lajf, ampak tud za tvojega... In ce ti nisi vec del njegovega zivljenja, potem je zelo narobe, da je on se vedno del tvojega!

Anonimen -> RE: Varanje? (27.6.2007 13:25:57)

Ne sam ne bo priznal,boš pa lahko videla reakcijo. Če ga dobro poznaš boš vedela resnico,pa naj reče karkoli.

Je pa res,da ima morda tudi kakšne težave s svojim "prijateljčkom",kot so ti že ostale napisale. Nedolgo nazaj sem pisala svojo izkušnjo o naju z možem in iz izkušenj vem,da so tovrstne težave zelo hude za moškega. Zbije mu samozavest,strah ga je,če mu bo sploh uspelo zadovoljit svojo ljubljeno.... Pa še bi lahko naštevala. Poskusi za kratek čas pozabit na spolnost in se mu drugače posvečaj. Ko veš,da bo doma si rezerviraj varstvo za otroka in ga povabi v kino ali pa nekam kamor on rad zahaja. Tako se bosta sprostila. Povej mu,da ga imaš rada in da si zadnje čase velikokrat osamljena in si želiš,da bi nekako našla čas,da bi ga preživela skupaj samo vidva.
Če je posredi res varanje,se bo pa izmikal na vse možne načine. Želim ti veliko sreče.

Anonimen -> RE: Varanje? (27.6.2007 20:19:16)

Enostavno čutiš in veš. Sem samo enkrat to doživela. Vsaj mislim, da![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

mamsi -> RE: Varanje? (27.6.2007 21:51:59)

Saj si že sama ugotovila, a ne? Vse znake si opisala. Verjetno pa boš za radikalno odločitev hotela dokaze. Daj domišliji prosto pot, razišči stvar sama, če se do sedaj ni želel pogovarjat, se tudi zdaj ne bo. Ne misli na poštenost, ker v tem primeru ne bo rezultatov, sploh če te je 1 leto vlekel za nos. On do tebe ni pošten, če se želiš pogovorit pa te odriva, če si nepotešena,.... Torej nisi srečna, pridi stvari do dna na detektivski način in vzemi vajeti za svoje življenje nazaj v svoje roke.

muška -> RE: Varanje? (28.6.2007 8:10:21)

Pri nas je zelo podobno, ko ima mož veliko dela. Navado ima, da si vse nakoplje na glavo na kupu, potem pa se mu meša od dela, nervoze in gužve.Mi takrat v njegovem urniku ne obstajamo. Od začetka sem norela, zdaj sem se pa že navadila. Ne govorim, da mi je to všeč in da to odobravam, ampak ...navadila sem se.

Telefoni mu zvonijo non stop, večinoma gre takrat ven se pogovorit, ampak pomoje zaradi miru in zasebnosti. Malo opazuj samo sebe! Ko se pogovarjaš po tel. si raje sama, ali te ne moti, če je tisti hip v prostoru še nekdo, ki seveda vleče na ušesa, oz. hočeš nošeč sliši kaj se pogovarjaš ? Jaz priznam, da grem skoraj vedno v drugo sobo, pa naj me kliče bilo kdo, ali mama, ali prijateljica,...

Spolno življenje, ko je pri naši hiši gužva-ga tudi ni. Pa se lahko na glavo postavljam, paradiram naga ali oblečena v ne vem kaj okoli njega, pa ga ne bo ganilo.

Ne vem, jaz ne bi takoj pomislila na varanje. Mogoče je tako (pre)obremenjen, da žal sploh ne vidi kaj se še drugega dogaja okoli njega, razen službe.

Anonimen -> RE: Varanje? (28.6.2007 9:05:50)

IZVIRNO SPOROČILO: muška

Spolno življenje, ko je pri naši hiši gužva-ga tudi ni. Pa se lahko na glavo postavljam, paradiram naga ali oblečena v ne vem kaj okoli njega, pa ga ne bo ganilo.

