Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
kam? Mi lahko priporočite kakšen fajn kraj na slov.obali,imamo 5 mes. in skoraj tri leta. Kaj pa kakšen poceni apartma mogoče z vrtom in igrali v bližini? Nameravali smo iti ta vikend,če bo vreme o.k.Mogoče katera primorka kej oddaja? hvala,lahko tudi zs
Če greste v Jagodje, se boste morali na plažo voziti z avtom, ker je to precej v hribu. No če vam je to všeč potem je vseeno, samo jaz vem, da ne grem na dopust, da se moram na plažo voziti vsak dan (al pa še celo dvakrat) z avtom.
Je čisto odvisno, kje v Jagodju je apartma. Če je na začetku, potem je do plaže v Simonovem zalivu 10-15 minut počasne hoje. To pa mislim, da ni tak problem. V Simonovem zalivu je super za otroke. Pa tudi sence je dovolj. Mi hodimo tja na dopust vsako leto za 14 dni že od leta 2001. Mi je zelo všeč. LP
celo življenje že hodim na morje v Izolo in je super sicer mi je plaža pri svetilniku bolj všeč (ne maram gužve), ampak je pa v Simonovem zalivu veliko bolj primerna za otroke mi imamo do plaže 20 min peš, pa tudi otroke in ni problem Jagodje je pa res v hrib, ampak se začne že ob glavni cesti, od koder je res zelo blizu do plaže - preveri, na katerem koncu so