Anonimen -> RE: Varanje? (30.6.2007 1:55:42)
|
Mislim, da je bila tema varanja kar nekajkrat predstavljena. Naj vam povem, da sem se v letošnjem letu lotevala velikega projekta: odkrivanja varanja. Začela sem s pogovorom s partnerjem, zakaj toliko pogovorov izven moje prisotnosti. Bila sem noseča 6 mesecev, ko sem začela sumit, da me moj partner vara. Enostavno, do sedaj mi je vedno (vsaj 2x dnevno) govoril, da me ima najraje na svetu, me presenečal s svojo izvirnostjo, resnično bil moški katerega bi želela imeti vsaka ženska. Ker je bil polnozaposlen, sem si želela zaradi rizične nosečnosti svoje dneve preživeti pri mojih starših. Vem, da se pri njih počutim kot majhen otrok, ljubljena oseba, katero so nosili po rokah. Medtem ko sem jaz preživljala dneve sama, brez partnerja je on poskrbel za svojo "polnozaposlenost". Tako je minil 1 mesec in potem sem ponorela. Kuhala kosilo, ga čakala cele dneve, tako da nisva jedla ne jaz in ne moj otročiček. Likala mu, ga pripravljala za zmenke.... Nekega dne sem pogledala telefon in ga vprašala kdo so te ženske in zakaj se mora vsak dan slišati z njim. Potem pa izgovori, kateri so res ničvredni, da imajo težave in da jih on samo posluša, ker to potrebujejo potem pa jim poda kak nasvet. Halooooooooooooo. Če potrebujejo psihologa naj ga same poiščejo. TI imaš svoje težave doma. Sem v zadnjem mesecu in se borim z nosečnostjo, ali bova z otrokom preživela ali ne. TO so bile moje besede namenjene njemu. GOvoril mi je kako sem depresivna, ljubosumna in da ima samo verbalni stik z njimi. Skratka po 2 mesecih sem mu rekla, da me ne zanima kaj ima z dekleti, želim da zaključi. Mojih besed ni uslišal. Pred mesecem dni sem prišla do zaključka. Partner me je 6 mesecev varal. Med drugimi sem se srečala z dekle, katero se je zaljubilo vanj in mi je potem tudi predstavila celotno njujino romanco. Vodil jo je na kraje kateri so bili moji predlogi, kjer sva preživljala nepozabne dneve, noči... Priznal mi je vse kar je bilo s to dekle. Vem, da sem zmagala, ker sem tako vstrajala pri svojem 6. čutu in prišla sem do bistva. Ali oditit ali ostati, od poroda sem postala depresivna. Vsako jutro, vsak večer jokam. Tudi ta post pišem s solznimi očmi. Počutim se popolnoma nemočno. Zakaj nisem odšla. Imava 4 mesečnega sinčka, kateri mi pomeni vse. S partnerjem sva uredila domek in če pomislim skozi kaj vse moram iti, da si uredim novi dom, bom zblaznela. Morda vas bo presenetilo to, da sva s fantom imela odličen sex, vendar žal 5 mesecev nisva smela sexati zaradi nosečnosti in poporodne okrepitve telesa. Obljubljal mi je da bo zdržal, verjela sem mu, ZAKAJ??? Nauk: drage moje, če sumite da vas vara vprašajte direkt svojega partnerja, če vam zanika, naj osebo pokliče v pričo vas in naj jo vpraša točno tisto kar želite, seveda nepozabite na vključitev zvočnika. Trenutno si ogledujem nova stanovanja. Kljub temu, da se je v 1 mesecu spremenil in mi poskuša dokazati, da me ne želi zgubiti in želi povrniti zaupanje, sem prešibka, da mu rečem, da odhajam. Moji starši mi svetujejo naj resnično premislim. Oni ga imajo radi, mu pa ne morejo oprostiti svojih dejanj. Partner mi vsak dan govori, kako mu je hudo in da je stvar želel zaključit, ko sva prvič po 5 mesecih sexala. Kljub temu, da sem divja v sexu in mi sex pomeni veliko, verjamite drage moje to - varanja ne počnejo samo zato, ker bi jim sex primanjkoval je več dejavnikov, med drugimi tudi ta, da želijo dobiti potrditev od žensk, da so še vedno "IN", še zlasti od mlajših žensk. Vam bom o moji določitvi še pisala. LP
|
|
|
|