epiduralna anestezija (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> epiduralna anestezija (4.11.2004 20:48:52)

Joj, sem šele prepozno videla, da sploh nisem do konca odgovorov pogledala. Tisto sem vprašala Abby.

xandra -> epiduralna anestezija (4.11.2004 22:12:15)

hvala vsem, ki ste opisale kako EA izgleda. po moje je v sloveniji še vedno preveč tega, da je "naravno" edino ok. da spoznavamo tudi druge in seveda prijetnejše možnosti rojevanja gre prav gotovo zahvala tudi ringaraji, za kar sem hvaležna, saj spet bolj sproščeno gledam na EA. sama vem, da bom (če bo kazalo na hudo) poskusila. (če bo anastezist na voljo in če bo vse tako....) vesela sem, da res izgleda tako, kot sem si predstavljala: le brez bolečin.
no, ker bomo pri nas kmalu zibali, bom seveda sporočila kako je šlo.
veliko veselja s trebuščki!!!

barby* -> epiduralna anestezija (5.11.2004 9:16:52)

Halo Manca:zajcek:
a si slučajno T*** iz LJ?
pozdravček
barby:metulj:

Abby -> epiduralna anestezija (5.11.2004 12:13:03)

Seveda ni bil tak užitek, da bi za lastno ugodje šla še 1x rojevat. Ampak tako hudo, da se ne bi dalo zdržat, pa tudi ni bilo. V bistvu bi pa raje vsako leto enkrat rodila, kot pa prebolevala gripo. Res pa najbrž moj porod ni bil grozno hud.
Če ne bi bilo potrebno, hm...če bi me punčka lepo prosila, bi naredila zanjo tudi tako bolečo neugodnost. Tudi če ne bi bilo življenjskega pomena.

barby* -> epiduralna anestezija (17.11.2004 9:02:03)

:)-:)-:)- Sem vedla!!!!!!
v petek mam pregled v LJ - bom po možičkih prišla da tvojega tel., da ne bojo rekli da mava vročo linijo na RR...Se javim!

pozdravček in lupčka za Manco!!!

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]