Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pred dopustom izgubljena osebna 26.6.2007 18:54:32
|
|
|
|
Anonimnica
|
Naslednji vikend najbi odleteli v Grčijo, a smo izgubili sinovo osebno izkaznico. Sicer je že nekaj časa, da so jo peklicali, zdaj pa smo naročili novo, a so nam rekli, da je čakalna doba od 14 dni do 3 tedne! n da se ne da pohitrit! Jaz sem na robu živcev. Potovanje smo že v celoti plačali, sicer smo plačali riziko odpovedi, a sploh ne vem, kako je zdaj s tem. Ali bomo dobili denar nazaj? Ali je res treba toliko časa čakati, da ti ga vrnrejo (9 tednov??????). Namreč, ni mala vsota denarja! In za ta denar bi lahko poiskali kako drugo varianto. Tako sem žalostna, edini teden ko bi res imeli dopust, zdaj pa to. Nočna mora. Ali mi lako kdo kaj svetuje?
< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 26.6.2007 19:01:06 >
|
|
|
|
RE: Pred dopustom izgubljena osebna 26.6.2007 19:21:48
|
|
|
|
čaki
|
mi smo osebno dobili zdaj po enem tednu. nevem zakaj je pri vas tako?? mogoče zato, ker je bla prejšna izgubljena...
|
|
|
|
RE: Pred dopustom izgubljena osebna 26.6.2007 19:27:11
|
|
|
|
Anonimnica
|
Ne, glede tega, da je bila izgubljena, je že urejeno, je že narejen preklic in baje se za izdelavo osebne izkaznice čaka toliko časa. Nimam pojma zakaj. Kaj pa potni list? Ve kdo, koliko časa se čaka?
|
|
|
|
RE: Pred dopustom izgubljena osebna 26.6.2007 19:57:11
|
|
|
|
*pepelka*
|
Tudi nam so rekli, da je na osebno potrebno čakati 14 dni do 3 tedne, a smo jo dobili v enem tednu. Ne se sekirat že v naprej. Saj jo boste do časa dobili.
|
|
|
|
RE: Pred dopustom izgubljena osebna 26.6.2007 20:59:00
|
|
|
|
adrijana.sara
|
Tudi jaz sem za prvi maj trepetala, če bom dobila osebno pravnočasno in sem jo po enem tednu, pa mi je tudi rekla 2, 3 tedne. Meni so rekli, da ne morejo pospešiti izdelave-dati pod prioriteto, znanki so pa na drugi upravni enoti to isti teden lahko. Tako, da gre če hočejo. Probaj malo zatežit in pokliči kaj se dogaja, v računalniku lahko vidi, če je še v obdelavi ali je izdelana. Da ti ne bo šlo preveč živcev.
|
|
|
|
RE: Pred dopustom izgubljena osebna 27.6.2007 9:14:29
|
|
|
|
ribica.
|
Da se dobit prej. Je pa zelo priporocljivo, da mas vsaj mal veze ali da poznas koga, ki pozna tite babe tam, ki dajejo osebne ven. Govorim iz izkusenj.
|
|
|
|
RE: Pred dopustom izgubljena osebna 27.6.2007 9:17:14
|
|
|
|
orhideja75
|
pri nas čakaš na osebno točno 7 dni. smo jo ravno naročili za sina, ker mu je pretekla. za potni list pa čakaš dlje časa. vsaj pri nas. lahko pa daš pod nujno (za osebno) in je 4-5 dneh. tako so mi rekli na občini.
|
|
RE: Pred dopustom izgubljena osebna 27.6.2007 9:33:26
|
|
|
|
tinkamiška
|
Na tvojem mestu bi šla kr do nadrejenega in njemu razložila zadevo. Včasih so tiste babe tam na šalterjih malo sitne in se delajo pomembne.... Smo pa tudi mi čakali na osebno 1 teden. LP, Tinka
|
|
RE: Pred dopustom izgubljena osebna 27.6.2007 10:08:29
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimnica Ne, glede tega, da je bila izgubljena, je že urejeno, je že narejen preklic in baje se za izdelavo osebne izkaznice čaka toliko časa. Nimam pojma zakaj. Kaj pa potni list? Ve kdo, koliko časa se čaka? Kolikor jaz vem se da dobiti po hitrem posopku,seveda proti plačilu.Izkušnje imam sicer s potnim listom samo po moje je isto za osebno.
|
|
|
|
RE: Pred dopustom izgubljena osebna 27.6.2007 10:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes sem dala osebno delat in so rekli 7 do 10 dni.
|
|
|
|
RE: Pred dopustom izgubljena osebna 27.6.2007 10:55:42
|
|
|
|
Nika v službi
|
Redni postopek je cca. 7 dni za osebno, vendar se v obeh primerih (tako za OI in PL) da obiti postopke. Meni so šli tako dvakrat na roko, sicer pri izdaji PL, ampak vseeno. Prvič je bil ukraden in sem zaradi službene poti potrebovala nujno novega in so mi ga poslali iz Mirage NM direktno po hitri pošti!! Drugič sem na UE, takrat še na Mačkovi, predstavila težavo in dobila PL v 3 dneh. Stopi do upravne enote, ne vem iz kje si, lahko kličeš tudi v LJ, zahtevaj kakšno vodjo, predloži potrdila o vplačanem dopustu, jokaj, stokaj, prosi. Ni vrag, da ne bi uspelo, vse se da!!
|
|
|
|
RE: Pred dopustom izgubljena osebna 29.6.2007 11:30:40
|
|
|
|
Anonimnica
|
Da vam poročam: bila sem vsa obupana, jezna na cel svet, potem pa mi je prijateljica svetovala, da naj poskusim na drugi ue. In sem res dala delat še potni list za otroka na drugi ue, kjer so mi brez težav obljubili, da ga dobim še ta teden. In ne boste verjeli: v sredo popoldne sem ga dala delat, danes ga imam že v roki! Torej je problem sam naša ue. Seveda sem jih poklicala in in se jim zahvalila za "prijaznost".
|
|
|
|
RE: Pred dopustom izgubljena osebna 29.6.2007 12:01:17
|
|
|
|
Nika v službi
|
Eko, saj sem ti rekla. Me veseli, da se je uredilo, sedaj pa uživajte počitnice in pomirite živčke, ki so bili te dneve napeti. Katera pa je ta zahojena UE?!
|
|
|
|
RE: Pred dopustom izgubljena osebna 29.6.2007 14:14:37
|
|
|
|
tinkamiška
|
|
|
RE: Pred dopustom izgubljena osebna 30.6.2007 22:48:55
|
|
|
|
alpeli
|
Tudi jaz sem naročila osebni izkaznici za oba otroka(stari potekli) in sem prosila za čimprejšno ureditev novih.Na uradu sem bila prejšno sredo, v torek pa sem po pošti že dobila nove.Torej sem čakala ,vključno s soboto in nedeljo 5 dni.Uradnica mora na prošnjo za zamenjavo napisati NUJNO in stvar se da urediti.
|
|
|
|
RE: Pred dopustom izgubljena osebna 30.6.2007 22:51:12
|
|
|
|
alpeli
|
oSedaj sem komaj opazila da si zadevo že uredila. Želim ti lep dopust.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Čigave so stopinje v snegu?Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?