Šola za bodoče starše- Vošnjakova MB (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

annie -> Šola za bodoče starše- Vošnjakova MB (27.6.2007 10:29:38)

Zanimam se za šolo za bodoče starše na Vošnjakovi v MB. Meni je G na zadnjem pregledu dala neko tel.št., da se pozanimam glede šole, vendar sploh noben ne dvigne, pa že tretji dan kličem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jaz sem sedaj v 29t in neka moja kolegica je rekla, da baje pred 30t sploh ne moreš hoditi na ta predavanja. Je to res? Pa kako je sploh s tem, a se moraš prej prijavit oz. kdaj so sploh termini predavanj? Hvala za kakršenkoli odgovor!

Mokka1 -> RE: Šola za bodoče starše- Vošnjakova MB (27.6.2007 11:08:39)

Šola se začne vsako prvo sredo v mesecu ob 18,30 (se pravi, da se naslednja začne 4.7.) in lahko kar tam prideš (6. nadtstropje), pa se vpišeš v zvezek. Je pa 6 sestankov.
Midva imava danes zadnji sestanek.
Kar se pa tednov nosečnosti tiče, pa radi vidijo, če si že v osmem mesecu, ker drugače "baje" do poroda že vse pozabiš - jaz se na to nisem ozirala, sem začela s šolo v 27. tednu.

malecka_mateja -> RE: Šola za bodoče starše- Vošnjakova MB (27.6.2007 13:54:31)

točno tako kot ti je Mokka1 napisala!sploh ne kliči ker ti bo isto povedala!tzi kar idi prvo sredo tja in to je to!
lahko že greš!ne komplicirrajo preveč!jaz sem šla tudi dva meseca prej!tako da ni panike!
papa

Stran: [1]