Strah (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Janika -> Strah (3.11.2004 7:45:12)

Pozdravljene, danes sem se prvic preselila eno nadstropje višje k vam in upam da mi boste pomagale. Vceraj sem naredila CB ki je potrdil mojo zeljeno nosečnost, pa vendar cutim nek strah ki si ga ne znam razlozit.

pomagajte...

Soncnica -> Strah (3.11.2004 7:47:51)

Najprej :bravo::bravo::bravo:! Naj te ne bo strah, sprosti se in uživaj!!! VSE BO OK

:sloncek:

Sončnica

Jančika_ -> Strah (3.11.2004 8:09:24)

Janika, te čisto razumem, po moje se vsaka :nosecka: kdaj tako počuti. Tudi jaz sem se, predvsem na začetku. Ne se prepustit strahu. Saj boš videla, že po prvem pregledu boš bolj prepričana vase, po NS pa sploh.:)

In :bravo::bravo::bravo: za :modri:!

Lp, Jana:racka:

pravljica -> Strah (3.11.2004 9:43:51)

bravo janika...mene je še zdaj strah pa sem kao že skoraj 1 mesec noseča...še zdaj ne morem verjet...nimam nobenih znakov, sam črtico so ble na treh testih pa M ni :)...pa še zmeri tist občutek, kaj bo na prvem pregledu v torek...upam da so najini občutki brez veze

SU -> Strah (3.11.2004 15:05:28)

Najprej iskrene čestitke :bravo: :duda: !!!
Tudi pri meni je bilo tako, da sem si najprej zelo, zelo želela :modri: :roza: , ko pa sta se prikazali, pa sem obnemela in bla popolnoma resna ( za razliko od mojega "skakajočega" možička :)- )!
Vesela, a prestrašena s tisoč in tisoč vprašajčki v glavi!! :) Še zdaj me včasih napade trema, ampak se resnično veselim male bibe/bibeka :) ... Saj takšna reakcija je normalna - imeti otročka ni kar tako, kot bi šla v "špecerijo"... Ampak bo ta strah mimo. Boš videla. Počasi boš videla vse stvari kako se bodo uredile, kako bo vse steklo naprej, ...
Želim ti lepo in predvsem mirno nosečnost!! Ne skrbi!
LP, Saša (17,3/7)

kimi -> Strah (3.11.2004 18:26:50)

se strinjam s sončico grde misli z glave in čimveč smejanja in srečnih dni pa bo vse ok

Stran: [1]