Zanimivo.. kako smo razlicni.. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Mene pa ravno takrat najbolj prime.. ko imam najvec dela.. Ce mi je dolgcajt.. pol mi je pac totalno dolgcajt.. in se mi niti ne da prekinjat tega dolgcajta.. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Zame definitivno velja.. da moram bit skoz zaposlen do maximuna.. in pol sem heppi.. ce mam prevec cajta pol zabredem v neverjetne razseznosti.. kar se vcasih vidi tud tuki na RR! Izzovem Zahija al pa kej podobnega.. in se urim v argumentih... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anonimen -> RE: Varanje? (30.6.2007 1:55:42)

Mislim, da je bila tema varanja kar nekajkrat predstavljena. Naj vam povem, da sem se v letošnjem letu lotevala velikega projekta: odkrivanja varanja. Začela sem s pogovorom s partnerjem, zakaj toliko pogovorov izven moje prisotnosti. Bila sem noseča 6 mesecev, ko sem začela sumit, da me moj partner vara. Enostavno, do sedaj mi je vedno (vsaj 2x dnevno) govoril, da me ima najraje na svetu, me presenečal s svojo izvirnostjo, resnično bil moški katerega bi želela imeti vsaka ženska.

Ker je bil polnozaposlen, sem si želela zaradi rizične nosečnosti svoje dneve preživeti pri mojih starših. Vem, da se pri njih počutim kot majhen otrok, ljubljena oseba, katero so nosili po rokah. Medtem ko sem jaz preživljala dneve sama, brez partnerja je on poskrbel za svojo "polnozaposlenost".

Tako je minil 1 mesec in potem sem ponorela. Kuhala kosilo, ga čakala cele dneve, tako da nisva jedla ne jaz in ne moj otročiček. Likala mu, ga pripravljala za zmenke....
Nekega dne sem pogledala telefon in ga vprašala kdo so te ženske in zakaj se mora vsak dan slišati z njim. Potem pa izgovori, kateri so res ničvredni, da imajo težave in da jih on samo posluša, ker to potrebujejo potem pa jim poda kak nasvet. Halooooooooooooo.

Če potrebujejo psihologa naj ga same poiščejo. TI imaš svoje težave doma. Sem v zadnjem mesecu in se borim z nosečnostjo, ali bova z otrokom preživela ali ne. TO so bile moje besede namenjene njemu.
GOvoril mi je kako sem depresivna, ljubosumna in da ima samo verbalni stik z njimi.
Skratka po 2 mesecih sem mu rekla, da me ne zanima kaj ima z dekleti, želim da zaključi. Mojih besed ni uslišal.

Pred mesecem dni sem prišla do zaključka. Partner me je 6 mesecev varal. Med drugimi sem se srečala z dekle, katero se je zaljubilo vanj in mi je potem tudi predstavila celotno njujino romanco. Vodil jo je na kraje kateri so bili moji predlogi, kjer sva preživljala nepozabne dneve, noči... Priznal mi je vse kar je bilo s to dekle. Vem, da sem zmagala, ker sem tako vstrajala pri svojem 6. čutu in prišla sem do bistva. 

Ali oditit ali ostati, od poroda sem postala depresivna. Vsako jutro, vsak večer jokam. Tudi ta post pišem s solznimi očmi. Počutim se popolnoma nemočno.

Zakaj nisem odšla. Imava 4 mesečnega sinčka, kateri mi pomeni vse. S partnerjem sva uredila domek in če pomislim skozi kaj vse moram iti, da si uredim novi dom, bom zblaznela. Morda vas bo presenetilo to, da sva s fantom imela odličen sex, vendar žal 5 mesecev nisva smela sexati zaradi nosečnosti in poporodne okrepitve telesa. Obljubljal mi je da bo zdržal, verjela sem mu, ZAKAJ???

Nauk: drage moje, če sumite da vas vara vprašajte direkt svojega partnerja, če vam zanika, naj osebo pokliče v pričo vas in naj jo vpraša točno tisto kar želite, seveda nepozabite na vključitev zvočnika.

Trenutno si ogledujem nova stanovanja. Kljub temu, da se je v 1 mesecu spremenil in mi poskuša dokazati, da me ne želi zgubiti in želi povrniti zaupanje, sem prešibka, da mu rečem, da odhajam. Moji starši mi svetujejo naj resnično premislim. Oni ga imajo radi, mu pa ne morejo oprostiti svojih dejanj.
Partner mi vsak dan govori, kako mu je hudo in da je stvar želel zaključit, ko sva prvič po 5 mesecih sexala. Kljub temu, da sem divja v sexu in mi sex pomeni veliko, verjamite drage moje to - varanja ne počnejo samo zato, ker bi jim sex primanjkoval je več dejavnikov, med drugimi tudi ta, da želijo dobiti potrditev od žensk, da so še vedno "IN", še zlasti od mlajših žensk.

Vam bom o moji določitvi še pisala.

