|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pred dopustom izgubljena osebna
26.6.2007 18:54:32   
Anonimnica
Naslednji vikend najbi odleteli v Grčijo, a smo izgubili sinovo osebno izkaznico. Sicer je že nekaj časa, da so jo peklicali, zdaj pa smo naročili novo, a so nam rekli, da je čakalna doba od 14 dni do 3 tedne!
n da se ne da pohitrit! Jaz sem na robu živcev. Potovanje smo že v celoti plačali, sicer smo plačali riziko odpovedi, a sploh ne vem, kako je zdaj s tem.

Ali bomo dobili denar nazaj? Ali je res treba toliko časa čakati, da ti ga vrnrejo (9 tednov??????). Namreč, ni mala vsota denarja! In za ta denar bi lahko poiskali kako drugo varianto. Tako sem žalostna, edini teden ko bi res imeli dopust, zdaj pa to. Nočna mora.

Ali mi lako kdo kaj svetuje?

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 26.6.2007 19:01:06 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pred dopustom izgubljena osebna
26.6.2007 19:21:48   
čaki
mi smo osebno dobili zdaj po enem tednu. nevem zakaj je pri vas tako??user posted image user posted image user posted image
mogoče zato, ker je bla prejšna izgubljena...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2007 19:27:11   
Anonimnica
Ne, glede tega, da je bila izgubljena, je že urejeno, je že narejen preklic in baje se za izdelavo osebne izkaznice čaka toliko časa. Nimam pojma zakaj.

Kaj pa potni list? Ve kdo, koliko časa se čaka?

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2007 19:57:11   
*pepelka*
Tudi nam so rekli, da je na osebno potrebno čakati 14 dni do 3 tedne, a smo jo dobili v enem tednu. Ne se sekirat že v naprej. Saj jo boste do časa dobili.

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2007 20:59:00   
adrijana.sara
Tudi jaz sem za prvi maj trepetala, če bom dobila osebno pravnočasno in sem jo po enem tednu, pa mi je tudi rekla 2, 3 tedne. Meni so rekli, da ne morejo pospešiti izdelave-dati pod prioriteto, znanki so pa na drugi upravni enoti to isti teden lahko. Tako, da gre če hočejo. Probaj malo zatežit in pokliči kaj se dogaja, v računalniku lahko vidi, če je še v obdelavi ali je izdelana. Da ti ne bo šlo preveč živcev.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2007 9:14:29   
ribica.
Da se dobit prej. Je pa zelo priporocljivo, da mas vsaj mal veze ali da poznas koga, ki pozna tite babe tam, ki dajejo osebne ven. Govorim iz izkusenj.

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2007 9:17:14   
orhideja75
pri nas čakaš na osebno točno 7 dni. smo jo ravno naročili za sina, ker mu je pretekla. za potni list pa čakaš dlje časa. vsaj pri nas. lahko pa daš pod nujno (za osebno) in je 4-5 dneh. tako so mi rekli na občini. 

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2007 9:33:26   
tinkamiška
Na tvojem mestu bi šla kr do nadrejenega in njemu razložila zadevo. Včasih so tiste babe tam na šalterjih malo sitne in se delajo pomembne....

Smo pa tudi mi čakali na osebno 1 teden.

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2007 10:08:29   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimnica

Ne, glede tega, da je bila izgubljena, je že urejeno, je že narejen preklic in baje se za izdelavo osebne izkaznice čaka toliko časa. Nimam pojma zakaj.

Kaj pa potni list? Ve kdo, koliko časa se čaka?

Kolikor jaz vem se da dobiti po hitrem posopku,seveda proti plačilu.Izkušnje imam sicer s potnim listom samo po  moje je isto za osebno.

Neposredna povezava do sporočila: 9
27.6.2007 10:18:27   
Anonimen
Danes sem dala osebno delat in so rekli 7 do 10 dni.

(odgovor članu Mešamdrek)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.6.2007 10:55:42   
Nika v službi
Redni postopek je cca. 7 dni za osebno, vendar se v obeh primerih (tako za OI in PL) da obiti postopke. Meni so šli tako dvakrat na roko, sicer pri izdaji PL, ampak vseeno. Prvič je bil ukraden in sem zaradi službene poti potrebovala nujno novega in so mi ga poslali iz Mirage NM direktno po hitri pošti!! Drugič sem na UE, takrat še na Mačkovi, predstavila težavo in dobila PL v 3 dneh. Stopi do upravne enote, ne vem iz kje si, lahko kličeš tudi v LJ, zahtevaj kakšno vodjo, predloži potrdila o vplačanem dopustu, jokaj, stokaj, prosi. Ni vrag, da ne bi uspelo, vse se da!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2007 11:30:40   
Anonimnica
Da vam poročam: bila sem vsa obupana, jezna na cel svet, potem pa mi je prijateljica svetovala, da naj poskusim na drugi ue. In sem res dala delat še potni list za otroka na drugi ue, kjer so mi brez težav obljubili, da ga dobim še ta teden. In ne boste verjeli: v sredo popoldne sem ga dala delat, danes ga imam že v roki!

Torej je problem sam naša ue. Seveda sem jih poklicala in in se jim zahvalila za "prijaznost".

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2007 12:01:17   
Nika v službi
Eko, saj sem ti rekla. Me veseli, da se je uredilo, sedaj pa uživajte počitnice in pomirite živčke, ki so bili te dneve napeti.

Katera pa je ta zahojena UE?!

Neposredna povezava do sporočila: 13
29.6.2007 14:14:37   
tinkamiška
user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.6.2007 22:48:55   
alpeli
Tudi jaz sem naročila osebni izkaznici za oba otroka(stari potekli) in sem prosila za čimprejšno ureditev novih.Na uradu sem bila prejšno sredo, v torek pa sem po pošti že dobila nove.Torej sem čakala ,vključno s soboto in nedeljo  5  dni.Uradnica mora na prošnjo za zamenjavo napisati  NUJNO  in  stvar se da urediti.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.6.2007 22:51:12   
alpeli
oSedaj sem komaj opazila da si zadevo že uredila.user posted image
Želim ti lep dopust.

(odgovor članu alpeli)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.7.2007 22:52:47   
BLAŽIKA
No vidiš da se da rešit brez sivih las. Pa lep dopust user posted image user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu alpeli)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?