Rubin. -> Refleksni ugriz? (26.6.2007 20:29:53)
|
Danes sva bile z malo na vadbi (kot že velikokrat doslej) in je bila sploh zelo dobro razpoložena. Naj povem, da ima telovadbo izredno rada, tako da ko ji že rečem da greva, mi pomaga nahrbtnik pripravit, copate prinese in komaj čaka da greva. No da nadaljujem, prav tako rada ima tudi otroke, jim daje žoge, se lovi z njimi, nasploh je zelo ljubeča, gre do katerega ga poboža ... Danes, kot se že omenila, pa je bila sploh zelo dobro razpoložena, tako je šla do ene deklice in jo objela, nakar se zasuče z solzami v očeh in mi moli prstek. Jaz sem bila, ne vem mogoče en meter proč, vse opazovala in jebešterga nisem videla kaj se je zgodilo, pa mi ati od te deklice pravi, to je bilo refleksno. ??? Kaj je bilo refleksno? Ja to, da jo je ugriznila. (In to mi pove, tako kot bi rekel jutri bo sončno.) Pogledam od tamale prst in res, skoraj do krvi, poznali so se vsi zobje, prst je postajal moder. In jaz sem ostala brez besed, pa se to ne zgodi pogosto. Pa me zanima: - a je grizenje sprejemljivo? Ati od deklice namreč ni reagiral, to se mu je zdelo čisto samo po sebi umevno. A smo v džungli? Jaz moji namreč ne dovolim nobene agresije nad nobeni živimi bitji. - kot drugo pa me zanima, kakšne izkušnje mora imeti ta otrok, da se tako odzove na objem??? Sicer res ne vem, če deklica obiskuje vrtec, ampak od kolegice otrok, po enem letu vrtca ne prenese dotika drugih otrok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Res ne vem kaj se tam dogaja, a dopuščajo nasilno vedenje? Aja, pa še to naša ima 22 mesecev, deklica pa več kot tri leta.
|
|
|
|