LP

Anonimen -> RE: Varanje? (30.6.2007 2:01:29)

Ne vem.....če je raje z drugo, naj bo.

baguSka -> RE: Varanje? (30.6.2007 2:02:23)

Oh anonimna... kot bi brala svojo zgodbo... le da midva se nisva mela otrok... Po drugem varanju sem ugotovila, da tak pac je in nato je slo samo se navzdol... Pika na i za zakljucek zgodbe, pa so bli samo se ne skupni interesi in zelje. Zelim ti vso sreco v zivljenju in da cimprej spoznas Mr.Pravega. ;) Jaz sem ga in ga ne sputim za nic vec na svetu. :)

baguSka -> RE: Varanje? (30.6.2007 2:04:21)

Pa se to: ce bos vztrajala, potem se tako odloci zase!!!! Ne odlocaj se za svoje starse in druge ljudi okoli vaju!!! Njegovo ljubezen si zasluzis TI in nihce drug okoli njega, sploh pa ne tvoji starsi!!! Zapomni si to!!!

baguSka -> RE: Varanje? (30.6.2007 2:04:21)

Pa se to: ce bos vztrajala, potem se tako odloci zase!!!! Ne odlocaj se za svoje starse in druge ljudi okoli vaju!!! Njegovo ljubezen si zasluzis TI in nihce drug okoli njega, sploh pa ne tvoji starsi!!! Zapomni si to!!!

SISI25 -> RE: Varanje? (30.6.2007 10:44:37)

Prva anonimna, meni se v vajini zvezi ne zdi problem samo ali vara ali ne. Zdi se mi, da ti v tej zvezi (pa tudi če on ne vara) nisi srečna. Jaz bi se na tvojem mestu poskusila pogovoriti z njim, pa ne samo o varanju ampak na splošno o vajini zvezi, ker se mi zdi, da ni takšna kot bi morala biti.
Kar se pa tiče varanja pa je res, da verjetno ne bo priznal tudi če vara. Kot so nekatere rekle, ti verjtno že 6 čut pove, če je nekaj na tem.

Drugače sem pa jaz imela čisto podobno situacijo, ampak se niti nisem kaj veliko ubadala s tem ali me vara ali ne. Vem, da v zvezi nisem bila srečna in za mene tudi to ni bila nevem kakšna zveza, če sva živela vsak svoje življenje, skupnega pa poleg otroka tako ali tako nisva nič imela. Zato sem raje šla. Ampak tvoje situacije ne poznam.

Druga anonimna pa upam, da se boš pravilno odločila pa kakršnakoli odločitev že bo. Samo ti veš, ali mu lahko takšno stvar odpustiš ali ne. In če mu še vedno lahko zaupaš.
Naj pa ne bodo drugi razlog, da ostaneš z njim, ne tvoji starši, ne otrok in še najmanj stanovanje.

Kar se pa potrditve tiče, da so/smo še vedno IN. Saj potrditev jih/nas veliko išče, ampak mislim, da bi vsak moral vedeti, kje se ta potrditev konča. In mislim, da bi se tvojemu morala končati že dosti pred pristankom v postelji.

srki -> RE: Varanje? (30.6.2007 10:55:56)

Lahko da je varanje, lahko pa ima čisto druge probleme. Včasih je že tako, da vsi indici kažejo na neko stvar, za katero si prepričan, da je to to, izkaže pa se drugače.

Direktno ga vprašaj, ali ima drugo ali ne.

Vseeno mi je pa malo čudno, da ga nobena stvar več ne gane, kar se tiče spolnosti.

In res ne razumem in nikoli ne bom razumela, če ni več ljubezni, če med dvema ni več neke povezatnosti, zakaj varati? Zakaj ne konča tega dvojnega življenja in reče, ženski, ali pa obratno, da gresta vsak svojo pot?

Anonimen -> RE: Varanje? (2.7.2007 20:46:36)

Včasih je zelo težko poslušati svoje srce, zato pa potrebuješ mnenja najbližjih. Pri moji odločitvi vsekakor ne bodo vplivali starši ali stanovanje, lahko pa moj otrok in moje srce. Verjamem, da marsikatera ženska bi naredila drugače kot trenutno delam jaz. Ja verjetno bi ga poslale nekam in bi še isti čas spakirale ter ga zapustila. Vendar jaz tehtam in tehtam določene stvari katere so za mene in mojega otroka najpomembnejše v tem trenutku. Težko je narediti korak pri moji situaciji. No ja veliko ozadja tudi ne poznate.

Kakorkoli, trenutno še vedno prebolevam storjeno dejanje mojega partnerja in se poskušam normalizirat. Upam, da me razumete.

Stran: [1]