Spark -> RE: Krčne žile (26.6.2007 11:34:06)
|
No pri meni je tako. V prvi nosečnosti j v višini kolena na notranji strani bila malo nabrekla ampak nič posebnega, ni me bolela. Sedaj v drugi nosečnosti, je pa fajn ven stopila, na momente me zelo boli ob sami hoji. Dostikrat ponoči ko vstanem da grem na WC, me fajn zaboli in komaj pridem do tja. Moja zdravnica mi je rekla naj si noge povijam, in sem si jih parkrat, ko me je zelo bolelo. Bila sem v sanolaborju in sem si želela kupiti en kolenčnik, ki je tak elastičen trak za koleno, pa mi je prodajalec odsvetoval, in je rekel, da bi si morala celo nogo povijat- od gležnja do vrha noge. V tej vročini se mi res ne da, ampak me zelo skrbi. V naši družini je imela mama trombozo ven, oče je imel operacijo in ima katastrofalne noge. Tako, da komaj čakam, da rodim- oktobra, oz. da ne bo več tako vroče, ker potem je malo bolje. V času med obema nosečnostima, je bila žila vidna ampak, nič posenega, ni me bolela, ni bila tako nabrekla, zdaj mi je pa prav grozno. Nisem ti dala nobenega nasveta, kako si pomagati, upam, da se bo še kdo javil, s kakim nasvetom, ki bo resnično pomagal.
|
|
|
|