Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 30.6.2007 10:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
tut prav
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 10:50:52
|
|
|
|
Moyca_
|
a tukaj pa ne gre čvekat čveke!!!!?????
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 10:53:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa so teme od včeraj o Španski kremci in muhci????
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 10:54:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja to se tudi jaz sprašujem
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 11:35:32
|
|
|
|
Anonimen
|
so ju mogli skenslat, če sta bili pa čist poprdeni...btw vojakinja, kul verz...kako je že šel?? "Ne prdite po temi, če je govora o kremi."
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 11:39:01
|
|
|
|
baguSka
|
O cemu je debata?
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 11:45:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Heeej, lepo te je vidt ...jah da so uceri zbrisal 2 temi, ker smo prevec smetil...bomo od zdejj naprej pridni in tuki smetil
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 11:50:31
|
|
|
|
baguSka
|
Packi... najprej smetite, pol morjo pa se drugi za vami pospravljat...
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 11:53:45
|
|
|
|
Anonimen
|
hja, če bi samo smetil...tud prdel smo na orto...fiiiijuuuuuu sam, Baguska, tista je bla pa legendarna...da si svojmu hlače iz riti strgala...je skor mene raztrgal, k sem prebrala
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 11:59:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Packi... najprej smetite, pol morjo pa se drugi za vami pospravljat... me pa res zanima kdo je bil ta falot.. k je tok smetil.. Srecka a ne? Sej sem vedu..
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 12:01:48
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka sam, Baguska, tista je bla pa legendarna...da si svojmu hlače iz riti strgala...je skor mene raztrgal, k sem prebrala ja... in to kavbojke... nc jasn
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 12:04:41
|
|
|
|
baguSka
|
Srecka a ne? Sej sem vedu.. no no.. da nebi o tem kdo je vecji pacek...
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 12:06:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka sam, Baguska, tista je bla pa legendarna...da si svojmu hlače iz riti strgala...je skor mene raztrgal, k sem prebrala ja... in to kavbojke... nc jasn A te je tolk prjel al kaj?
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 12:07:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Srecka a ne? Sej sem vedu.. no no.. da nebi o tem kdo je vecji pacek... ja.. itak.. ni treba nc o tem.. sej se ve.. Zakaj hudica pa Zahi vec nc ne pride.. on je tud vcas kej dobr zasmetu.. Mu je viza potekla?
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 12:10:54
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka sam, Baguska, tista je bla pa legendarna...da si svojmu hlače iz riti strgala...je skor mene raztrgal, k sem prebrala ja... in to kavbojke... nc jasn A te je tolk prjel al kaj? ja taka nuja je bla, k mi je tok sexi...
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 12:12:03
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Srecka a ne? Sej sem vedu.. no no.. da nebi o tem kdo je vecji pacek... ja.. itak.. ni treba nc o tem.. sej se ve.. Zakaj hudica pa Zahi vec nc ne pride.. on je tud vcas kej dobr zasmetu.. Mu je viza potekla? sej se ve ja.. Zahi je reku, da nas ma dost za neki cajta...
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 12:12:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Tjazy..kolk je kej km tale tvoj minime naredu? Kadarkoli pogledam on hodi če veš sploh o čem govorim
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 12:13:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Zahi je reku, da nas ma dost za neki cajta... A tebe tud??
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 12:13:45
|
|
|
|
Taula
|
Mu je viza potekla? Zadnjič smo ga užalili.
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 12:14:22
|
|
|
|
baguSka
|
Tjazy..kolk je kej km tale tvoj min naredu? a zdej se temu ze kilometrina rece??
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 12:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži Tjazy..kolk je kej km tale tvoj minime naredu? Kadarkoli pogledam on hodi če veš sploh o čem govorim Sej lahk zracunas,.. zmeris razdaljo koraka.. in cas ko prehodi en korak.. in pol to zracunas.. ni tezko.. Hodi pa recimo ze ene 3 mesce..
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 12:15:15
|
|
|
|
baguSka
|
A tebe tud?? Itak. Mene se najbl pomoje.
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 12:15:54
|
|
|
|
baguSka
|
Zadnjič smo ga užalili. Aja? Zakaj? Kaj pa ste mel?
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 12:16:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Mu je viza potekla? Zadnjič smo ga užalili. Pa ravno ti.. ko sta vedno skupi kufre pakirala..
|
|
|
|
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 10.7.2007 12:17:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Zadnjič smo ga užalili. Aja? Zakaj? Kaj pa ste mel? Jst nc ne vem..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?