Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: gmail - kako dodat več prejemnikov? 26.6.2007 15:09:05
|
|
|
|
Anonimen
|
samo tipkaš prve črke pa ti jih sam doda npr. m pa ti pokaže vse na m pa samo klikneš, pa potem vtipkaš p pa ti vse na p pokaže...
|
|
|
|
RE: gmail - kako dodat več prejemnikov? 26.6.2007 15:09:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je kak lažji način, ga tud jaz še nisem pogruntala. Da se edino tako, da vpisuješ prve črke imena, pa ti vrže ven vse na to črko. Torej poslati hočeš mail Barbari in ko vpišeš B, ti ponudi še Bojani, Borutu, Brigiti,...
|
|
|
|
RE: gmail - kako dodat več prejemnikov? 26.6.2007 15:11:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Pritisneš črko imena al pa priimka in ti vse na tisto črko ven vrže. Lahko jih pa daš v skupine in pol samo skupini pošlješ.
|
|
|
|
RE: gmail - kako dodat več prejemnikov? 26.6.2007 15:14:44
|
|
|
|
fragola
|
Tudi meni ful teži k se ne da večjim poslat -to mislim kot različnim imenom. Kajti tako in tako za vsako ime če maš npr.Beti, mariza, jan,... moraš vsako posebej vtipkat prvo začetnico. Na yahoo ti pa odpre razpredelnico in ti označiš komu hočeš poslat, kaj ni to bolj enostavno!!!
|
|
|
|
RE: gmail - kako dodat več prejemnikov? 26.6.2007 17:28:33
|
|
|
|
TONČI.
|
Moja mami jih ima "poredane" po skupinah. Domače v eni, društvo v drugi,....... In ko želi komu kaj poslati klikne samo na skupino in pošlje vsem ki so v skupini.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.